Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

YKSITYISKOHTIA KODISTA
Tässä vähän osviittaa siitä, miltä meillä näyttää. Tänään tuli jännitettyä tulevan kämpän puolesta, sillä vuokranantaja ei vastaa yhteydenottoihin. Pitäis erästä tärkeetä lappusta allekirjoitella. Mikäs sen nimi olikaan, ainiin, vuokrasopimus. Toivotaan että huomenna kuuluu jotain. Muuten en ala.

Tulevaan kämppään ei tule enää tuota julisteseinää, sen on aika jäädä historiaan. Sohvaankin olisi tulossa uusi kangas. Oikeastaan ei tekisi edes mieli laittaa mitään kuvia tästä nykyisestä asunnosta, koska tämä on niin pieni ja tupaten täynnä. Olen keräillyt kaikenlaista tavaraa tulevaisuutta varten, ja tuntuu että vasta muuton jälkeen kaikki loksahtaa paikoilleen. Erilaisia tuunailuprojekteja on jo mielessä vaikka kuinka monta, ja odotan innolla niiden kimppuun pääsemistä.

26 kommenttia

 1. Ihania kuvia :--)) Oon yhtä innoissani tästä blogista varmaan ku sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kivaa! :)) Ootahan ku päästään sinne uuteen kotiin, iih!

   Poista
 2. ei vitsi, anna mulle noi julisteet! :D ollu itellä kans haaveissa omaan makkariin yks seinä tapetoida tollasilla samantyylisillä julisteilla , mutta tulee niin harvoin liikuttua helsingissä mistä noita olis varmasti helpoin bongailla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmasti säästän noi, mulla on syntyny niihin viiden vuoden aikana tunneside. Pahoittelut! Se on keräilyharrastus :)

   Poista
 3. Ohhh, kaikki vähän kulunut ja nurkista rispaantunut yhdistettynä vitivalkoiseen muodostaa upean kontrastin. :')

  VastaaPoista
 4. tykkään tosi paljon sun sisustussilmästä :) nyt alko kyl itteeki jännittää sun puolesta se vuokrasoppari... oijoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Joo kyllä siitä nyt kuulu, onneksi.

   Poista
 5. vuokranantajat osaa olla kyllä niin ihania: itse odottelen vuokratakuita takaisin, saa nähdä kauanko saan odottaa :(

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi kun hienon näköistä! Vihreänä kateudesta :D Ja noi LAMPUT, upean näköistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no äläs nyt, ei tää vielä vastaa sitä mun mielikuvaa hienosta kodista.. Mutta kiitos! Lamppuja on tullut kyllä keräiltyä jo jonkin aikaa tulevaa kotia varten ::)

   Poista
 7. Tuo sohva on ihana <3 Onko joku kirpparilöytö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huuto.netin kautta oon sen ostanu käytettynä :) On kyllä hyvä istua, mutta toi kangas on mun mieleen vähän turhan levoton, ja beige. Pistetään siis uutta kangasta päälle pian! :)

   Poista
  2. Joo, tuo ei ehkä omaankaan sisustukseen väreiltään sovi, vaan silti jotenkin ihanan viehättävä :D Pisteleppä kuvia uudistuksesta sitten :)

   Poista
 8. Iik, toivottavasti saatte sopparin kirjoteltua! Oon jo niin fiiliksissä kun pääsen lukemaan sisustusjuttuja uudesta kämpästä, tykkään sun tyylistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, kyllä se nyt vastasi mun viestiin :) Mäkin oon ihan superfiiliksissä, en malttais enää odottaa muuttoa!

   Poista
 9. mistä oot saanu noi mageet julisteet? ihan katutolpista repästy vai? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu-u kadulta. Pari on Markin skedelehdistä ja yhen oon ostanu Lontoosta, mutta tuollahan noita on pihalla!

   Poista
 10. ooo ihania yksityiskohtia, tervetuloa pistään munkin kämppää uusiksi:D

  VastaaPoista
 11. Klunk, toivottavasti vuokranantajasta kuuluu jotain pian! Ihania yksityiskohtia teillä tuossa nykyisessäkin kodissa on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä jo kuului onneksi :) Yksityiskohdat tulee istumaan paljon paremmin tulevaan! Vielä kun hankkiudutaan eroon kaikista turhista ja rumista rojuista eroon niin avot.

   Poista
 12. Oi vitsi, kyllä nappaa tää vanhankin asunnon sisustus! Erityisesti makkarin hyllysommitelmalle lämpeen ihan kympillä (ja oonki tykänny instagrammis varmaan jokaisesta siitä otetusta kuvasta :D)... En malta oottaa mitä kaikkee sinne uuteen kotiin keksitkään!

  -Helmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh hyllysommitelma tulee jäämään sekin historiaan, toi hylly nimittäin ei seuraa tulevaan kotiin. Mutta kuules mulla mielessä vaikka mitä paaljon hienompia juttuja! :)

   Poista
 13. ihana toi hehkulamppu sarja *___* mistä oot hommannu?
  Tää blogi kyl inspaa hienosti ja sopivasti omaa elämän tilannetta, ku ois muutto tän kuun lopussa pois porukoiden nurkista poikaystävän kera !

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall