Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PS-KAAPPI ARVONNASSA


Yhteistyössä Ikean ja Suomen Blogimedian kanssa

Kuten jo varmaan onkin tullut selväksi, niin tämä ritiläkaappi on ehdoton lempparini Ikean uudesta PS-mallistosta. Tässä on juuri sitä siistiä teollista tunnelmaa, varastokoppi vaatekaappina! Innostuin heti kun näin ekat kuvat siitä, mutta minua silti häiritsivät joka kuvassa mukana olleet väriläpyskät. Niillä saa halutessaan koristella kuvioita kaapin oviin, mutta itse näin kaapin ilman niitä.


Pyysin siis tätä arvontaa varten kaapin kuvauslainaan meille kotiin, jotta sain stailata ja kuvata sen omien mielikuvieni mukaisesti. Jos meillä vaan olisi tilaa vaatekaapille, niin haluaisin tämän ehdottomasti meille, mutta nyt joudun harmikseni palauttamaan sen Ikeaan. Ilmava kaappi on mielestäni superhieno, ja yllätyin myös miten iso se on! Keskellä olkkaria se tällä hetkellä majailee, ja Mark pyöritteli silmiään kun pyysin apua olohuoneen kalustuksen uudelleen järjestelyyn jotta saisin kaapin kuvattua. ;) Ihan normaalia minun mielestäni!


Koska kaappi on näinkin läpinäkyvä, niin sisältö kannattaa harkiten asetella. Itse laittaisin sisään vain valkoisia ja mustia vaatteita. Häkkimäiset seinät osoittautuivat yllättävän käteviksi, sillä niihin saa ripustettua esim. vöitä, koruja, ja vaikka julisteen henkarilla. Kupariset henkarit korostuivat nätisti valkoisen rinnalla.


Osallistu kaapin arvontaan jättämällä kommentti sähköpostiosoitteesi kera. Olisi myös hauska kuulla että miten itse stailaisit kaapin käyttöösi? Jossain kuvassa näin myös läpysköillä tehdyn mustan ristin ovessa, se oli aika hieno. Kannattaa varmasti ennen osallistumista tarkistaa kaapin mitat Ikean sivuilta jotta olet varma mahtuuko se kotiisi :) Kaapin saa valita joko valkoisena tai harmaana. Arvonta-aikaa on torstai-iltaan saakka, jonka jälkeen ilmoitan suoraan voittajalle sähköpostilla. Onnea matkaan!

EDIT: ARVONTA PÄÄTTYNYT 17.4. ja voittajalle laitettu mailia. Kiitos osallistuneille!

256 kommenttia

 1. ihana kaappi! löytäisin sille monta paikkaa ainakin kotoani, en tiedä mitä se lopulta saisi sisälleen :) emjama (at) live.fi

  VastaaPoista
 2. Tää on kyl ihana! Itse varmaan samalla tavalla tuota laittaisin, ilman mitään värikkäitä paloja :) kiva ois tuohon laittaa jotain valokuvia tms. Ja ehottomasti jotkut hienot yksinkertaiset hengarit!

  VastaaPoista
 3. Vaate- ja kenkävarastoni on melko musta, joten kaappi näyttäisi varmaan kivalta meillä :)

  puutaloelamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tuo kaappi on kyllä ihan mahtava! Valitettavasti omassa kämpässä on seinän "sisään" integroidut vaatekaapit, joista ei ihan helpolla eroon pääse.. Itse joko tekisin kivoja geometrisiä kuvioita mustista läpysköistä tai kiinnittäisin pienillä klipsuilla mustavalkoisia valokuvia kaapin oviin.

  VastaaPoista
 5. Vau, tähän tosiaan istuisivat loistavasti sekä omat että miehen lempivaatteet ja asusteet! Saisi aikaan kivan vaihtuvan näyttelyn arjen ja juhlan mukaan :) Kehittäisin tähän yhteyteen varmasti jonkun esteettisen DIY-idean avain- ja muistitaulun yhdistelmään, jolloin kaikki ihana ja tarpeellinen saisi olla yhdessä paikassa näyttävästi esillä!

  tiiiinah@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Ihana arvonta!
  Meillä kaappi pääsisi luultavasti eteiseen, sille olisi sopiva kolokin pienemmällä seinällä jota ei muuten oikein pystytä hyödyntämään! Jatkuvassa käytössä olevat takit ja laukut/reput roikkuvat tällä hetkellä pystynaulakossa ja haluaisin päästä nykyisestä naulakosta eroon. Se on epäkäytännöllinen eikä niinkään meidän tyylisemme :) Tähän saisi kivasti ja siististi laitettua nämä käytössä olevat takit, kengät, laukut yms. Makuuhuone olisi myös toinen vaihtoehto, mikäli eteiseen kaappi ei sopisikaan tyylillisesti tai näyttäisi muuten hassulta.

  Mukana siis arvonnassa tämän kommentin myötä:)
  Laura / Kaksin kaksiossa
  laura.charlottta(at)gmail.com (s-posti osoitteessa on 3 t-kirjainta, tää yleensä rustataan vahingossa väärin!) :)

  VastaaPoista
 7. oijoi, oon kaipaillu nimenomaan valkoista metallista kirjahyllyä, mutta vaatekaappiakaan en pistäis pahitteeksi!

  viivi.angesleva at gmail.com

  VastaaPoista
 8. Apua, en kestä, paras arvonta piiiiitkiin aikoihin! :) Meillä on makuuhuoneessa pinnasängyn jättämä aukko, johon tämä sopisi kuin nenä päähän! :) Ovet stailaisin printtijulisteilla, sisäpuolelle kaapinovea (eli julisteen taakse) koittaisin viritellä pukeutumispeilin. Kaapin päälle menisi muutama taulu, jonka sävyt sopisivat kaapin musta-valkoiseen sisältöön. Mustat ja / tai valkoiset läpyskät koittaisin asetella sivuille timantin muotoon ja niiden kaveriksi askartelisin pahvista timantteja ketjuun roikkumaan ylhäältä alas. Oi oi kun tykkäilisin! :) Niin innoissani tätä naputan, että en tiedä, voiko ideastani saada kiinni ;). Toinen mahtava paikka tälle olisi kyllä lastenhuone, mutta luulempa, että omisin kaapin kuitenkin vain itselleni ;) j_bird85[at]hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Aivan mielettömän upea kaappi ja stailaus! Samaan tapaan laittaisin itsekin. Tämä olisi meille sopivan ilmava kaappi kun asumme suht "ahtaasti" ja umpinaiset kaapit tekevät heti tilat vielä pienemmiksi.

  VastaaPoista
 10. Huisin hieno kaappi vaikkakin erittäin epäkäytännöllinen, ainakin mun käytössä. Tuppaan saamaan vaatekaapit ja kaikki muutkin kaapit kaaokseen muutamassa päivässä. Mutta silti tuo hökötys houkuttelee.

  Itse en myöskään laittaisi mitään läpysköjä verkko-oviin kiinni, en edes mustaa ristiä.

  aino.stromberg(a)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tämä on myös oma lempparini PS-mallistosta. Pitäytyisin myös valkoisissa ja mustissa vaatteissa ja harkituissa yksityiskohdissa ja asusteissa :)

  syrrahh@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Tää on niin kiva!! Just valkoisena ja ilman läpysköjä. Itse laittaisin siihen roikkumaan koruja ja muita aarteita!
  Toisaalta, mun mielestä olis kiva kokeilla kaappia muussakin tarkoituksessa kuin vaatesäilytyksessä. Jotkut kauniit viherkasvit sopisivat sen yhteyteen ainakin.
  minneve_123@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Ompa kiva. Mulle tuli mieleen, et tytölle tuos olis kiva. Helpottais ehkä neitiä löytämään sopivan mekon helposti. Ja tosiaan, tuohon olis mahdollista ideoida vaikka mitä "ympärille", kaikenlaisia koru- ja laukkukoukkuja jne. Mukana siis arvonnassa. mariluu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Just kuolasin tätä kaappia Ikean sivuilta. Hyvään saumaan tulin tarkistamaan blogisi, ja näin tämän arvonnan. Tämä kaappi tulisi meillä makuuhuoneeseen. Suuri tarve on lisä säilytystilalle, koska meillä ei ole juuri nimeksikään säilytystilaa (yksi vaivainen kaappi koko kaksiossa, johon pitäisi laittaa 2 hlön vaatteet, yms) Joten tälle on tarvetta. Tuunauksesta en osaa sanoa vielä mitään, koska nyt heti ei putkahda ideoita...Mutta valkoinen väri olisi ehdottomasti se mun juttu! :)


  - Iida / closedangel(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tälle löytyisi varmasti viikoittain uusia käyttötarkoituksia :D Tosi kiva kaappi, yksinkertaisen hieno ja sopii monenlaiseen tyyliin ja kotiin. tiia.lai@windowslive.com

  VastaaPoista
 16. Kerrassaan upea arvonta! PS-mallistoista on aina löytynyt jotain kivaa omallekin silmälle ja tämä kaappi on kyllä kans kuin karkkia. Minäkin jättäisin läpyskät pois, eteiseemme ei enää mahtuisi mutta tällaiselle löytyisi tilaa muualta. Monikäyttöinen häkki, ois aivan mieletön paikka kukille. Tai tee-se-itse meiningillä tuonne puuhailis muutaman lisähyllyn ja käyttäis persoonallisesti vitriinityylisenä keittiössä. Voi että, mielikuvitus on vain rajana! :)

  Kaunis on stailaukses, tykkään kovasti :)
  nurin-kurin (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Uuuu! Täydellinen kaappi makuuhuoneeseen, josta puuttuikin kaappi! Itse täyttäisin kaapin ihanimmilla vaatekappaleillani ja kauneimmilla kengilläni. Meidän muuten niin musta valkoinen makuuhuone muuttuisi hetkessä, kun kaapissa hengailisia paljettipuserot ja kimaltelevat korut!

  rolssi_@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. no ehdottomasti menisi eteiseen tavallisen seinähyllyn tilalle ja suojelisi samalla kengät ja vaatteet koiran hampailta ;) erikätevä eläinperheeseen!

  VastaaPoista
 19. Mikäli tuo mun huoneeseen jonkun onnenpotkun kautta päätyisi niin ehdottomasti ilman läpysköjä, sisälle päätyisi varmaankin mun puinen säilitysboksi ja muutama maanläheisemmän värinen vaate :) ja sais syyn ostaa ihania henkareita kun ei oo kaapissa piilossa :-D!

  wilmaselkala@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Laittaisin tämän vaatehuoneeseen:)

  LLOVEYOURSELFF@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Itse tahtoisin valkoisen tuollaisen kotiini eteiseen, sillä tarvitsemme lisää säilytystilaa ja laittaisin sinne jotain punottuja koreja ja muutamia vaatteita roikkumaan puisilla henkareilla! iina.saarinen [at] live.fi

  VastaaPoista
 22. Minäkään en syttynyt niille läpysköille. Laittaisin tämän valkoisen kaapin eteiseen. Tämän hetken ratkaisu on avonaulakko ja se on omaan silmääni liian epäsiisti. Pieneen eteiseen ei viitsi kuitenkaan ostaa umpinaista kaappia, kun tilasta tulisi niin ahtaan tuntuinen. Tämmöinen verkkokaappi voisi olla sopivasti kevyempi ratkaisu. Mietin, että tuohon sivuseinään saisi kivasti pujotettua kaikki huivit, niin ne olisivat näppärästi käsillä.

  Stailauksesi on ihanan ilmava, mutta meillä kaappi tulisi niin vahvasti arkikäyttöön, ettei tuo, vain muutaman vaatekappaleen esittely, olisi mahdollista :)

  nuppu@iki.fi

  VastaaPoista
 23. Mainio arvonta! Meidän pitkään ja kapeaan eteiseen se ei varmastikaan mahdu, mutta kyllä kaapille paikka löytyisi muualtakin. Valkoisesta pidän ja läpysköjä se ei välttämättä kaipaa. Ruokailutilaankin tämä voisi olla kätevä, ehkäpä kaappiin muutama viherkasvikin mahtuisi sekä erilaisia bokseja, joihin on kätevää kätkeä kaikenlaisia pientä krääsää.

  vanha.matkalaukku@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Tuon meidän teinikin jo kelpuuttaisi huoneeseensa; ja täyttäisi sen niillä mustilla ja valkoisilla vaatteillaan! Värikkäät läpyskät ei kyllä iske, mutta muutenhan tuo on kyllä harvinaisen kaunis vaatekaappi/naulakko:) Ja voisin kuvitella että sopisi kyllä varastotiloihinkin, sinne sisälle vaan kaikki perheen viisi lumilautaa väripilkuksi;)

  VastaaPoista
 25. Auts, unohdin s-postin tuosta kommentistani...löytyy kyllä profiilista mutta tässähän tämä vielä eli
  niinun@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Juu tuo menis vaatehuoneeseen. Mä laittaisin tuonne talvivaatteet ja myös olisi hyvä kaikelle pienelle vaatteelle :).

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Minä näen tämän parvekkeella tai terassilla sisällään muutama tomatti ja seinillä roikkuu tarkeimmät puutarhatyökalut ja yrttejä. Valkoinen raikas ulkoasu ilman läpysköjä on myös minun mieleen.

  comprovisual@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Kyllä tällainen jostain löytäisi paikkansa meiltäkin :) petteri@kmg.fi

  VastaaPoista
 29. Aijai toi valkoinen ois kyllä ihana ihan vaikka johonkin eteiseenkin kauneimmille takeille! Nyt varsinki sytyin kun näin tän sun stailaamana, varsinkaan ne värikkäät läpyskät ei munkaan silmää miellyttänyt, mustat vois olla jopa ihan jees. Muuttokin on luultavasti kohta tulossa ja oon niin sisustusinnoissani jo, ettei tällänen pahaa tekis meitsin suppeaan huonekaluvalikoimaan ;;-)

  nelly-93@windowslive.com

  VastaaPoista
 30. Wau, mikä íhana kaappi! Mä tahdon tän! :)

  Mulla olisi monta ideaa kaapille, mutta yhden julkaisen täällä. Laittaisin kaappiin ihanan pikkuprinsessani parempia vaatteita roikkumaan, ihaniin hengareihin. Hyllyille hänen kenkiään sekä kauniita pahvilaatikoita, joissa säilyttäisin hänen pieneksi menneitä vaatteitaan.

  VastaaPoista
 31. Oi oi oi, meille sopisi ehdottomasti tää kaappi ja sisään laittaisin tietysti vain mun vaatteista ne ihanimmat! smthingsmall@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Voi, aivan mielettömän ihana! Itsellä ei hirveästi vaihtoehtoja olisi sen suhteen et mihin tuon sijoittaisin, kun yksiössä asustan, mutta ehkäpä se pääsisi tuohon vaaterekin tilalle!

  tanninen.sofia at gmail.com

  VastaaPoista
 33. Mä laittaisin tuon isolle parvekkeelle! Sinne voisi ripustaa vaatteita tuulettumaan tai laittaa vaikka hyllyjä ja kasveja sinne kesällä :)

  viemalas@student.jyu.fi

  VastaaPoista
 34. soveltuu moneen tilaan ja käyttöön. valkoisena ja ilman värillisiä palasia kiitos ja tervetuloa.
  tatsa63@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. OIJOIJOIJOI! Itse olen kanssa sellainen "kaikki valkoista ja yksinkertaista"-tyyppi. Miulla on ollu elämässä sellainen tilanne, että olen asunut nyt kimppakämpässä mutta etsin itselleni ihka ekaa omaa kotia. Minkäänlaista vaaterekkiä tai kaappia ei ole omasta takaa ja tuo kyllä olisi aivan täydellinen! Kenkätelinekin samalla :) miusta tuo ei stailaiusta tartte mutta ehkä se ympäristö sitten enemmän ;)
  essi.tammisto[at]elisanet.fi

  VastaaPoista
 36. Tämä ratkaisisi kyllä meilläkin takkien säilytys ongelman, tämänhetkiset avonaulakot tympivät ja tää olis kiva, mahtuis juuri täydellisesti ulko oven viereen! Valkoisena haluaisin jos onni potkaisee t-iii-na@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. oi kyllä! laittaisin vaatekaapin arvokkaimmat esiin tuohon puhtaan valkoiseen, läpinäkyvään kaappiin ja ulkoseinustalle asusteet roikkumaan huolettoman kauniisti.

  phoula@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Tämä sopisi meille mihin huoneeseen vaan, on muuten tosi upea. Meillä kodin sisustus vielä ihan kesken, kun rakennettiin sisutuksen kohdalla tuli kisaväsymys ja sisutusta on sitten tehty vähän vasemmalla kädellä pikku hiljaa kun niin paljon muutakin elämässä on tapahtunut. Huomenna tulee tasan 5 vuotta kun on tässä asuttu...
  ihanhelmee1@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Voi kuinka upea!
  Varmastikkin vaatteita ja kenkiä saisi vain sisälleen, ja joko muutama värikäs mustien vaatteiden joukkoon taikka kenkien :)

  VastaaPoista
 40. Oho, onpas hieno kaappi, kivan ilmava! Tulisi kyllä meillä ihan vaate/kenkäsäilytykseen. En välttämättä tuunaisi kaappia mitenkään vaan laittaisin sinne kauniita koreja, niihin hatut, pipot, huivit ym. Alas voisin hankkia kenkätelineen ja saisin vihdoinkin eteisen kenkäröykkiön ojennukseen.
  s.kansakoski@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Ooo tyylikäs! Mä alkaisin läpsiä niitä (mustia!) paloja alhaaltapäin niin että ne "feidaantuis" ylöspäin. Onpa vaikee selittää mutta tolle olis jo paikkaki ja pino vaatteita valmiina meijän taloudessa! :D luoma.miia@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Tämä olisi täydellinen ratkaisu meidän tuulikaappiin, joka on melkoinen murheenkryyni. Valkoisena olisi ihanan ilmava!

  villailonablog (a) gmail.com

  VastaaPoista
 43. ihana arvonta! itselläni ei olekaan vaatekaappia ja tuo on tosi nätti, valkoinen sopisi omaan sisustukseen hyvin :)
  riikuh at hotmail.com

  VastaaPoista
 44. Sun stailauksesi on kaunis kokonaisuus!
  Itelle sopisi toi valkoisena ja mä elävöittäisin sitä puisilla helmillä ja parilla vanerilevyllä. Vaatteet rekissä olisikin aika mustia, jottanotta mustaa, valkoista ja vaaleaa puuta. Mä niin pitäisin siitä.

  VastaaPoista
 45. Oi tämä tulisi todella tarpeeseen, nyt kun muutin vaatehuoneellisesta asunnosta jakamaan vaatekaapit poikaystävän kanssa, eikä luonnollisesti kaikki omat vaatteet enää mahdu kaappeihin. Tilaa kyllä löytyy vaatekaapille, muttei vielä ole tullut vastaan täydellistä, ja tämä sopisi täyttämään eteisen pitkää tyhjää käytävää :) reetta.pitkanen@windowslive.com

  VastaaPoista
 46. Wowww osallistun oikein mielelläni! :) hmm en yhtään tiedä, miten stailaisin tuon.. Onhan tuo nätti noinkin!
  cadiis @ wippies.fi

  VastaaPoista
 47. Olen etsinyt eteiseen sopivaa säilytysratkaisua ja ihastelin näitä kans heti kun tulivat! Teollisuustunnelma vetoaa, oi kun olisi vielä arpaonneakin. :D

  VastaaPoista
 48. Ottaisin tuon ehdottomasti käyttöön meillä poikamme huoneessa ja säilyttäisin siellä meidän värikkäimmät lelut, vanhimmat kirjat ja hienoimmat lasten koriste-esineet. janiina@kiira.net

  VastaaPoista
 49. Wow, siisti! Tuo näyttäisi varmasti upealta pelkkää valkoista sisällään, mutta kesällä ois kyllä ihanaa asetella kaikki väriherkut henkariin oikein kunniapaikalle :-) Tää valkoinen kaappi on ihan täydellinen! katri.hl@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Aivan ihana kaappi! Kyllä kelpaisi omaan huoneeseen :)
  mevid@outlook.com

  VastaaPoista
 51. Ehdottomasti meillekin valkoisena ilman niitä oven härpäkkeitä, mustaa ja väriläiskiä sisään niin vaatteita, kenkiä kuin laatikoita ja se on siinä, HeidiS, heidinluukku@netti.fi

  VastaaPoista
 52. Sait kyllä näyttämään kaapin sata kertaa hienommalta!:) Uuteen kotiin juurikin aika mustavalkoiseen tyyliin ois passeli.
  jankku_@luukku.com

  VastaaPoista
 53. Hienoa, Ikealta hyvä veto jotain uudentyylistä :) kyllä tolle käyttöä keksittäis meilläkin. sanni.hakli@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Mäkään en varsinaisesti lämmennyt niille väripalikoille, mutta sä oot stailannut kaapin tosi kivaksi! Varmaankin laittaisin kaapille tosi samankaltaisen ilmeen omassa kotona. :) Tai sitten mahdollisimman montaa eri väriä värikoordinoidusti sateenkaaren tapaan kaappiin. Ritilöihin saisi varmaan aika hauskaa ilmettä myös esimerkiksi neonvärisiä lankoja kieputtamalla.

  veera.vihervaara@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Laittaisin polaroid kokoisia kuvia pienillä nipsuilla niiden väriläpysköiden lisäksi toiseen oveen. Tää olis oiva ratkasu meidän ahtaisiin kaappeihin, jotka imee kaikki ihanuuden sisäänsä turhankin tiukasti :(

  VastaaPoista
 56. en osallistu mut toi kaappihan on sit täytettynä tosi tyylikäs sellasenaan :)

  VastaaPoista
 57. No hei JOO. En kyllä YHTÄÄN tiedä, miten stailaisin, kämppä kun on muutenkin vielä niin vaiheessa (enpä siinä oo asunutkaan kun kohta 2 vuotta...), mutta kyllä mä nään ton siellä, joo.

  kissaamma@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Oi ! Itse sijoittaisin kaapin eteiseen, jotta saisin takit piiloon. Paljoa en varmastikaan kaapista peittäisi, pari printtiä riittäisi. Tulisi kyllä tarpeeseen! :) minna-m.virnes@hotmail.com

  VastaaPoista
 59. Tuohon kaappiin laittaisin kyllä kaikki suosikki vaatteeni ja kenkäni esille. :) Olisi kans ihanaa laittaa korut roikkumaan tuohon kaapin ulkopuolelle. janita.hautajarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Yksiössä on kaapin sijoituspaikkoja yllättäen melko vähän, mutta tähän valkoisella kalustettuun lautalattiaiseen unelmakotiini tuo sopisi loistavasti! Sisällöksi mustia ja harmaita mekkoja ja alahyllyille converse-laatikoita siisteihin riveihin! Täydellistä.

  jippurajr(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 61. Kaappiin laittaisin kaikki kankaani. johannaliina@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Ittellä on tällä hetkellä vetoketjulla suljettava "pussikaappi", joka on käytössä kovan tilanpuutteen takia. Ihan järkyttävän ruma mötikkä ja turhan pieni. PS-malliston verkkokaappi valkoisena olisi jo ittessään (ilman muovipaloja) ihanan raikas, mutta siitä löytyy kuitenkin sitä ronskiutta. Lisäisin verkkoon kiinni vielä lisää säilytystilaa, esim koruille http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/50245868/ naulakoilla tai http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70250854/ muulle pikkuroinalle, joka muuten pyörii lattialla ja pöydillä. saana.budkin@gmail.com

  VastaaPoista
 63. Meillä on hakusessa juuri eteiseen säilytysratkaisu takeille ym. ja täähän on mahtava idea! En itsekään laittaisi noita värikkäitä juttuja, ehkä keksisin jotain musta-valko-harmaata.
  shahaa(a)luukku.com

  VastaaPoista
 64. Oi vitsi toihan on tosi kiva!! Paitsi noille läpysköille en kyllä syttyny.. Tosin se musta risti vois olla hieno!
  elisayeah@luukku.com

  VastaaPoista
 65. Ehdottomasti myös mun suosikki PS-mallistosta! Näyttää upealta sekä valkoisena että metallisena.
  Laittaisin kaappiin pari kaunista esinettä sekä suosikkivaatteeni (kaikki mustia tietenkin), mutta käytännön syistä taitaisi kaappi päätyä eteiseen (tosin kaikki takkinikin ovat mustia :)). Missään nimessä ei saa ahtaa täyteen, vaan pitää jättää tilaa, koska kaappi itsessään on jo niin kaunis.
  Jos laittaisin muoviläpysköitä, olisivat nekin mustia. Pääsiäisen kunniaksi voisi sitten laittaa keltaisia ja jouluna punaisia/vihreitä :)

  mansikkajenni@hotmail.com

  VastaaPoista
 66. Kohta täällä tarvitaan lisää säilytystilaa, joten tää olis ihan oiva, mää jättäisin sen kanssa melko ilmavaksi, ilman siis mitään koristuksia. Tää on munkin yks lemppareista tuosta mallistosta! 3oviblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 67. laittasin kaapin vaatehuoneeseen, ihan vaan ilman väriläpysköitä, sisälle kaappiin kans valkeita vaatteita ja kenkiä et ei olis ulos päin kuitenkaan liian sotkusen näkönen:--)


  ps. varmaan ainoo mahdollisuus ois ikinä unelmoida tosta kaapista jos sattus kohalle (poikakaveri ei anna parin päivän kimputuksesta huolimatta ostaa, ei kuulemma mahdu minnekkään haha:D)

  anniimh@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Minusta kaappi on itsessään jo kaunis ilman mitään muuta :) Laittaisin takit, kaulaliinat ja kengät tuohon.
  moonangel_(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Ihana ihana ! Mulla ois just nyt etsinnässä kaappia ja lipastoa, ja ehdinkin noita ps-juttu katella :--) !

  Ennnim@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Joo hieno! Näkisin kaapin kans ehkä vuodenajan mukaan erilaisena, värisävyiltään yhteensopivia vaatteita siellä sisällä ja seiniin varmaankin kiinnittäisin yksinkertaisia kuvia. Liian täyteen ei ehkä raaskis tunkea. Hattuhylly ihan must ku on noita päähineitä : ) jenni.riutta@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Tuolle kaapille olisi kyllä tarvetta, kun loppukesästä on muutto ensimmäiseen yhteiseen asuntoon poikaystävän kanssa. Väriläpyskät ottaisin pois ja sisälle laittaisin molempien kivoimpia vaatteita ja kenkiä sekä jonkin säilytyslaatikon varmaan. Ja jotain varmaan vaihtelevasti roikkuisi tuossa ulkopuolella, printtiä tms. :)

  rosakirsikka@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Mukana arvonnassa, hyvältä näyttää! Kaapin läpinäkyvyys on kyllä oma haasteensa, mutta eiköhän sen saisi lopulta somistettua nätiksi niin ettei näyttäisi ihan sekasorrolta. Meillä tulisi todennäköisesti makkariin ja kätkisi (tai sitten ei) sisäänsä takkeja, mekkoja ja kenkiä. indier[ät]luukku[piste]com

  VastaaPoista
 73. Siis voi hitsinpitsi miten magee arvonta! Mä niin tahdon tällaisen eteiseen, joskin harmaana vois olla parempi. Mitään väriläpysköjä en kyllä minä myöskään tähän pistä, siis tää kaappi on upea mutta ne läpyskät on jotain aivan kaameeta :D Tykkään pelkistetystä, joten en mä tätä mitenkään erityisemmin tuunailisi muutenkaan ^_^ kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Oi vitsi! Mustilla ja valkosilla vaatteilla täyttäisin (tai siis tietysti väljästi asettelisin) ja parit kauniit kengät olis tuolla kuin kotonaan! Väriläpyskät unohtaisin, mustista ehkä vois jotain kehittää.
  hanna.k.honkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 75. Vatehuoneeseen olen etsinyt vaatetankoa tms. tässähän sekin olisi.Vaatehuoneen ilme muuttuisi kuitenkin säntillisemmäksi tällaisella kaappisysteemillä. Joku oli ajatellut viedä parvekkeelle tai terassille, kiehtova ajatus sekin! En ehkä palikoita alkais laittelemaan, mutta jotakin omaperäistä ideaa voisi kehitellä... hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 76. oi vitsit mikä arvonta! itse jättäisin läpyskät kaapista pois, jotta kaappi näyttäisi "ilmavalta". toi sun stailaus näyttää niin makeelta, että tekisin itse varmaan aika samannäköisen. ehkäpä parit unisiepparit roikkumaan tai valkoisia ja mustia silkkikukkasia johonkin kohtaan:) tuollehan voisi tehdä vaikka mitä!

  vilmavirolainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 77. Oih, aivan mahtava kaappi! Musta tuntuu että koristelisin tuon valokuvilla, ihan niillä omasta elämästä räpsityillä. Ja kyllä sen sisään menisi takit, koska niitä tursuaa joka paikasta, en kestä! :`D mariee121@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Kyllä kelpaisi PS-kaappi tähänkin talouteen. Minäkin jättäisin läpyskät laatikkoon ja stailaisin kaapin konjakinvärisin nahkanauhoin, joita kieputtelisin pinnojen ympärille. Henkareiksi Hayn kuparisia ja mustia kaunokaisia ja kenkälaatikoiksi vaikkapa niitä Ikean peruspahvilootia, á 80 senttiä.

  VastaaPoista
 79. Ilman läpysköitä juu, mutta sisälle mahdollisimman värikkäitä vaatteita ja paljon koruja roikkumaan sieltä täältä! :)
  elina_kivioja@hotmail.com

  VastaaPoista
 80. Huikeaa! Ulkonäöltään kelpuuttaisin sen niin kuistille, eteiselle kuin vaatealkoviinkin. Tämä saisi kuitenkin paikkansa eteisestä, koristuksena arkiset asiat, eli ne vaatteet (onneksi omistamme upeita vaatteita/kenkiä!) ja juurikin housuhenkareihin ripustettu kalenteri sekä s-koukkuihin

  VastaaPoista
 81. No ihan ehdottomasti osallistun! 10vuoden parisuhde kariutui ja etsin juuri asuntoa..mukaan ei lähde yhtäkään huonekalua vaan haluan aloittaa puhtaalta pöydältä ja tehdä kodista täysin itseni näköisen. Tämä on juuri sitä. Tod näk stailaisin kiinnittämällä pienelle alueelle inspiskuvia ja rakkaiden ihmisten kuvia ♡

  minttu.lahti@gmail.com

  VastaaPoista
 82. Hieno! Saisi kivasti värikkäimmät vaatteet ja kengät esille.

  VastaaPoista
 83. Uhhhh, upea! Vaikea sanoa vielä miten, mutta jotenkuten noin kuin sinulla...parhaimmat vaatteet esille harkitusti ja näteillä henkareilla.

  tam06@luukku.com

  VastaaPoista
 84. Tämähän se puuttuukin makuuhuoneesta!

  VastaaPoista
 85. Tämähän se makuuhuoneesta puuttuukin!
  haanelah@gmail.com

  VastaaPoista
 86. Mulla on vaikka mitä ideoita tuota kaappia varten! Pitää hankkia se sitten itse, jos onni ei nyt suosi mua:p
  sannipalomki@gmail.com

  VastaaPoista
 87. tästä kaapista olen haaveillut, opiskelijan kukkaro kuitenkin kiristää. Tällä hetkellä käynnissä uuden asunnon sisustus ja tämä olisi täydellinen! ♥ sormet ristissä, jos joskus arpaonni olisikin mun puolella :D

  jennieannihilation@hotmail.com

  VastaaPoista
 88. Stailaisin omilla vaatteilla ja asusteilla ;).
  materiantaju@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Tykkään! Ja sisään tietysti kaikki erityisen kivat vaatteet.
  alvansu@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Eiköhän sinne jotain kertyisi :)
  h.jantti@hotmail.com

  VastaaPoista
 91. ah, miten siistiltä toi näyttäiskään joulun aikaan kun sais ripustettuu siihen valot! se mätsäis myös mun ikean "peltikaappiin" aivvan perfect! tää tulis ehdottomasti vaaterekin tilalle jossa tällä hetkellä eniten ärsyttää rumat henkarit….. tähän täytyis sitten hommata pari sirompaa henkaria johon vois ripustaa sen hetken lemppari vaatteet (mm ihanan paljettiviittapaidan zarasta!) ja koska mulla on menossa joku vaaleanpunainen/pastelliväri kausi niin varmaan ripustelisin söpönväriset pikkulaukut myös kaappiin! jotenkin yrittäisin saada siitä "hempeen" näkösen vaikka onkin aika "raju". :-) myös jotain pieniä valokuvia näkisin jollain seinämällä, hmmmm!!
  -sini

  sinipauk(at)gmail.com

  VastaaPoista
 92. aivan ihana kaappi! laittaisin sinne omat vaatteeni sävy järjestyksessä!!!samoin kengät!!! tulis ainakin pidettyä siistinä!!!
  kyllä ikea osaa=)!!!
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Ooooh! Kaapille olisi tilaa makkarissa <3 Itse laittaisin sisälle kauden lempparivärissäni puuteriroosassa löytyvät lempparivaatteet.Vaatekaapista löytyy tällä hetkellä täydelliset valkoiset puuhenkarit vaatteille, jotka pääsisivät kaappiin. Alahyllyille laittaisin loputtomasta conversevarastostani muutamat kivoimmat ja ehkäpä voisin myös ripustaa yhden parin tangosta roikkumaan. Jättäisin myös ne väriläpyskät laittamatta, mutta voisin ripustaa muutamia lempikoruja roikkumaan ulkopuolelle. Nyt kehitin pienimuotoisen pakkomielteen tästä kaapista.. :D keira_87@msn.com

  VastaaPoista
 94. Wau, hieno idea tuollainen "reikäinen" kaappi! Sinne vaatteet, joita haluaisi erityisesti näytellä. sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Tyttären huoneeseen hänen vaatteilleen.vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 96. kylläpäs on kivan näköinen ja ihan erillainen kun kaappi yleensä!!! laittaisin sinne vaatteet siistiin pinoon ja kaapin päälle 2 mustaa koria!ja siistimmät kengät tietenkin riviin ala hyllyille!
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 97. Vaikuttaa kyllä tosi monipuoliselta kaapilta! Ja kommenteissa on hyviä ideoita lisäksi.
  hammihei at gmail piste com

  VastaaPoista
 98. Eteiseen, kaikki kauniit takit siihen... leenvikki at gmail.com

  VastaaPoista
 99. Tuo on kyllä törkeen hieno. Plussaa Ikealle. Itse laittaisi sisään tarkkaan valitut vaatteet ja kengät. Ei värejäe. Valosarja voisi olla kivan rouhee sisällä kyös esim. Granitin valot. Toinen mikä mielessä niin kaktus rouheassa ruukussa.
  Riikka (rkaurela@hotmail.com)

  VastaaPoista
 100. Vau, onpa se vain hieno! Passais just soppelisti mun vaatteille, ne kun ovat 98%:sti mustia.

  henna.heikkila at gmail.com

  VastaaPoista
 101. Iiks ääks näyttää ihan SUPERhyvältä teillä, sopii sisustukseen kuin nakutettu! Meille sijoittaisin tuollaisen mielellään makkariin ikivanhan expeditin tilalle tai sitten olkkariin. Keräisin tasoille kirjoja ja tankoon laittaisin kasveja roikkumaan, turvaan kissoilta :-D

  tousleskatja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Toi kaappi ois kyllä aivan ihana omaan kotiin! Sais vaattet ripustettua kaappiin, mutta kuitenkin näkyville. Itse tosin täyttäisin varmaankin tuon ulkokuoren valokuvilla. :D

  arrrested@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Ihana arvonta! Itselle tämä olisi se "vaatehuone" josta olen aina unelmoinut. Huone, jossa voisin esitellä jokaisen kauden kaunokaisen. Olen mekkohullu, joten ehdottomasti kaapissa roikkuisi aina näyttävä mekko sekä Minna Parikan Raquel -kengät, jotka toimivat samalla silmäruokana. Koska asustelen avomieheni kanssa, olisi tärkeätä että hänenkin suosikkiasunsa saisi olla esillä. Lisäisin myös Granitista ostamani pallovalosarjan kaappiin, jolloin vaatteet ja asusteet saisivat arvonsa valaituksen.

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/
  eyc.heinrichs@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Mittailin juuri että se sopisi hienosti meidän pitkän parvekkeen päätyseinälle. Rekille roikkumaan murattia ja muuta amppelia, ylhäälle yrttejä ja värikkäitä kukkia. Alhaalle kauniita ruukkuja pinoihin ja kastelukannu. Koko komeuden ylle tietenkin valosarja tunnelmallisia iltoja varten:) thebernardbianca@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Oi, tuo kaappi olisi ihana! Heittäisin vanhan tavallisen rungostaan vinon kaapin samantien pois! Stailaisin kaapin omilla harmonisilla vaatteilla, sekä erilaisilla asusteilla. Kivoimmat kengät ja laukut esille kaapin suojiin! Kissataloudessa kaikki kun ei voi aina olla esillä!

  rpiepponen@gmail.com

  VastaaPoista
 106. Avomiehen kauluspaidat :) katriala@gmail.com

  VastaaPoista
 107. Vautsi, mikä arvonta! Todellakin aikalailla upea kaappi! Tykkään! Kaappiin meillä laitettaisiin varmastikin juuri valkoisia, mustia ja harmaita vaatteita (ja ehkä pari väripilkkua) :)

  VastaaPoista
 108. jahas tähän sais puvun takit hienosti järjestykseen!

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 109. Valkoiseen kaappiin sivuille neonnaruilla punonta ja eteen vihreät läpyskät.
  memmijotain ät gmail .com

  VastaaPoista
 110. Höh, unohdin mailiosoitteen laittaa, niin mun edellisen viestin voi poistaa. Eli siis ilman läpysköitä, tilalle koruja tai jotain muuta "sälää". Eteinen on tällä hetkellä kotimme inhokki superrumien kenkätelineen ja naulakon takia. Niiden tilalle kun saisi tämän kaunokaisen, niin avot, olisipa tyylikäs sisääntulo!

  sanna.p.hoffren@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Toi on kyllä mielettömän magee! Sopis tosi hyvin meidän makkariin. Muutettiin just ja meillä on vähän liikaa neliöitä verrattuna huonekaluihin :D ..varmasti kyllä ohimenevä pulma... meillä kaappiin päätyis mun lempparimekot ja laukut, miehen parhaat flanut ja jotkut siistit tossut! Mv linjalla mekin mentäis. marya.today@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Ompa ovela kaappi. Sitä voisi pitää olohuoneessa tai varastossa. Ilmettä saisi joko hillityllä värityksellä tai väreillä. Monikäyttöinen. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Kyllä on kiva kaappi,ilmava,moderni ja raikas. Sen voisi pitää yksinkertaisena tai vaikka pujotella tekokukkia tai valosarjoja. Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 114. Ooh, tuo kaappi olisi täydellinen ihan sellaisenaan, ilman stailausta (valkoisena tietysti). Omassa kämpässäni rakennukseen kuuluva vaatekaappi on niin onneton, että uusi tekisi terää!
  laukkanoora (at) gmail.com

  VastaaPoista
 115. Mä en varmaan lisäisi tohon mitään niitä läpysköitä enkä muutakaan roikkumaan! Niin nätti myös tolleen yksinkertaisuudessaan :)
  juulia.keto@hotmail.com

  VastaaPoista
 116. Olisin kyllä niin tylsimys että antaisin olla sellaisenaan, ilman niitä läpysköjä, jotkut kivat henkarit kuitenkin hankkisin vaatteiden ripustukseen, Hayn kupariset vois olla aikas kivat!
  n.komulainen@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Itse ottaisin myös ne läpyskät pois ja pitäisin kaapin sisällön simppelinä kuten kuvissa :)

  suklis.suklainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 118. Meilläkin jäisi läpyskät pois käytöstä jos kaappi tulisi aikuisten käyttöön. Mutta jos kaapin laittaisikin pikkutytön huoneeseen, saisi hän kyllä halutessaan suunnitella läpysköistä mieluisensa kuvion.

  T&M
  kotitetris@gmail.com

  VastaaPoista
 119. Täydellistä! Tätä tarvittaisiin nyt todella kipeästi. Muutin juuri töiden perässä Helsinkiin eikä vanhassa talossa ole tarpeeksi kaappitilaa. Tällä hetkellä koko vaatevarastoni on epämääräisissä pinoissa kerrossängyn päällä. Sänky on kulunutta harmaata metallia joten tämä sopisi tyyliin todella hyvin :). Pitäisin pelkistettynä, mutta laittaisin korvakorut roikkumaan säleikköön.
  johamari@mail.com

  VastaaPoista
 120. Kylläpä kaappi hivelee silmää. Koristeeksi tuo ei kaipaa mitään. Sisälle vain ihanan monotonisen musta/ harmaa /valkoinen vaatevarasto ja ne kaikista kauneimmat kengät. :)
  Verkko ois toisaalta hyvä paikka ripustaa koruja kauniisti esille. Pysyisivät sievässä järjestyksessa ilman solmuja.
  Tämä ois kyllä ihan "must have" mun tulevaan ensimmäiseen suomen "opiskelijakämppääni."

  salo.annaleena@gmail.com

  VastaaPoista
 121. Mä laittaisin valkoiseen kaappiin tosi värikkäitä vaatteita, ilman läpysköjä. siilitytsi at gmail.com

  VastaaPoista
 122. ah toi ois niin täydellinen meidän eteiseen! läpyskät irti vaan niin ai vitsi tulis kiva!

  salovaara.isabella@gmail.com

  ps. ihana blogi :)

  VastaaPoista
 123. Super täydellinen kaappi! Läpyskät pois ehdottomasti ja roinat rennosti roikkumaan sinne vaan, kaikissa sateenkaaren väreissä! anppa (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 124. Vaikka onni tuskin potkii kahta kertaa samaa kankkua, niin pakko on yrittää! Tuostahan saa tuunattua täydellisen omalaatuisen kaapin. Muutenkin on tuo vaatesäilytys menossa uusiksi, niin tässäpä olisi oiva alku.

  melkeinkuinuusi [ät] gmail.com

  VastaaPoista
 125. mulla tää kaappi jäisi odottelemaan ensimmäistä omaa kämppää. tällä hetkellä vaatteeni ovat jakautuneet kahteen paikkaan, oman huoneen rekkiin sekä toisessa huoneessa olevaan kaappiin. turhauttavaa! rekki on myös valkoinen, ikeasta sekin, ja ne toimisivat varmasti hyvin yhdessä. ihan mahtava kaappi, just sopivan kokoinen ja vieläpä tuunattavissa!

  minsvo@hotmail.com

  VastaaPoista
 126. tuo on kyllä niin cuul!1 saattaapi olla turha edes osallistua mutta yritetään :) ehdottomasti läpyskät pois, ja sisälto mahd yksinkertaisen näköiseksi koska tuo on noin erikoinen kaappi, itselläni on melko lailla mustavalkoinen tuo vaatekokoelmani joten sen puoleen ei hirveästi tarvisi miettiä mitä vaatetta tuonne laittaa! alahyllyille pari hienoa pahvi/-kenkälaatikkoa jonne voisi viskata asusteet tai kengät jotka ei sisustukseen sovi. kuulostaa jokseenkin samalta kuin sinun versiosi mutta tuosta on paha koittaa laittaa paremmaksi :D

  anni.nie@hotmail.com

  VastaaPoista
 127. Läpyskät poistaisin ja laittaisin eteiseen. vaan kun ois taas lisää säilytystilaa!

  coldcube(ät)kotinet.com

  VastaaPoista
 128. Miten tyylikäs se onkaan! Jos en voita, niin aion kotiuttaa kyseisen kaapin jotenkin muulla tavalla :):) love IT!
  virta.jonna@gmail.com

  VastaaPoista
 129. Huh, ihan sellaisenaan varmaan pääsisi makuuhuoneen säilytysongelmaa ratkaisemaan.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 130. Meillä kaappi menisi ehdottomasti kahden teini-iän kynnyksellä olevan pojan yhteiseen huoneeseen. Ehkäpä tuonne mahtuisi muutama harrastusvälinekin?! :)

  VastaaPoista
 131. Kyllähän tuo on hieno ihan sellaisenaan, mutta ehkäpä sivuihin saisi jonkun sortin mustavalkoisen valokuvan/julisteen kiinnitettyä niin että näkyisi vaan tietystä kohtaa katsottaessa. Olisi salaisuus...
  hittils.hiille@gmail.com

  VastaaPoista
 132. Suosikkini Ikean uudesta PS mallistosta :) Tämä pääsisi mihin vaan meidän kodissa.

  VastaaPoista
 133. Ihana, ihana kaappi! Minäkin ottaisin pois ne väriläpyskät!
  mullekiitos@gmail.com

  VastaaPoista
 134. Aivan täydellinen kaappi, loputtomiin tuunattavissa! Tällä hetkellä kotini on niin pieni, että koristelisin ulkopinnat retrohenkisillä kuvilla, jotka kiinnittäisin mustiksi maalatuilla puisilla pyykkipojilla. Näin saisin pitää sisällä eriparitavaraa eikä värivalinnoilla olisi niin väliä. Kun pääsen muuttamaan isompaan kotiin, jättäisin kaapin pelkistetyksi, sisälle ylähyllylle muutama musta matonkuteista virkattu iso kori, alatasolle samaiset korit valkoisina ja niiden väliin muutama kaunis vaate ja kenkäpari. Kaapinhan voisi viedä myös vaikkapa parvekkeelle ja käyttää sitä yrttipuutarhana! :)

  lillimapu@gmail.com

  VastaaPoista
 135. Valkoinen tulisi eteiseen, kauniilla henkareilla, kengillä, parhailla takeilla ja laukuilla sisustettuna. Julisteidea on kiva, sitä myös kokeilisin :) Toivottavasti onni suosii!

  VastaaPoista
 136. tää ois kätevä tuuletuskaappi parvekkeelle vaatteille. lisäksi saisi kesäkukat kätevästi kiinni verkkoseiniin. : D sisälle tämä ei muutenkaan mahtuisi pikkuiseen kämppääni. ja ilman läpysköitä tosiaan.

  mirjam_88@netti.fi

  VastaaPoista
 137. Niistä läpysköistä en minäkään piittaa, joten laittaisin korujani roikkumaan tuohon seinille. Sisälle tietysti vain kauneimmat vaateyksilöni, ei mitään sateenkaaren kirjavaa sekamelskaa. :-)

  elinavirnala@hotmail.com

  VastaaPoista
 138. En laittaisi värillisiä osia, vaan käyttäisin kaappia tuollaisenaan. :) akuzio88@gmail.com

  VastaaPoista
 139. Tämä on kyllä minunkin suosikkini uudesta mallistosta. Hyllyille saattaisin laittaa pari kaunista kirjaa, ehkä jonkun kauniin kenkälaatikon ja tietysti yksinkertaisen kauniita vaatteita henkareihin. Oviin voisi ehkä yrittää ripustaa vaikka koruja. Ja jos joitakin läpysköjä, niin niitä mustia.

  jutta.tanninen@me.com

  VastaaPoista
 140. Juuri ostamani ensikoti on sisustettu minimalistisesti ja lähes kaikki on valkoista (sun blogi on inspiroinut hurjasti!) Eteiseni on pitkänmallinen ja avara, mutta suuri osa tilasta on hyödyntämättä. Näkisinkin tämän kaapin luonnonvalolampun valaisemassa eteisessä, sisällään pieni mutta yhteen mätsätty takkikokoelmani. Ylähyllyllä pitäisin huivejani, jos ne olisivat kauniisti esillä niin muutkin kuin lempparihuivi pääsisivät varmaan useammin ulos. Laittaisin kaapin sisälle tangosta koukuissa roikkumaan lisäksi muutaman kivannäköisen laukun. Ja alatasolle sitten tietenkin kauneimman kengät!

  Minäkään en innostu värilätkistä, mutta jotain varmaan oviin kehittelisin DIY-meiningillä. Esim. sellofaani voisi näyttää oviin "letitettynä" kauniilta, mutta yleisilme jäisi kuitenkin avaraksi ja valoisaksi. Toisaalta ajatus jostakin köynöskasvista kiemurtelemassa kaapin sivuseinillä myös houkuttaa.

  ppalov@luukku.com

  VastaaPoista
 141. Tuo kaappi suhjahtaisi saunatupaamme. Koristeista emme piittaa, joten kaappi kelpaisi juuri omana itsenään, sisään vain muutama pesulahenkari ja kylpytakit vieraille :)

  mustanoventakana@gmail.com

  VastaaPoista
 142. oho! täähän ois ihan mahtava ratkaisu, mulla on nimenomaan vaatekaappi hakusessa. voi olla että sisälle kaappiin päätyis vaatteiden lisäks huivivalikoimaa väripilkuksi... mahtista.

  t. anni/ anniska@gmail.com

  VastaaPoista
 143. Selvä suosikki tuo valkoinen vaatekaappi koko PS-mallistosta! Kaappiin laittaisin melko varmasti juhlamekot ja kengät, oviin ripustaisin printtejä/julisteita/muita lappusia fiiliksen mukaan.

  eena10@hotmail.com

  VastaaPoista
 144. Jaahas, aika ristiä sormet.. Makuuhuoneen vaaterekki saisi siirtyä tämän tieltä Napun huoneeseen. Laittaisin kaappiin vaaterekkivaatteeni, hattuni, ja kivoimmat kenkäni suojaan. Koruille ja muille pari koukkua. Mun upea musta ompelukonekin sujahtais kivasti tuonne alahyllylle, olisi näkyvissä ja nopeasti käyttöönotettavissa. Olisi myös aika hauska jos löytäisin jostain vanhat nyrkkeilyhanskat, ripustaisin ne kaapin kylkeen roikkumaan, tois vieressä olevan Rocky -leffajulisteen kanssa hyvän locker room -viban! :) Oot stailannut kaapin kivasti, sopii teidän asuntoon!

  kitty.sitwala@gmail.com

  VastaaPoista
 145. Hei! No mä laittaisin varipikselit takaseinään, jotta kaapin läpinäkyvä idea säilyisi. Valkoiset vaatteet näyttäisi hyvältä HAYn valkoisissa hengareissa ja jonkulainen valosysteemi kaapin pohjalla voisi näyttää coolilta! Sitten muutamat värikkäät sneakkerit hyllyille ja thats it! jussi.lustig@hotmail.com (ps: laitoin jo yhen kommentin mut sille tais tapahtua jonku asteen häviämisprosessi..)

  VastaaPoista
 146. Minä tykkään kaapista ilman suurempia stailuksiakaan. Kotiin jos tuon saisin, niin varmaankin vaatteilla ja asusteilla sen vain koristaisin :)

  seenaka@hotmail.com

  VastaaPoista
 147. Tuo on omakin lempparini noista PS-malliston tuotteista! Ah! Aivan ihana! Tahtoisin tuollaisen meidän eteiseen ja laittaisin sinne käytössä olevat ulkovaatteet ja huivit ja ulkopuolelle kauniisti roikkumaan lempparilaukut. Ai että miten kiva!

  minttumainen@gmail.com

  VastaaPoista
 148. Aijai meidän makkari huutaa tuollaista! En stailasi mitenkään - sinne vaan roikkumaan näteimmät mekot ja parit kengät esille. Rakastan kaapin karua tunnelmaa juuri tuollaisenaan.

  neitimaili@gmail.com

  VastaaPoista
 149. Stailaisin samaan tyyliin kuin sä!

  jenniferie at rocketmail.com

  VastaaPoista
 150. Olet ehdottomasti oikeassa siitä, ettei kaappiin voi tunkea koko vaatekaapin väriloistoa. Jokin ihana väripilkkukin näyttäisi mustavalkoisten seassa mahtavalta.

  anni-emilia@hotmail.com

  VastaaPoista
 151. Ah ihana, tulee mieleen lapsuuden jumppatunnit!

  Jos arvonta osuis mun kohdalle: mä antaisin kaapin olla tuollaisenaan, mutta esim keltaiset tai ruohonvihreät henkarit menis saman tien ostoslistalle. Mun värikkäät marimekon huivit "stailais" ylähyllyn!

  helenatrial (ät) hotmail.com

  VastaaPoista
 152. Toihan olis kiva töihin! :)

  hannamariojutkangas@yahoo.fi

  VastaaPoista
 153. Hieno! Varmaan parasta tuossa on se, että pystyy pitämään yksinkertaisena tai lisämään väriä läpysköitä lisäämällä! Kerrassaan ihanaa.

  veeimmonen@gmail.com

  VastaaPoista
 154. Ihan varmasti tämä mahtuisi :) Risti-idea kuulostaa tosi hyvälle, saattaisin jopa itse tehdä sellaisen.

  kuppiteeta@gmail.com

  VastaaPoista
 155. onpa kivan näköinen kaappi uudelleenstailattuna! meillä kaappi paikka (ehe ehe) löytyisi eteisestä ja korvaisi nykyisen avonaulakon.

  VastaaPoista
 156. ai niin, ja osoite: kultanugetti@gmail.com

  VastaaPoista
 157. Tää on kyllä hieno. Vähän pitäisi järjestellä kämppää uusiksi jos tän saisin, mut ehkä se on vaan hyvä juttu! Laittaisin kaappiin muutaman hienon vaatteen ja ritilään jotain roikkumaan, tai ehkä siihen voisi esim. punoa jotain lankaa? Hmm. Paljon vaihtoehtoja.

  seagreed ät gmail.com

  VastaaPoista
 158. Minua on kans eniten kuvissa häirinnyt ne väriläpyskät, sinänsä tykkään värikkäistä jutuista mutta tuo kaappi itsessään on valtavan kaunis ilman niitäkin.

  Itse laittaisin tuonne ehkä liinavaatteet ja pyyhkeet, jotka on vaatteita helpompi pitää järjestyksessä. Tai sitten sinne tulisi meikän maalaus- ynnä askarteluromppeet erilaisissa säilytysaskeissa. Onneksi päätöksiä tarvii tehdä vasta sitten jos tuuri käy. :)

  sitruuna.unia@gmail.com

  VastaaPoista
 159. Ihana kaappi! Meillä olisi kova tarve vaatekaapille.
  kolehmainen.tiia@gmail.com

  VastaaPoista
 160. No onhan tuo kaappi jokaisen industrial -sisustajan märkä uni. Läpyskät huitsiin ja rekiltä kauneimmat vaatteet esille!

  neuvonen.eeva@gmail.com

  VastaaPoista
 161. vaatteita ja asusteita..ei mitään erikoista stailausta vaan ihan tuollaisenaan.

  seisvain(a)luukku.com

  VastaaPoista
 162. Oi että tuo kävisi ihanasti uuteen eteiseen, aw.

  pinja33@gmail.com

  VastaaPoista
 163. Hieno tuli! Samoilla linjoilla liikutaan, joten jotakuinkin tuolta näyttäisi lopputulos täälläkin päässä, jos kaappia pääsisin (pääsisinpä!) käpistelemään.

  VastaaPoista
 164. Tuo on myös oma suosikki mallistosta. Juuri saman valkoisen laittaisin ilman läpysköitä työhuoneelle!

  saana@saanajaolli.com

  VastaaPoista
 165. Sinun kannattaisi muuttaa tehtaaseen asumaan. Stailaisin kaapin omilla vaatteillani, siis motiiivi on kai säilyttää tavaraa, eikä vaan stailata sitä jotenkin? Vajaapäät voi toki stailata kaapin vaikka narsisseilla ja tunkea vaatteensa jätekuiluun.

  VastaaPoista
 166. Kengät haluu tonne! tai mun kamerakamat! väriläpyskät takaseinään!

  marissa.tammisalo (ät) gmail.com

  VastaaPoista
 167. Toi olis tosi kiva. Meillä sinne varmaan urheiluvaatteita ym menis
  T.sarihartikainen@yahoo.com

  VastaaPoista
 168. Avopuolisolle ollaan etsitty sen "työhuoneeseen" jo pitkään jotain hyllykköä. Tuonne menis kivasti eriväriset spraymaalipullot, kuvausrekvisiittaa, kankaita ja muuta sälää, joka näyttäisi hauskalta ulospäin. Puhumattakaan siitä, että siinä voisi pitää vaihtuvaa näyttelyä tuotoksista ja valokuvista!

  sini.j.syrjala@gmail.com

  VastaaPoista
 169. Tää koko mallisto on kyllä tosi mielenkiintoinen. :) Mutta tämmönen ei olisi yhtään hullumpi tuolla huoneen nurkassa.

  - P (blues.drive.monster(a)hotmail.com)

  VastaaPoista
 170. Tämä on todella hyvännäköinen kaappi!
  tsuttsut(at)gmail.com

  VastaaPoista
 171. Hyvännäköinen kaappi! Laittaisin sen muuten niin ahtaaseen ja koppimaiseen eteiseen tuomaan säilytystilan lisäksi avaruutta. Sisään parhaan näköiset takit ja kengät! Voisihan tohon laittaa myös yksinkertaisen lampun tai kasvin roikkumaan kaapin sivusta :)

  hempulaatio at gmail.com

  VastaaPoista
 172. Ilman läpysköitä ehdottomasti, harmaana ottaisin miehen vaatteille :) ne kävisivät tuonne loistavasti (ja saisin enemmän kaappitilaa omilleni)..

  VastaaPoista
 173. Varmaankin koristelisin läpyskät uudelleen esim. erilaisilla valokuvilla

  haapanen.anni@gmail.com

  VastaaPoista
 174. Aivan ihana kaappi ja meillä paikkakin valmiina:) Tulisi nimittäin kahden pienen huoneeseen: kaappiin saisi kauneimmat vaatteet ja asusteet esille:) Valkoisena ja ehdottomasti ilman läpsyköitä. Laittaisin läpsyköiden tilalle esim lasten tekemää taidetta. Monikäyttöine, sanoisin:)

  mirabella.giuli@gmail.com

  VastaaPoista
 175. Mun musta-valko-harmaa-tummanpunaiset vaatteet sopisi sisälle loistavasti, vähän vähemmän koristeellisempana kuin sun stailauksessa, mutta sitäkin käytännöllisempänä! :)

  jaskajaska-@hotmail.com

  VastaaPoista
 176. Eteisnaulakoksi tuollainen kelpaisi meilläpäin, suojaamaan kenkiä ja takkeja yli-innokkailta kiipeilijäkisuilta.
  mustankimo [ät] hotmail.com

  VastaaPoista
 177. JEE toivottavasti arpaonni osuu kohdalle sillä olen useamman kuukauden ajan suunnitellut vaatekaapin hankintaa. Tämä mallisto on hauska, jättäisin kaapista väriläpyskät pois mutta mustilla kuvioilla voisi joskus piristää kaapin ilmettä.

  VastaaPoista
 178. uudelta perheejäsen, koiran, tavarat pitäs johonkus saada mahdutettua, tuo vois olla juurikin sille sitten. Kaappiin remmit, lelut, ruokasäilykkeet ja tyyli se pitää täsäkin säilyttää.

  retromoderni@gmail.com

  VastaaPoista
 179. Takit ja housut järjestykseen. Voisin tuohon kanssa jotain sisustusjulisteita laittaa.

  niinuska87(ät)hotmail.com

  VastaaPoista
 180. Ihailin tuota jo aikaisemmin blogissasi, se sopisi niin hyvin meidän uuteen makkariin! Jos arpaonni ei suosi, niin täytyy varmaan harkita sen ostoa itse sitten ;)

  Eli mukana arvonnassa, piia.lerkki@gmail.com

  VastaaPoista
 181. Tällaisesta ratkaisusta olisi todella paljon apua järjestyksen pidossa. Toivottavasti onni on myötäinen.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 182. Aivan ihana arvonta, ehdottomasti mukaan! Tuollaisella olisi meille todella monta käyttöä =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 183. Kiva! Itse laittaisin sen eteiseen, muutetaan uuteen (ja isompaan jee) asuntoon kohta ja luulen että se sopisi siihen parhaiten. Mun ja mun poikaystävän kaikki ihanat nahkatakit saisi hienon kaapin!

  rebeckadahlvik@gmail.com

  VastaaPoista
 184. Supersiisti kaappi!! Aika vähän luultavasti laittaisin vaatteita sisään, mikäli siihen tarkoitukseen menisi. Jos alatason ritilä kestää, olisi hauska tehdä siitä istumasoppi -paljon vain tyynyjä ja lamppu roikkumaan sisään. Tavaransäilytykseen en käyttäisi, koska vihaan pölyä. Jokin iso kasvi, tai kokonainen puutarha olisi myös hauska sisällä ja miksei ulkopuolellekin. :))

  VastaaPoista
 185. kivannäköinen :)

  nitanakki@gmail.com

  VastaaPoista
 186. Ilman väriläpysköjä työhuoneeseen sijoittaen. Valkoinen kaappi toimisi hienosti tummien vaatteiden kehyksenä ja toisi kauneimmat kengät ja vaatteet esille. Ja ennenkaikkea lisäsäilytystila ei ole koskaan pahitteeksi ;)

  kati.kyyro@gmail.com

  VastaaPoista
 187. Ihana kaappi. Toisaalta olisi kätevä eteisaulaan suojaamaan ulkovaatteita ja kenkiä keskenkasvuisen koiran teräviltä hampailta. Toisaalta olisi ihana kauneimpien vaatteiden esittelypaikkana...

  VastaaPoista
 188. Oo toi on kyllä kaunis! Korvais hyvin vaaterekin joka on mun mielestä usein turhan "sotkusen" näkönen. Tonne mustiin tai kuparin värisiin henkareihin vaatteita ja muutaman kengät ja kenkälaatikot. Joko ihan pleininä tai sit kokeilisin sellasta mustaa jaska jokus-siksakviivaa tohon keskelle!
  luoma.miia@gmail.com

  VastaaPoista
 189. oi mikä uusi tuttavuus kaapeista, vois ripustella myös ulkopuolelle.
  kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 190. Tää on tosi makea, kaapille löytäisin täydellisen paikan jo valmiiksi täysin valkoisesta vaatehuoneestani, johon olen kaipaillutkin vähän lisää säilytystilaa. Tähän saisi laitettua ne omat ykkösvaatteet kauniisti esille ja ehkä muista vaatekaapeistani vapautuisi taas vähän lisää tilaa uusia ostoksia varten. :) Ilman läpysköitä ottaisin käyttöön ja ehdottomasti tuon valkoisen version.

  VastaaPoista
 191. turmrytmics@gmail.com

  Upea kaappi, pakko varmaan mennä ostoksille Ikeaan jossei nyt nappaa!

  VastaaPoista
 192. Vautsi vau! :) Tämä sais paikan eteisestä jonne tulis parhaimmat vaatteet ja kengät esille... ulkopuolelle tulis mustavalkoinen kuva/juliste henkarissa (kiva idea)
  kkallio76@gmail.com

  VastaaPoista
 193. Kengät laatikoissa sisään ja tummat ulkotakit, avot! Mahtava kaappi, ikea parantaa kyllä kokoajan (y)
  sannipirhonen@gmail.com

  VastaaPoista
 194. Upea arvonta!!! Osallistun arvontaan!
  vintage123@luukku.com

  VastaaPoista
 195. Jes!!!!! Mä luulin ettei niitä väriläpysköjä saa pois mutta HUH ihanaa nyt se on munkin lemppari!!!!! ♡ iia.haikonen@gmail.com

  VastaaPoista
 196. Meillä kaappi pääsisi pojan huoneeseen. Omaa vaatekaappiani värikkäämpi garderoopi siististi järjesteltynä stailaisi kaapin varmasti hyvin!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall