Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MYRSKYN JÄLKEEN + ARVONTA

Yhteistyössä Saana ja Ollin kanssa


Saana ja Olli on varmasti jo monelle teistä tuttu kotimainen nuori yritys, jonka on perustanut symppis turkulainen pariskunta. He löysivät toisensa kymmen vuotta sitten festareilla, ja siitä lähtien ovat pitäneet yhtä työ- ja vapaa-ajallaan. Pariskunta jopa opiskeli yhdessä tekstiilisuunnittelua. En kyllä tiedä miten itse pystyisin samaan, mutta heillä se toimii hyvin! Tapasin Ollin ja Saanan Habitaressa ja he kertoivat minulle uudesta Myrskyn jälkeen -mallistostaan.

Mistä saitte idean Myrskyn jälkeen -mallistoon?
Myrskyn jälkeen -mallistolla haluttiin liikkua kohti yksityiskohtaisempaa tyyliä. Pidetään menneiden aikojen kasvio-kuvituksista ja ollaan monta vuotta pyöritelty mielessä omannäköistä versiota aiheesta. Toinen juttu, mitä ollaan pyöritelty useamman vuoden ajan on uudenlainen tulkinta ruutukuosista. Kun alettiin piirtämään osia printtiin, niin nämä kaksi juttua yhdistyivät toimivasti. Lopputulos on sopiva yhdistelmä kaoottisuutta ja selkeää rakennetta.

Kuinka usein suunnittelette uusia kuoseja? Onko teillä visio pysyvästä mallistosta vai pyrittekö uudistumaan tietyin väliajoin?
Me julkaistaan yksi iso mallisto vuodessa. Se tuntuu sopivalta sykliltä meille. Tavoitteena on alusta asti ollut tyylillinen aikaakestävyys, ja haluamme, että mallistot pysyvät tuotannossa. Toki ajoittain joku tietty kuosi on lopussa, mutta mitään kuoseja ei haudata uusien valmistuessa. Kaikki kuosimme ovat 100% käsin paperille piirrettyjä ja suhteellisen kookkaita, joten aiheiden kypsyttelyyn kuluu aikaa. Yksi lähtökohta on että eri mallistoja voi yhdistää myös keskenään. Siksi pidämme värimaailman selkeälinjaisena.

Missä tuotteenne valmistetaan?
Ollaan onnekkaita että asutaan länsirannikolla ja ollaan löydetty täältä ensiluokkaiset alihankintapaikat. Kangas on eurooppalaista 100% hamppukangasta ja se painetaan Aitoossa, ommellaan Keikyällä ja Turussa, sekä tarkastetaan ja pakataan Turussa. Pidämme homman läpinäkyvänä, ja jokaisen tuotteen tagistä löytyy kartan kanssa koko valmistusprosessi.

Miksi juuri hamppu?
Hamppu on parhaita tekstiilikuituja nykymaailmaan meidän mielestämme. Kun aloitettiin, ei kukaan valmistanut 100% hamppukankaasta mielenkiintoisia tuotteita, joten päätettiin suunnitella sellaisia sitten itse. Hamppu on vaatimaton maaperän, kastelun ja lämpötilan suhteen ja tuottaa suuren sadon kuitua (6 kertaa pellavan ja 2 kertaa puuvillan verran per neliömetri). Ja ennen kaikkea hamppukangas kestää hyvin käytössä.
 
Mitä haluaisitte sanoa suomalaisille, jotka miettivät ostavansa edullisemmin kodintekstiilinsä jostain ketjuliikkeestä?
Jokainen on vastuussa omista valinnoistaan. Itse mietimme kokonaispakettia. Eli tyylillistä ja laadullista ajankestoa, ja sitä, millaisissa olosuhteissa tuote valmistetaan.

Miltä tuntuu olla niin vahvasti esillä pariskuntana, miten vedätte rajan yksityisyyteen?
Pidämme välittömyydestä. Muotoilussa on paljon hierarkisia rakenteita, jotka eivät kiinnosta meitä. Meille sopii se, että ei ole eroa työ- ja arkiminän välillä.


Kiitoksia vastauksista, mielenkiintoista! Nuorena muotoilijana olen samoilla linjoilla avoimuuden ja kotimaisuuden suhteen. Olen itseasiassa kuitenkin melko tuore Saana ja Olli -fani. Harkitsen tarkoin kuosien ottamista kotiini, mutta näissä on jotain ajatonta ja persoonallista. Yleensä pysyttelen yksivärisellä linjalla enkä haksahda mihin tahansa trendikuoseihin. Tämä uusi mallisto on mielestäni hieman rohkeampi ja ihastuin kovasti tummaväsyisiin mallistokuviin. Lisäksi saan siitä aina lisää ulottuvuutta tuotteille, kun saan tutustua tekijöihin henkilökohtaisesti.

Näissä kuvissa esiintyy uusi Myrsyn jälkeen -tyyny mustana, koossa 60x80cm. Se on ihanan iso ja tukeva. Arvomme sen nyt teidän lukijoiden kesken. Osallistu arvontaan kertomalla mitä väriä toivoisit näkeväsi seuraarissa mallistoissa, ja lisää mukaan nimimerkki. Arvonta päättyy 6.11. perjantaina. Tässä myös alekoodi kaikille Saana ja Olli -faneille: RAWXSAANAJAOLLI. Saat sillä -15% alennusta kaikista tuotteista 14.11. saakka. Onnea arvontaan!

164 kommenttia

 1. Tosi kiva ! Vaikka kevääseenpäin ollaankin menossa niin harmaan sävyt on kauniita aina :-)

  VastaaPoista
 2. Mie toivoisin näkeväni enemmän punaista ja keltaista :)

  VastaaPoista
 3. Ite tykkään kovasti harmaan, tummansininen ja sinapinkeltaisen yhdistelystä, joten jotain noista väreistä olis kiva nähdä!

  Maria V.
  Maria vuolle@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Siniharmaata.

  abackman66 at hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Saanan ja Ollin tuotteet iskevät minuun tiukasti. Niissä on jotakin niin herkkää, mutta silti sopivan rujoa. Sinappi/Okra olisi värinä kaunis, sopivasti käytettynä tosin. Onnen potkaisua toivoen! :-)

  VastaaPoista
 6. Saanan&Ollin tuotteet ovat ihania! Pitkään käytössä ollut keittiöpyyhkeeni/liinani on aina vaan lemppari ja nopean pesun jälkeen se pitää laittaa esille aina vaan uudestaan ja uudestaan. Mustavalkoinen toimii erittäin hyvin myös mun sisustuksessa, mutta toiveena tuleville mallistoille olisi värinä ruskea. Ruskea-valkoinen olisi mukavan maanläheinen mutta kuitenkin yhdistettävissä helposti monen muun kanssa. :)

  VastaaPoista
 7. Kiva tää uusi mallisto! Saanan ja Ollin tyyli on ihanan persoonallinen :)
  Pidän vanhojen mallistojen tapaan pelkistetystä värimaailmasta, mutta harmaita ja havumetsän vehreyttä toivon näkeväni.

  Laura / laura.charlottta (at) gmail.com

  VastaaPoista
 8. Musta olisi kiva nähdä tulevassa mallistossa valkoista ja mustaa. Harmaakin voisi näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 9. Voi miten uusi ihana kuosi. Tuota en olekaan ennen nähnyt, tykkään tosi paljon Saanan ja Ollin printeistä. Kauniita! Värimaailma on minua ainakin miellyttänyt tähän asti kovasti eli samoila linjoilla voi jatkaa :)

  heiluvassaheinassa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tähän arvontaan haluan ehdottomasti osallistua. Olen myös jutellut Saanan ja Ollin kanssa Habitare-messuilla ja jotenkin pariskunnasta huokuu niin valloittavan aito ja hyvä fiilis, että se näkyy jotenkin tuotteissakin. Toivon ihan älyttömän hyvää tulevaisuutta pariskunnalle!

  Mitä toivoisin näkeväni Saanan ja Ollin mallistossa? Vaikea sanoa, jotain hyvin suomalaista sielunmaisemaa. Salaperäistä metsää eläimineen, sellaista kuviomaailmaa, josta ei heti tajua kaikkea, juttuja mitä metsässä on, mutta niitä ei vaan näe. Pölläjä, ilveksiä jne. Ujot metsän eläimet :)

  VastaaPoista
 11. Mustaa ja valkoista edelleen ;)

  VastaaPoista
 12. Toivoisin näkeväni pastellisävyjä tulevissa mallistoissa :)
  cherrycloud(at)luukku.com

  VastaaPoista
 13. Oi, kuinka kiva arvonta! Mallistoissa olisi kiva nähdä myös tummansinistä :)

  VastaaPoista
 14. Tämä mallisto näyttää hyvältä. Mustaa, valkoista, harmaata mielellään jatkossakin, ehkä ripauksella keltaista.
  Mukana arvonnassa.
  olivia(at)luukku.com

  VastaaPoista
 15. Mustaa, valkoista, harmaata pienellä ripauksella jotain tehosteväriä : ).

  VastaaPoista
 16. Oi! Sinapinkeltaista ja turkoosia toivoisin näkeväni. :)

  VastaaPoista
 17. Ihana arvonta - olen käynyt jo vaikka kuinka monissa designmyyjäisissä hipelöimässä Saanan ja Ollin tuotteita, mutta aina ostaminen on jäänyt vain ajatuksen tasolle (yritin jopa vinkata kaikille tutuille tuosta jotta tyyny olisi paljastunut lahjapaketista, mutten ilmeisesti ollut tarpeeksi ovela). Olen itse mustavalkoisen ystävä, joten toivoisin sellaisia näkeväni jatkossakin. miimaeia(ät)gmail piste com.

  VastaaPoista
 18. harmaan sävyt olis ihania!!!=) t.Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Sellainen vedenvihreä/turkoosi tai korallinpunainen kelpaisi :)

  VastaaPoista
 20. pastelli värejä ja musta valkoiset edelleen kivoja!!!
  Jutska
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 21. Turkoosia / petroolinvihreää / tummanvihreää olisi kiva nähdä Saanan ja Ollin ensi vuoden tuotannossa :)

  VastaaPoista
 22. Mustaa ja valkoista. johannaliina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 23. Useimmat edellä vastanneista sanoivat haluavansa nähdä tyynyt harmaan ja sinisen sävyissä, mutta itselleni tuli mieleen näiden combo. Tyynyihin tuntuisi sopivan sellainen harmahtavan sininen tai sinertävän harmaa värimaailma, kumpaan suuntaan väritermin sitten haluaakaan mielessään kääntää. Vähän niinkuin myrskypilvet - nehän ovat harmahtavan sinisiä vuodenajasta riippumatta.
  - Crista -

  VastaaPoista
 24. Harmaat ovat mun kestosuosikkejani -mukana mukavassa arvonnassa.
  sanna.keskisarja(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 25. Mustaa ja valkoista kaipaan näihin kuoseihin jatkossakin mutta esimerkiksi puhdas tummansininen voisi toimia upeasti kaverina.
  Upeita tuotteita taas kerran!

  VastaaPoista
 26. Toivoisin syksyn värejä! ruosteen oranssia, maaston vihreätä...

  VastaaPoista
 27. Mustaa kuparin värisellä painatuksella ;)

  VastaaPoista
 28. Olisi ihana nähdä syksyisen ruskan sävyjä kuten viinin - ja tiilenpunaista, oranssia ja okrankeltaista :)

  Aino

  aipsu@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Peruskeltaista, puhtaanvalkoista, mustaa olisi ihana nähdä edelleen/ensi keväänä :). Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 30. Siniharmaa olisi kova! En tiedä miksi sininen kiehtoo nyt sisustuksessa...
  herttaxxx@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Musta ja valkoinen on aina kiva yhdistelmä, ehkä myös joku kirkkaan keltainen toimisi kevätmallistossa! indiesyndromet[ät]gmail.com

  VastaaPoista
 32. Toivoisin näkeväni keltaista! :) t. marie
  mariee121@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Harmaan eri sävyt miellyttävät aina.

  VastaaPoista
 34. Punaviininpunainen olisi upea väri.

  viivi.suomalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Turkoosi kiinnostaa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Kun toivoa saa, niin toivomuksena petrolinsininen. Ja osallistun arvontaan! hippu(at)outlook.com

  VastaaPoista
 37. Mulla on nyt joku terracotta villitys, joten sanotaan terracotta... En kyllä tiedä miten hyvältä näyttäisi tyynyssä. Pidin erityisesti siitä pellavanvärisestä kankaasta, jota jossain edellisessä mallistossa oli.

  VastaaPoista
 38. Komppaan edellistä :) Mustaa ja kuparilla..ostin kuparin väristä sräymaaliakin :) Maalattava kohde vielä puuttuu :))
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Ehdottomasti raikasta kirkkaan vihreää toivoisin mallistoon väriksi. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Musta ja harmaa valkoiseen yhdistettynä toimivat aina!

  VastaaPoista
 41. Kunnioitettavaa (ja valitettavan harvinaista), että Saanan & Ollin tuotteet valmistetaan Suomessa ympäristöasiat huomioiden. Arvostan. Värimaailmaan en kaipailisi mitään lisää, mitäpä sitä hyvää muuttamaan. Mustavalkoinen on paras.

  VastaaPoista
 42. Punaista, se on aina pop :D

  -Kissanviiksi

  VastaaPoista
 43. harmaata ja vaaleanvaaleanvaaleanvaaleanpunaista!

  VastaaPoista
 44. Ihana Saana ja Olli! Itse toivoisin eniten lämmintä / sinapinkeltaista tai vaihtoehtoisesti tummaa laivastonsinistä!

  VastaaPoista
 45. Aivan ihana mallisto! Mustavalkoinen on kyllä hyvä väritys mallistolle, mutta tummaa metsänvihreää olisi myös mukava nähdä :)

  VastaaPoista
 46. Harmaata toivon minäkin. Ja tummaa persikkaa ja violettia.
  - kurjenpolvi

  VastaaPoista
 47. Olen pitänyt Saana ja Ollin tyylistä aivan alusta asti ja rakastan heidän vilpitöntä suhtautumista suunnitteluun ja valmistukseen. Olen muuten opiskellut heidän kanssaan samaan aikaan, mutta itse olin vaatetuspuolella. :)

  Heidän valitsemat värit ovat aina miellyttäneet enkä oikeastaan kaipaa mitään. Tummansininen tai harmaa voisi toimia!

  VastaaPoista
 48. Harvoin tulee osallistuttua arvontoihin mutta postauksesi sai minutkin innostumaan tästä supisuomalaisesta ja innovatiivisesta kaksikosta. Olen kanssasi ehdottomasti samoilla linjoilla kuosien kanssa - tässä mallistossa kuitenkin on sitä jotain joka varmasti kestää aikaa ja ilahduttaa silmää vuosienkin päästä. Yleensä kuoseihin tulee nimittäin kyllästyttyä turhankin nopeasti. Peukut myös kotimaisuudesta tuotannon jokaisessa vaiheessa. Niinkuin tuossa joku jo mainitsikin noista väreistä, mitä sitä hyvää muuttamaan. Saattaisi tosin näyttää hyvältä myös laivaston- tai indigonsinisenä.
  Terveisiä maailman toiselta puolen Laosista, taitaa tämä olla itseasiassa ainoa blogi jota tulee aina kurkattua kun wifin ääreen pääsee. :)

  VastaaPoista
 49. En osaa tarkaa väriä sanoa, mutta toivoisin ylipäätään kahden värin yhdistelmiä. Kuosit tulisivat edukseen paremmin jollain muulla pohjalla kuin valkoisella. :)

  VastaaPoista
 50. Jokin punartavan sävy sopisi sisustukseen ja toisi väriä

  VastaaPoista
 51. Turkoosi/laivaston sininen/ultramariini..

  Milla
  millavuo@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Tumman sininen voisi olla kiva. Tykkään näistä kahden värin yhdistelmistä. Sopivat moneen kotiin.

  VastaaPoista
 53. Valkoista terracotta-pohjalla! Olisi ihanan maanläheinen :)

  VastaaPoista
 54. Harmaa olisi toiveena, mukaan arvontaan =)!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Saana ja Olli -fani tässä terve! Oonko tylsä, jos sanon, että mustaa ja valkoista ja harmaata ja valkoista? Petroolinsininen olisi myös aika kiva.

  VastaaPoista
 56. Musta olisi kiva nähdä seuraavaksi sinapinkeltaista tai todella vaaleaa (ehkä vähän "likaisen sävyistä") vaaleanpunaista :)

  VastaaPoista
 57. Musta ja puhdas valkoinen ovat aina vain omia suosikkejani, mutta ehkä harmaata, ja vaikka lisää sitä ah, nyt niin muodikasta tummansinistä voisin kuvitella näkeväni Saanan ja Ollin tuotteissa. Ja entäs nudepinkki... Oi. :)

  VastaaPoista
 58. Jokin pastellin sävy olisi kiva :)

  Sarre3@suomi24.fi

  VastaaPoista
 59. Löysin blogiisi Kotiblogit-lehden kautta. Ihana blogi ja hyviä juttuja, jäänkin tätä heti seuraamaan :)

  Samoilla linjoilla olen kuin moni muukin vastaajista, edelleen pintansa pitää musta, valkoinen ja iki-ihana harmaa :) Mutta jos jotain uusia ideoita löytyy, mitä noihin perusväreihin on helppo yhdistää, niin ne kiinnostaa aina! :) Mutta tuon tyynyn kun onnistuisin voittamaan... :)

  VastaaPoista
 60. Haluaisin nähdä seuraavassa mallistossa poltettua oranssia!

  -Evelynelli

  VastaaPoista
 61. Toivoisin jotain lämpimän sävyistä harmaata valkoisella ja sinapinkeltaisilla yksityiskohdilla...

  terkuin,
  milkainnamaaria

  VastaaPoista
 62. Onpa valloittava uusi mallisto, ihana tuo haalen vihreä sävy! Itse toivoisin näkeväni mallistoissa murretumpia värejä ja syksyn sävyjä: mudan ruskeaa, khakivihreää ja kypsän viljapellon kultaisia vivahteita.

  VastaaPoista
 63. Suklaanruskeaa. :) indeterminates ät hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Klassikoita jo syntyessään, upeita töitä! Ehkä lisäisin mahdollisimman tumman sinisen ja oljenkeltaisen.

  VastaaPoista
 65. Itselle on tullut kanssa tutuksi tämän vuoden puolella :) Ihanassa arvonnassa mukana<3 Itse haluaisin paljon keltaista, se on tämän hetken lempiväri.

  VastaaPoista
 66. pastellin sävyjä

  terveys1(at)wippies.fi

  VastaaPoista
 67. Keltainen tai oranssi voisi olla paikallaan, tuotteiden henkeen sopivassa sävyssä toki.

  VastaaPoista
 68. Tummansininen olisi minun mieleeni :)

  Anni / rosakirsikka@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Kauniit harmaan eri sävyt olisivat upeita :)

  VastaaPoista
 70. Petroolin sininen kiehtoisi, sellainen murrettu ja mystinen sävy :) Ihania kuosia joka tapauksessa!

  VastaaPoista
 71. Havunvihreä, tummansininen, musta, valkoinen ja harmaa.. Kaikenkaikkiaan hyvä värimaailma heillä on ollut käytössä tähänkin asti, joten luotan tulevankin olevan vähintään yhtä mainiota :)

  VastaaPoista
 72. Kirkkaankeltainen olisi pirteä, pidän kyllä myös harmaasta :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 73. Sinapin keltainen olisi herrku! -janica

  VastaaPoista
 74. Pastellin sävyjä ja tumman harmaata:)

  VastaaPoista
 75. Tummansininen voisi toimia yhteen Saanan ja Ollin aikaisempien sävyjen kanssa!

  VastaaPoista
 76. Tummaa vihreää, ehkä hiukan siniseen taittuvaa.

  elinahups[ät]gmail.com

  VastaaPoista
 77. Nämä ja kaikki aiemmatkin ovat kauniita, väreissä ehdottaisin okraa, luonnollista sävyä, sopisi mielestäni hyvin joukkoon. sanni.hakli@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Vaalean oranssia ois kiva nähdä.
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Vihreää, semmoista sammalenvihreää. Nudea. Harmaata.

  piia.poylio@windowslive.com

  VastaaPoista
 80. Pastellin sävy.

  kotihiirivarvikossa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 81. Tumma liila voisi olla kiva, sellainen munakoiso! fiia.mustonen (a) student.lamk.fi

  VastaaPoista
 82. ehdottomasti sinapinkeltainen.

  ida.saariaho@luukku.com

  VastaaPoista
 83. Sävyt luonnosta varmasti sopivat Saanan ja Ollin mallistoihin. Mielestäni tuo musta "Myrskyn jölkeen" on kauneinta, mitä ovat tähän mennessä suunnitelleet! Olkoon nimimerkkini "Stormy weather"

  VastaaPoista
 84. Harmaa, tummansininen ja keltainen olis oiva lisä mallistoon! Tämä tyyny olis meille oiva lisä valkoisen ''Villi pohjola''-tyynyn kanssa.

  VastaaPoista
 85. Tykkäisin punaisesta. Viime vuoden joulun "Yö Metsässä" -kuosi oli aivan upea!

  VastaaPoista
 86. Harmaasta pitäisin minäkin :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Tummansininen tai tumma luumu olisivat kauniita.
  -Anu (markkanen.anu@gmail.com)

  VastaaPoista
 88. Kylmää vaalean violettia. samikoskinen@wippies.fi

  VastaaPoista
 89. Beige, ikilempparini :)

  jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Tumman harmaa:)
  irmeli.nieminen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 91. Mun mielestä metsänvihreä sopisi hyvin Saanan&Ollin aiheisiin :)

  VastaaPoista
 92. Purppuraa ja viinin punaista olisi kiva nähdä :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Grafiitinharmaa

  sannajii(at)gmail.com

  VastaaPoista
 94. Okra ja betoniharmaa olis aika ihanat <3 Ja ehdottomasti mukana miiarant@gmail.com

  VastaaPoista
 95. Syvää sinistä olisi toiveissa. Saanan ja Ollin kuosit ovat kaikki todella kauniita, perinteisten aiheiden tulkintaa uudella juuri oikealla viehättävällä tavalla. Minulta löytyy heidän tyynyistää jo paria kuosia. Tämä tyyny kruunaisi kokonaisuuden. -Outi

  VastaaPoista
 96. Keltainen! siilitytsi at gmail.com

  VastaaPoista
 97. Sinivihreä/tumma turkoosi olisi hieno!

  VastaaPoista
 98. Mukana arvonnassa! Mielestäni petroolinsininen olisi upea väri!

  VastaaPoista
 99. Keltaisen ja harmaan yhdistelmä on aina viehättänyt ja sitä olen alkanut sisustukseenkin ripottelemaan enenevissä määrin. :)

  sitruuna.unia@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Tummansininen ja harmaa. Tosin kaikki heidän kuosinsa ja värinsä viehättää, olen fani!

  -Minttu-Susanna

  VastaaPoista
 101. violetin eri sävyt ja harmaan sävyjä
  jennieannihilation@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. mustaa ja valkoista
  T. Mallukka
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 103. Saana ja Olli iskee minuun ihan täysin ja värimaailmat on ollut tosi jees, mutta jos jokin uusi väri pitäisi nimetä, olkoon se kirkkaan keltainen, mun lemppari piristysväri sisustuksessa :)

  VastaaPoista
 104. Tumma violetti ois niin mun väri! :)

  teaniinimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Oonko ihan tylsä, jos tuumin että mustaa ja valkoista ei voi voittaa?

  Millis
  tigresschica@gmail.com

  VastaaPoista
 106. Harmaata, mustaa, valkoista. :)

  / Maria Lehtinen

  VastaaPoista
 107. Harmaan eri sävyjä ja murrettuja pastellisävyjä ois kiva! ❤️
  saanae@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Sinapinkeltainen olisi kiva lisä värivalikoimaan.
  kaarinasanna(a)gmail.com

  VastaaPoista
 109. Keltainen+harmaa kiinnostaa muakin ;-)
  paju.purovuo@gmail.com

  VastaaPoista
 110. luonnonhamppu, musta, valkoinen
  matleena.kehus@metropolia.fi

  VastaaPoista
 111. Toivoisin näkeväni paljon tummansinisen sekä harmaan sävyjä! :)
  paulakl@student.uef.fi

  VastaaPoista
 112. Maanläheiset murretut sävyt, kuten sammaleenvihreä ja okra kiinnostaisivat. Myös musta, tummanharmaa petroolinsininen olisivat ihania.

  VastaaPoista
 113. Toivoisin näkeväni seuraavissa mallistoissa harmaan, ruskean ja vihreän maanläheisiä sävyjä.

  VastaaPoista
 114. Okra / sinapinkeltainen.

  VastaaPoista
 115. Toivoisin näkeväni tummansinistä ja sinapinkeltaista ja vihreän eri sävyjä. :)
  juhonna [at] live.com

  VastaaPoista
 116. Oh värejä: harmaanvihreää ja hailakka pinkki!
  lauranen@live.fi

  VastaaPoista
 117. pinkkiä

  karoliina.kaisa.karjalainen (at) gmail.com

  VastaaPoista
 118. Harmaata ja beigeä!!
  -Eve K

  VastaaPoista
 119. Hopea :) jenny-94@hotmail.com

  VastaaPoista
 120. Olisi mielenkiintoista nähdä pihlajanmarjan punaista ja laventelinsinistä Saana ja Ollin uusissa mallistoissa. amanda_nurmi@hotmail.com

  VastaaPoista
 121. Navy pohja, valkoiset kuviot! tjkuok@utu.fi

  VastaaPoista
 122. Harmaa ja mintunvihreä

  Noora, n.komulainen@gmail.com

  VastaaPoista
 123. Mukana arvonnassa, ihana tyyny :) Toivoisin mustaa ja valkoista.
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 124. Väreinä luu ja helmenharmaa kiinnostavat. Saana ja Olli olivat minulle ihan uusi tuttavuus ja pitää kyllä sanoa että kuosit on aika mainioita. -KLPL

  VastaaPoista
 125. Mustaa, valkoista, turkoosia ja keltaista
  wonderwhy@netti.fi

  VastaaPoista
 126. turkoosia ja kultaa, ohtosanni@gmail.com

  VastaaPoista
 127. Metsän vihreä vaalealla pohjalla olisi mieluisa (ellub_@hotmail.com)

  VastaaPoista
 128. Musta&valkonen toimii aina! Poltettu oranssi miellyttää myös silmää näin syksyn päätteeksi.
  (paigef87@hotmail.com)

  VastaaPoista
 129. Toivoisin turkoosia ja hopeaa.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 130. Poltettu oranssi tai sitten vanha vaaleanpunainen kiinnostaisi hurjasti!

  VastaaPoista
 131. Harmaata :) millal@luukku.com

  VastaaPoista
 132. Petroolin sinistä ois kiva nähdä :) sleepingsoulmate@gmail.com

  VastaaPoista
 133. Ihana tyyny! Mustaa ei toki voi ohittaa, mutta ripaus malvaa ois kaunista!
  mullekiitos@gmail.com

  VastaaPoista
 134. Syksyn myötä olen taas rakastunut oranssiin, joten sitä olisi mahtava nähdä tässä mallistossa.
  Iiris O.
  iiris.o@hotmail.com

  VastaaPoista
 135. Keltaista!
  helina.lundberg@gmail.com

  VastaaPoista
 136. Petroolinsinistä, ruosteenpunaista, metsänvihreää :)
  thlaspi(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 137. Violettia!

  paulecebe(at)gmail.com

  VastaaPoista
 138. Ehkä ihan tylsästi vaan harmaata/mustaa/valkoista...Jos tyynyjen idea on kestää vuosi tolkulla niin tulisi sävyjenkin olla ajattomat mielestäni :)
  jenna.
  jenna.vuorinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 139. Vihreänharmaata, maanläheisiä sävyjä! /Maija_Vee

  VastaaPoista
 140. Sinisen ja lilan sävyjä
  janttarainen(at)luukku.com

  VastaaPoista
 141. Murrettu keltainen kelpaisi mulle.

  paivi.kouki(at)gmail.com

  VastaaPoista
 142. Itse haluaisin nähdä pastillin värejä seuraavissa mallistoissa.

  VastaaPoista
 143. Graffitin harmaa ja kirkas, puhdas keltainen yhdistelmänä olisi mieluisa.
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

  VastaaPoista
 144. Joku harmaan sävy olisi kiva.

  rismira at gmail.com

  VastaaPoista
 145. Mustikan sininen.
  TuulaK

  VastaaPoista
 146. Joku sinisen väri ois kiva! :)

  VastaaPoista
 147. Ite tykkäisin poltetusta oranssista, luumusta ja tummasta petroolista. :) Nii ja mustasta. :))))

  -Mimu-

  VastaaPoista
 148. valkoinen ja harmaa toimii aina :-)

  isabella

  (salovaara.isabella@gmail.com)

  en tiiä, että oliks tää arvonta vielä voimassa, kun tuossa lukee että päättyy pe 6.11. ja nyt on pe 7.11. :-D

  VastaaPoista
 149. Hopeaa ja turkoosia
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall