Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

RIDE THAT BIKE | HIENOT PYÖRÄJULISTEET

Posters from Grandpa
Tukholmassa on monia ihanalta vaikuttavia liikkeitä, joissa en ole ikinä käynyt. Olisi kivaa päästä tekemään parin päivän reissu naapurimaan pääkaupunkiin ja visiteerata Artilleriet, Lotta Agaton Shop, Grandpa, &Other Stories, Acne ja mitä näitä nyt on. Se ihana kukkaliike myös, jonka nimeä on nyt muista. Ja miksen menisi, vaikka heti ensi kesänä! Olisi mainiota tehdä raporttia reissusta tänne blogiin. Tämä hauska julistepari on myynnissä Grandpassa, myös nettikaupan puolella. Toivat mieleeni Markin pyöräharrastuksineen. En nyt näitä ole ostamassa mutta tuli mieleen että voisin jakaa vinkin täällä koska silloin tällöin aina joku kyselee kivoja julistekauppoja.

Ps. Pientä hiljaiseloa blogin puolella tulee olemaan muutaman viikon ajan, sillä opinnäytetyö on saatava valmiiksi. Paniikki meinaa jo iskeä kun kirjoittaminen on TIETYSTI pitänyt jättää viime tinkaan. Saa toivottaa tsemppiä! Mutta kyllä minä silti jotain tänne postailen. Vaikkakaan en nyt mitään puolta päivää vaativia kuvauksia voi järjestellä joten vähän kevyemmällä linjalla mennään :) Ainiin ja sekin tietysti vähän rajoittaa kun kamera on huollossa tiputettuani sen lattialle... Buu!

Every now and then you ask me about nice posters, so here is one shop selling cool pieces. Grandpa is a Stockholm based shop and they have also a webshop. These posters remind me of my boyfriend's biking hobby. I would love to do a Stockholm shopping round and visit all these neat stores as Artilleriet, Lotta Agaton shop, & Other stories, Acne and so on. Maybe next summer!

7 kommenttia

 1. Hei tsemppiä <3 toi on niin tuttua että jättää kirjoittamispuuhat just viimetinkaan. Mutta kyllä siitä varmasti hyvää tulee t.maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Nojoo miten sitä ei ole vieläkään oppinut? Just noi virallisemmat kirjotushommat tuntuu tosi hankalilta, mutta se alottaminenhan se vaikeinta on. Kyllä kai se nyt tästä lähtee, kävin eilen ohjaajia tapaamassa ja sain vinkkejä :)

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, nää pyöräjulisteet on just eikä melkein mitä oon etsinyt meidän uuteen asuntoon!
  Tsemppiä ja kivaa loppukevättä :)

  -Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepäs sattu sopivasti sitten! :) Mulle myös kelpais nää, mutta alkaa olemaan julisteluku kotona täynnä.. Ainakin Markin mielestä :D Pari uutta olis jo tuloillaan khej kjeh.

   Jes kiitos tsempistä ja rattoisaa kevättä sinnekin suuntaan :)

   Poista
 3. Tsemppiä kouluun, feeling you! Rakastan grandpata =)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall