Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HAPPY HALLOWEEN


Hauskaa halloweenia itse kullekin! Me ollaan just lähdössä kavereiden kostyymibileisiin, ja tämähän on mitä loistavin päivä kokeilla vähän smokey eye -meikkiä (koska lopputulos näyttää anyway mun tekemänä ihan zombilta). Kuvituksena brunssikattaus tältä päivältä, kun Kaisa oli meillä vähän kuvailemassa. Odottakaamme siis jännityksellä että mitä salaisia nurkkia hän meiltä kuvasikaan. 

Ainiin ja PS. Tekijä blogin uudelle ulkoasulle on löytynyt! Niistä tulee huikeat! Ainakin se on toive ja suunnitelma! Jeejee odottakaahan vaan.

9 kommenttia

 1. Hyvä että tekijä ulkoasulle löytyi! :) Halloweenia ei mun mielestä arvosteta suomessa tarpeeksi, mulla ei ollut minkäänlaisia juhlia ja nyt oon hiukan kateellinen kaikille joilla oli :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi löytyi, uskon vahvasti että oikea tyyppi on nyt hyppysissä! :) Voi ei, sun olis pitänyt varmistaa juhlat pitämällä ne itse :) Mä jotenkin en tänä vuonna niin kauheesti innostunut halloweenista vaikka välillä onkin hauskaa pukeutua.

   Poista
 2. Täydellinen brunssikattaus! Ihanan kutsuva :)

  VastaaPoista
 3. Täällä olis nurkkamateriaalia :) http://nohomewithoutyou.blogspot.fi/2014/11/raw-design-blog-peetas-home-through-my.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan huikeita kuvia, kiitos Kaisa! :)

   Poista
  2. Vau, mitä kuvia! Jännä, kun on tavallaan tosi "tuttuja" nurkkia ja toisaalta kuitenkin ihan eri tyylisiä kuvia, kuin Peetan itse ottamat.

   Poista
 4. Nyt kyllä jännittää! Nimittäin sun blogin ulkoasun muuttuminen, ja koskakohan muutos tapahtuu? Mielenkiinnolla odotan!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall