Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DEER SKULL | KIRPPISLÖYTÖ
Sisustusbloggaajien kirppis oli ja meni, kiitos kaikille kävijöille! Ovien auetessa oli kuulemma jonoa kertynyt, ja hetken aikaa olikin aikamoinen ruuhka pöytien ympärillä. Itse keskityin lähinnä pääsemään ylimääräisestä tavarasta eroon, mutta naapuripöydästä tuli tehtyä upea löytö. Sanni myi isänsä keittämän peuran pään minulle neljälläkympillä, ja se jäikin ainoaksi ostokseksi. Ihastuin kallon upeisiin yksityiskohtiin, mm. noihin hampaisiin. Valkoiseksi olisin sen itsekin maalannut, jos Sanni ei olisi sitä jo ehtinyt puolestani tekemään. Kieputin ketjua luiden ympäri ja kokeilin pysyisikö se noin seinällä, mutta voi olla että kehitän vielä jonkun siistimmän kiinnityksen sille. Paikaksi kaavailin sitä peilin päällä olevaa tyhjää seinää, mutta vielä se ei ole tulevalle paikalleen päässyt.

22 kommenttia

 1. Niin hieno! Ompa muuten hyvä ja tyylikäs idis laittaa tollasella ketjulla seinään. Meidän joku metsästäjä perhetuttu tietää mun salaiset fiksaatiot kalloihin ja nytkin mua odottaa uusi kallo kun meen käymään kotona keski-suomessa. :D näyttää muuten tosi hyvältä maalattuna, ehkä munkin pitäisi srayata kallokokoelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea itseasiassa tuli Diagnoosi sisustusmania -blogin Marialta, joka ehdotti että kieputtelisin rautalankaa kalloon. Se oli mun mielestä loistoidis, mutta koska kotoota ei löytynyt rautalankaa vaan tollanen kukka-amppelin ketju niin pistin sen sitten paremman puutteessa! :) Mutta toimii toikin. Kuulostaa kyllä supermakeelta että sulla on henk koht kallonmetsästäjä siellä :D

   Poista
 2. UPEA ! En yleensä syty eläinten kalloille koristeina, mutta tätä ei voi kuin ihailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ne on kyllä makeita, semmosia sopivan creepyjä.. >:---)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano, meni ihan pasmat sekasin kun näin sen Sannin pöydässä ja varasin sen heti itelleni hintaneuvottelua varten!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin eikö ookin! Onnellinen omistaja täällä myhäilee :)

   Poista
 5. Mua hämmentää tämä kallotrendi. :D En tykkää pääkallokuosista vaatteissa/sisustustekstiileissä, ja eläinten kallot menee jotenkin samaan kategoriaan. Kuolleet eläimet... Taljat... Kallot... Luut.... Eiiih, vähän ikävät vibat niistä kaikista.

  Ei ole siis tarkoitus dissata hienoa ostostasi vaan ihmetellä. :) Tuo ketjukiinnitys on aika ovela, pistän sen muistiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon jotenkin aina ihaillut näitä eläinten pääkalloja, varsinkin sarvellisia. Nykyään ne on tosiaan aika perusjuttu joten ei enää tuu semmosia värisyttäviä fiiliksiä mutta jotain tosi makeeta tossa mun mielestä vaan on. Uskon että peura on saanut elää hyvän elämän metsässä, ja kallo vain hyötykäyttöön otettu sivutuote.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Nojoo en kyllä valita! Tollasta olin etsinytkin pidempään :)

   Poista
 7. Tuo oli paras löytö! Oon edelleen kade! Ja tosi hienosti keksit keinon laittaa sen seinälle, näyttää upealta! WAU! Toivottavasti meillekin joskus löytyy yhtä kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan varmasti sullekin löytyy tollanen! Pidät vaan silmät auki, mä voin vinkkaa jos jossain tulee vastaan :) Mä ensin tuskailin että miten ihmeessä saan sen seinälle, mutta Maria Diagnoosi Sisustusmaniasta ehdotti rautalankaa, jonka jälkeen keksin sitten ton ketjun!

   Poista
 8. I don't know how to THANK YOU! Two skulls have been sitting in my cupboard for almost two years now but I had no idea how to hang then - now the revelation! Chain, of course! I am off to get some chain and my precious skulls are finally going on display :) I love your blog...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know, those can be really tricky to hang up! Great if this was helpful :)

   Poista
 9. ihan älyttömän hieno ! hauska huomata kuinka paljon sitä ottaakan ihan alitajuisesti vaikutteita sun blogista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no mutta ei se sitten oo enää alitajuista jos tiedostat asian ;) Se kertoo vaan siitä että sulla on hyvä maku. Ehdottomasti.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall