Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

CANDLES


Kävin ostamassa täydennystä kynttilävarastoihin. Kymmenen mustaa kynttilää, kymmenen harmaata, iso paketti tuikkuja, isoja valkoisia lyhtykynttilöitä, pieniä valkoisia lyhtykynttilöitä ja sitten vielä ihan perus kruunukynttilöitä. Huhhuh että noihin saa palamaan rahaa! Myönnän että olen hieman pihi, onhan se nyt hullua polttaa rahaa savuna ilmaan. Mutta näinä iltoina sytyttelen erittäin mielelläni kynttilöitä, ja välillä olkkari on kuin mikäkin spiritismiluola. Mark kulkee sammuttelemassa niitä ja minä taas intoilen kun steariini valuu tarjottimelle. Ostan siis mieluusti kerralla ison kasan kynttilöitä, jolloin rahanmeno kirpaisee vain kerran. Niiden kalliiden lasipurkeissa myytävien tuoksukynttilöiden päälle en ymmärrä.. Siis tarkoitan että onhan ne ihania, mutta en kyllä ikinä raaskisi sellaisia ostaa. Ehkä niitä onkin siksi kiva saada lahjaksi :)


Ajattelin vinkata kiinnostuneille että ostan nuo värilliset kynttilät mieluiten Etolasta, jossa ne maksavat 0,90e kpl. Muuten noita peruskynttilöitä lähtee mukaan ihan marketeista, mieluusti Pirkka- tai Rainbow -merkkisiä. Mistä te ostatte kynttilänne? Mistä saa halvalla hyviä, mikä on hyvä merkki? Vinkit jakoon! Pitää varmaan lähteä Tarjoustalosta hamstraamaan.

21 kommenttia

 1. Tigerista saa pitkiä kruunukynttilöitä 2kpl/1€! Sieltä hakisin, jos meillä olis Tigeri tässä lähellä... Nyt tyydyn hamstraamaan Tarjoustalosta mokomat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai saa muunkin värisiä kuin valkoisia sillä hinnalla? Minä kun katoin netistä että olisivat euron kappale. Mä olen kyllä välillä Tigeristä ostanut mutta ei noi hinnat meinaa jäädä päähän.. :) Täällä Helsingissä kun on tuo Tiger niin pitänee käydä taas siellä vilkaisemassa kun Kampissa käy ensi kerralla. Katoin kans Tarjoustalon sivuja ja siellähän näytti olevan tosi hyvän hintasta!

   Poista
 2. Mä ostin nyt ekaa kertaa tiger-storesta kruunukynttilöitä ja olin tosi tyytyväinen. Ei valuttanut ollenkaan 😉 tais olla eurolla kaksi kynttilää. Muutenkin tigerin kynttilät on hyviä edullisiksi kynttilöiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä oon kans ollut tyytyväinen Tigerin kynttilöihin, ei mitään vikaa. Läpivärjättyjäkin muistaakseni. Olis pitänyt ostaa sieltä.. Noh ens kerralla taas!

   Poista
 3. Joo mäkin tuolta Tigeristä aina hamstraan, hirveesti erivärisiä ja hyvin palavia (=valuvia) kynttilöitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä taas mennä sinne ens kerralla kun nää loppuu! :)

   Poista
 4. itse kahmin aina vanilija tuikkuja ikeasta <3 ne tuoksuu niin hyvälle! Meillä ei oikein ole paikkaa missä kruunukynttilöitä polttaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeassa varmasti olis kyllä edullisia kynttilöitä, mutta kun ei sinne asti jaksa varta vasten lähteä ostoksille :-D Ite etsin keskustan alueelta. Hmm aijaa miksei kynttilöitä voi pitää pöydillä? Arvaan että teillä on siis kissoja..?

   Poista
 5. Komppaan vahvasti edellisiä kommentoijia :) Tigerin kynttilät todella laadukkaita ja huokean hintaisia. Kyseistä liikettä ei vaan harmikseni löydy täältä meiltä päin. Niimpä ostan niitä jemmaankin asti millon tähän kyseiseen kauppaan pääsen :)

  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten niitä kannattaa varmasti hamstrata :) Mulla on kyllä helppoa kun on monet kaupat ihan ulottuvilla heti kun vaan kynttilöitä keksii kaivata. Tiger on kyllä selvästi suosiossa!

   Poista
 6. Jaha, seuraavaksi Tigeriin siis! Tähän asti tullut käytyä Indiskassa, josta saa 4 kynttilää 3 eurolla - mustia ja harmaita hamstrattu, tietenkin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi Tigeriin, vaikka ei toi Indiskakaan huonolta kuulosta. Joo oikeet värit sullakin hallussa hahah ;D Mä löysin tänään Indiskasta ihanan anananaaaan.

   Poista
 7. ite ostan nimenomaan niitä pieniä tuoksukynttilöitä lyhtyihin, mutta aina nimenomaan TUOKSUkynttilöitä, en todellakaan enää maksais kynttilöistä jotka vaan on haha:D mutta rekvisiitaksi ajattelin ostaa joko tuollaisia pitkiä ohuita tai sitten lyhyempia ja paksuja, vaaleita ja harmaita kynttilöitä tarjottimen päälle. voi niitäkin kyllä vähän poltella! ja joo ne tuoksukynttilät jotka on valmiissa kipoissa on älyhintasia, ihan pienet perustuikut on kivoja ja halpoja.

  VastaaPoista
 8. Tiger! Ja tähän mennessä musta kruunukynttilä on tiputtanut enemmän mitä muut värit.

  VastaaPoista
 9. noi betoniset kynttiläjalat on aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Niitä saa ostettua multa, teen niitä tilauksesta :)

   Poista
 10. Indiskassa on tosi hyviä ja aika edullisia kynttilöitä :)

  VastaaPoista
 11. Beautiful candles! I just can´t get enough of the black and grey...Not to mention concrete ;)

  Happy Friday!

  /Lena

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall