Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ON THE NIGHTSTAND

Nappasin pihalta oksan sulostuttamaan yöpöytää. Näyttää aika freesiltä tuota harmaata verhoa vasten mielestäni. Tein tämän postauksen muuten valmiiksi jo torstaina pakkailun lomassa, ja kaikki viikonlopun postaukset ovat samaten olleet ajastettuja. Oikeastihan me ollaan vielä Köpiksessä seikkailemassa tänään! Mutta tässä kuitenkin maanantain piristykseksi teille muutama kuva meidän makkarista, eräästä harvemmin kuvatusta kulmasta. Ehkäpä jo huomenna palaillaan matkajuttujen kanssa, siihen asti terppa. :--)

11 kommenttia

 1. On kivan näköinen ja ihana tuo yöpöytäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, joo yöpöytä oli pari vuotta sitten ihan must-hankinta :) sai vähän rosoa kotiin.

   Poista
 2. Tuli vaan mieleen, että puiden oksien katkominen ei kuulu jokamiehenoikeuksiin ja on siis laitonta... Kivoiltahan ne maljakossa näyttävät, mutta mietin vain ootko tullut ajatelleeksi...

  -Sini

  VastaaPoista
 3. Me taloyhtiön muut asukkaat haluaisimme myös diggailla puista, pensaista ja muista istutuksista pihallamme. Mitähän tapahtuisi, jos me kaikki parisataa silloin tällöin nappaisimme oksan pihalta? Mitähän taloyhtiön hallitus moiseen sanoisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te taloyhtiön asukkaat voitte nauttia ihan rauhassa omista pensaistanne, ei mitään hätäpäivää. Tämä oksa on minun vanhempieni pihalta napattu. :) Ihanaa joulunodotusta sinulle oksista ja puista nautiskellen!

   Poista
 4. Kiva kuulla että näin on, pahoittelut että tulkitsin asian toisin. Tietenkin ajattelin että kun sanot pihalta napanneesi niin nappasit kotipihalta, siis sieltä missä asut. Harmistuin turhaan!

  VastaaPoista
 5. Ihana yöpöytä! Mistä se on hankittu?

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall