Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PARTY INSPIRATION | INSPIRAATIOTA VAPPUKORISTELUUN

Pic: Irina Graewe

Pic: A Merry Mishap

Pic: Ariel Dearie Flowers
Vappu se tulla jolkotti ihan nurkan takaa. En ole tänä vuonna erikoisemmin valmistautunut vappuun, Mark tuo kaupasta simaa ja mietin josko sitä muutaman munkin pyöräyttäisi. Yleensä olen ollut vappukojulla myymässä krääsää, mutta tänä vuonna delegoin pikkusiskon hoitamaan homman puolestani opinnäytetyökiireiden takia. Jos jonain vappuna oikein innostuisin, niin voisin koristella kotia ja kutsua pienen kaveriporukan juhlistamaan meille. Yllä muutama inspiroiva juhlakuva, joiden tunnelmasta tykkään. Just jotain tuommoista itsekin voisin loihtia koristeeksi. Ei mitään liian värikästä, vaan tyylikästä! Hopeisia foliopalloja, valonauhoja ja kasveja, yksivärisiä paperitupsuja ja nätti kattaus. Joku tehdashalli se vasta makea paikka olisikin. Lainakuvilla nyt mennään valitettavasti vielä parin viikon ajan, sillä kameran huollossa vaan kestää ja kestää.. Ihan kädetön olo ilman omaa kameraa. Täytyy kaivella kuva-arkistoja, sillä onhan siellä vaikka miten paljon julkaisematonta materiaalia. Se on sitten toinen asia että huvittaako vanhoja kuvia enää laittaa kun mieli on jo muualla :) Mutta nyt, hauskaa vappua!

6 kommenttia

 1. Great ideas! May for us is full of birthdays plus mother's day! x

  VastaaPoista
 2. Hyvää vappua! kuvien somistus sopii mihin tahansa juhlaan ei pelkästään vappuun, harmoonista taas ja sinun näköistä :) t.maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan totta, kyllä sopis hyvin yhtälailla uuteenvuoteen tai vaikka häihin :) Tykkään ettei tartte olla liian tietyn teeman näköistä. Kiitos, toivottavasti sullakin oli kiva vappu!

   Poista
 3. Mikä paikka tämä on? Se on hieno ja tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä noista tarkoitat? Siinä on kolme eri tilaa, kuvatekstit toimivat linkkeinä lähteisiin :) Sieltä löytyy sitten lisätietoa!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall