Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GALLERIA LOKAL - WHITE


Käyn ihan liian harvoin näyttelyissä, mutta nyt oli pakko piipahtaa Lokalissa katsastamassa uusi White-näyttely. Valokuvaaja Katja Hagelstam järjestää kompaktin kokoisen galleriatilansa tasaisin väliajoin uuteen uskoon, aina eri teemalla. Hän kerää aina sopivan joukon suomalaisia taiteilijoita, suunnittelijoita ja käsityöläisiä näyttelyihin, ja kaikki esillä oleva on myös myynnissä. Samoissa tiloissa toimii pieni putiikki ja kahvila, periaatteella 72% taidetta ja 28% kahvia. Olen aiemminkin käynyt tsekkailemassa mm. nuorten suunnittelijoiden näyttelyn ja tällä kertaa valkoisen ja harmaan harmoninen yhdistelmä sai minut houkuteltua perille.


Lokal sijaitsee Annankadulla, ihan tuossa keskustassa.


Rakastan kaikkia käsin tehtyjä uniikkeja ruttuisia astioita, ja nämä lasit ihastuttivat makunystyröitäni jälleen.


Lattialla komeileva matto on Saana ja Ollin Mum'sille suunnittelema. Kaunis mielestäni. Maton nimi on Koko iäksi.


Seinällä oli Iina Vuorivirran pyöreitä peilejä, ja lamput sekä vaasit ovat samaten hänen käsialaansa. Iina työstää itse edelleen käsin kaikki tuotteensa eivätkä hinnatkaan ole karanneet liian korkeiksi vaikka hän voitti Vuoden nuori muotoilija 2013 -tittelin.


Valkoiset tavarat korostuvat kauniisti harmaata seinää ja betonilattiaa vasten. Juuri tuommoinen siniharmaa seinä olisi ihan unelma myös kotona.Laverisohva oli päällystetty Saana ja Ollin valkoisella Myrskyn jälkeen -kankaalla ja myynnissä oli pienempiä malliston tuotteita, kuten esimerkiksi keittiöpyyhkeitä ja patakintaita.


Exhibition #23 WHITE
26.10-23.21.2014

4 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kaunista oli, kannattaa käydä ihastelemassa paikan päällä jo heilut täällä suunnilla :) kahvikin tosi hyvää.

   Poista
 2. Pääsin vihdoin ja vimein käväisemään Lokalissa edellisen näyttelyn aikaan. Pitääpä tehdä toinen visiitti. Hyvät kuvat!!! Ihminen haluaa kuitenkin - onneksi - hypistellä...niin matka vie kohti galleriaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne siis hypistelemään! Kiitos kuvakehusta. Sattui aurinkoinen päivä niin sai otettua suht hyviä kuviakin :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall