Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

NEWCOMER

Kuva: Heli Roosmäe

Viikko sitten perjantaina juhlittiin Aussie Blog Awardsit, jossa tuomaristo oli valinnut tämän blogin vuoden tulokkaaksi. Newcomer-kategorian blogit olivat kaikki vuonna 2013 perustettuja, ja aivan erilaisia keskenään. En siis ollenkaan osannut odottaa voittoa, ja siinä jännittäessä jopa toivoinkin ennen voittaisi jotta minun tarvitsisi nousta lavalle tai mennä valokuvattavaksi. Olihan ne aika kuumottavia tilanteita, joista kyllä onneksi selvisin ;) Mutta näillä perusteluilla voitto napsahti:

"Tuomariston mukaan tämä voittajablogi on upea! Se on täynnä inspiroivia sisustuskuvia ja sen tyyli on johdonmukainen sekä laadukas, mikä ei ole itsestäänselvyys vasta vuoden ikäiselle blogille. Tuomaristo näki voittajablogissa suurta potentiaalia ja omistautumista."


Sinänsä tuntuu hauskalta olla tulokas, kun olen kuitenkin blogannut jo vuodesta 2009. Siinä tuli harjoiteltua ennen tämän blogin perustamista omaa linjaa, kuvaamista jne, mutta kyllä tämänkin vuoden aikana huomaan kehittyneeni bloggaajana. Jos vaikka katsoo vuosi sitten tehtyjä postauksia ja vertaa nykyiseen, niin kuvissa on (ainakin toivottavasti) eroa. Kannatti perustaa tämä blogi!

RAW Design blog kiittää ja kumartaa, jo toinen blogigaalavoitto, huhhuh..! Omistautumista todellakin löytyy, koitan tehdä tätä blogia sillä periaattella että tämmöistä itsekin haluaisin lukea. Tosi kivaa että se kannattaa, ja että tästä on muillekin iloa. Muutama uusi seuraajakin taisi löytää tiensä tänne tämän kunnian myötä, joten toivotan teidätkin tervetulleeksi. Toivottavasti onnistun viihdyttämään jatkossakin :)

20 kommenttia

 1. Onnea voitosta, oli todellakin ansaittu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi :) Kiva kuulla että sun mielestä oli ansaittu!

   Poista
 2. Onnea, oot kyllä voittosi ansainnu!

  VastaaPoista
 3. Hehe tosiaan hauskaa että oot uusi tulokas kun oon seurannut sun juttuja jo monta vuotta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa niinpä, niinpä! Mutta olihan se vanha blogi tosi erilainen. Hauskaa että sieltä löytyy vielä vanhempia seuraajia ruudun takaa :)

   Poista
 4. Hienoa Peeta! Voitto meni jälleen oikeaan osoitteeseen. Onnea!

  VastaaPoista
 5. Laadukasta ja hyvää työtä oot tehnyt, kiitos tästä vuodestasi ja ONNEA :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mukava saada kiitosta näistä monista tunneista jotka tämän blogin äärellä on vietetty!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall