Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

JOULUMYYJÄISET 2014

Kuva Le Marche St. George
On taas aika miettiä joululahjoja, ja erilaiset myyjäiset ovat mielestäni paljon hauskempi vaihtoehto lahjashoppailulle kuin tavallisten kauppojen kiertely. Niissä on kiva joulutunnelma, näkee uusia tuotteita ja käsitöitä. Saa jutella tekijöiden kanssa ja tukea opiskelijoita. Itse yritän aina miettiä että mitä se lahjan saaja tarvitsisi, enkä osta mitään turhaa koristekrääsää. Jos ei muuta keksi, niin juomiset ja syömiset on aina hyvä vaihtoehto! Minun lahjalistani ei ole kauhean pitkä, emme ole yleensä kavereiden kesken kauheasti lahjoja vaihdelleet enää. Eli perheelle lähinnä pitäisi paketteja keksiä. Onneksi meidän perhe ei ole mikään materialistihirmu joten aineettomatkin lahjat on heille ok. :) Keräsin tähän listaa joulumyyjäisistä, kertokaa jos joku jäi puuttumaan niin lisään tarpeen vaatiessa! Tuonne Blogger's markettiin minuakin pyydettiin mukaan myymään, mutta ei pysty koska minulla on edellisenä päivänä synttärit. Saattaa mennä juhlimisen puolelle... Tekisipä mieleni lähteä vähän uusiakin paikkoja katsastamaan, joten listassa on myös muitakin kuin Helsingissä sijaitsevia myyjäisiä, mm. Turun Logomon Uuden muotoilun joulumarket kiinnostelisi kovasti.

8.-9.11.

15.-16.11.
22.11.

WeeGeen joulutori
22.-23.11.

X-MAS GARAGE
23.11.-23.12.

Woodnotesin varastomyynti
27.-29.11.

28.-30.11.

29.-30.11.

5.-7.12.

6.12.

7.12.
12.12.

12.-21.12.

19 kommenttia

 1. Masz rację, takie hand made prezenty są naprawdę świetne zwłaszcza, że rynek zalewa masa tandety z importu. W Polsce mamy często Jarmarki Bożonarodzeniowe w różnych miastach, na starówkach najczęściej i tam można coś wyszukać. Niestety nie ma za wiele targów i imprez designe w mojej okolicy :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh you read this with google translate and answered with your own language :) So I understood that you're from Poland, great. These kind of markets are very popular in Finland and I think we have them more and more every year. I like to bue some unique stuff from young designers and students! Hopefully you'll find something nice too :)

   Poista
 2. Sitten on vielä Kaapelin Joulu, joka kestää miltei koko joulukuun. Eli entinen Wanhan joulumarkkinat.
  Ehdottomasti kaikki lahjat myyjäisistä :)

  VastaaPoista
 3. Lisäksi tarjolla on myös uusi tapahtuma:
  http://www.kaapelinjoulu.fi/fi/
  12.-21.12.2014

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes siitä ehti Viljakin jo yllä huutelemaan, Kaapelin joulu on nyt lisätty listan jatkoksi! :)

   Poista
 4. Hei ihan mahtava lista! Tällasta just kaipasinkin :) Ois jääny monet myyjäiset huomaamatta Facen syövereistä! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla että tästä on jotain iloa ja hyötyä! Itekin mietin että ei noissa facebook-tapahtumissa meinaa pysyä perässä, että parempi kerätä kaikki yhteen listaan josta saa aikajärjestyksessä tarkistaa että mikä tapahtuma on seuraavaksi tulossa :)

   Poista
 5. Metropolian joulumyyjäiset on 28.-29.11.! Niistä ei vielä taida olla facebook-eventtiä, mutta voisin tulla linkkaamaan tänne sen heti kun sellanen on! :-) Toivottavasti sinne saatais nyt vähän enempi kävijöitä, kun se on keskustassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pistäpä kuule linkkiä niin saadaan se listaan, toivottavasti se facebook-tapahtumasivu saadaan pian tehtä koska kiiehän tuossa tulee jo. Siellä vois kans olla kiva pyörähtää! :)

   Poista
 6. Ja Turussa ensi su 16.11. Åblogien ja ystävien JOULUTAPAHTUMA. Tervetuloa myös sinne :)
  https://www.facebook.com/events/319425381595732/?fref=ts

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, tää olikin mulle uusi juttu. Kiitos kutsusta! Lisäsin listaan :)

   Poista
 7. Jos aiot Turkuun niin mä voisin lähteä seuraksi! :---) ja tietty näihin muihinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä, ollaan yhteyksissä näistä! Jos lähen turkuun niin aattelin että menis samalla mökille viikolopuks. :)

   Poista
 8. WeeGeen joulutapahtuma Espoon Tapiolassa 22.-23.11. Sielläpä käsityöläisten myyjäiset, maksuton sisäänpääsy talon museoihin, Sis. Delin herkkuja, hienoa 60-luvun arkkitehtuuria ja jouluista musiikkia. http://www. weegee.fi

  VastaaPoista
 9. Woodnotesilla on myös varastomyynti Kaapelitehtaalla; 27.-29.11.2014

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, siitä en ollukaan kuullut! Laitoin senkin listan jatkoksi.

   Poista
 10. Olo-huoneen joulumyyjäiset 29.-30.11 ja naistenmessut 3.-7.12.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall