Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SELETTI NEON LETTERS | LAMPPU MAKKARIIN LÖYTYI


Lamppuasia makkarin peilin päälle on vihdoin ottanut edistysaskeleen. Yksi miettimäni vaihtoehto olivat nämä neonkirjaimet, ja kun näin Anne's past & presentin facebook-sivulla aletiedotuksen näiden kuvalla höystettynä, niin voitte kuvitella ettei siinä kauaa nokka tuhissut kun heti seuraavana päivänä rynnistin putiikille ostoksille. Kirjaimilla on normaalisti hintaa 59 e/ kpl ja muuntaja vielä saman verran päälle, ja nyt kirjaimia myydään kevätsiivoushinnalla 25 e / kpl! Juuri tuon hinnan takia en ole aiemmin saanut näitä ostanut. Jos joku muu on miettinyt näiden hommaamista niin vink vink.


Mietin kaupalla tosi pitkään että mitkä kirjaimet valitsisin. Kaksi tai kolme kirjainta asetin maksimiksi. Olen aina jotenkin tosi huono keksimään mitään sanallisesti nokkelaa, otsikot ynnä muut tuottavat päänvaivaa, ja yleensä päädyn siihen simppeleimpään kuvaukseen (miettikää nyt näitä blogitekstien otsikoitakin). En halunnut meidän nimikirjaimia ainakaan. Pistin soittoa Markille ja hän ehdotti tätä WTF:ää josta heti innostuin. Yksi ohi mennyt ehdotus oli XL, joka tietysti olisi voinut herättää hilpeyttä peilin päällä..! Olisin voinut muistaa että meillä on jo keittiön seinään nojailemassa se fuck-ovi... Mutta enpäs muistanut sillä hetkellä ollenkaan. No ihan sama, wtf peilin päällä on ihan jees! Olisin halunnut kaksi x-kirjainta, mutta niitä ei ollut kuin yksi kappale. Ehkä vaihdan nämä vielä RAW:iin,  kaupan omistaja lupasi että voin tulla vaihtamaan kirjaimet jos keksin jotain parempaa. :)


Nyt sitten pitäisi vielä pähkäillä että miten ihmeessä nämä kannattaisi pistää seinälle. Jokaiseen kirjaimeen tulee mukana seinään ruuvattavat pidikkeet, mutta ei viitsisi rei'ittää seinää ihan haulikolla ammutun näköiseksi. Plus että se muuntajakin pitää kiinnittää seinään jotenkin koska johdot ovat sen verran lyhyet ettei se yletä lattialle asti. Ainakin sen saa piilotettua peilin taakse. Olen koittanut vähän googlailla miten muut ovat tehneet, mutta yllättäen kaikki ovat ottaneet vain kryptisiä kuvia, joissa muuntaja on rajattu kuvan ulkopuolelle tai muuten vain photoshopattu pois (!!). Vosgesparis-blogin kirjoittaja oli kiinnittänyt omat kirjaimensa erilliseen levyyn, jonka sitten pisti seinälle. Ihan hyvä idea mielestäni, sillä silloin kirjaimia on helpompi siirrellä eikä reikiä tule yhtä paljoa. Mutta hänelläkään ei muuntajaa näkynyt. Joku taas oli kiinnittänyt kirjaimet metalliverkkoon, ja muuntajan samaan syssyyn, ja sen kanaverkon sitten ripustanut seinälle. Tykkäisin kyllä eniten siitä että kirjaimet olisivat suoraan seinässä kiinni, koska tuossa johtohässäkässä on muutenkin sekavuutta. What to do? Raportoin sitten että miten homman ratkaisin. Miksi pitää aina valita se hankalin vaihtoehto? Varmaan siksi koska se on makein! Ha.

These neon letters have been on my wish list and finally I bought few. I think that they are super cool and they will be lightning up our bedroom corner. Now I just have to figure out how to put them up nicely.

17 kommenttia

 1. Oi ihania, oon kans katellu noita!miten se siis menee, ostit 3 kirjainta yht 75€ plus muuntajaan paljon ?oiskohan noita vielä jälellä alessa !:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita kirjaimia oli aika iso kasa siellä, varmasti on vielä jäljellä..! Ihmettelin kyllä että miten nää on alessa mutta en pistäny pahakseni :D Ostin kolmen kirjaimen muuntajan, sen hinta on 59e.

   http://www.pastpresent.fi/garden/product_details.php?p=453 tuolla näkyy olevan myynnissä

   Poista
 2. Uuh, superhienot! Ja ihana toi vika kuva!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on niin makeet mun mielestä kans :)) Heh puhelinkuvia kaks vikaa tällä kertaa..! Kamera huollossa :/

   Poista
 3. Heips! Asiani menee tämän postauksen ohi, mutta... Onko diy vanerilevysi pysynyt suorana? Meillä samanlainen koivuvanerista tehty pöytäkevy ja vääntyy pahasti. miStäköhän johtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On pysynyt suorana, meillä on levyn alla metallirunko joka tukee levyä koko pituudelta. Lisäksi tämä on niin paksuakin. Oletko sattunut maalaamaan levyn vain toiselta puolelta..? Sehän ainakin pistää puun vääntymään. :o

   Poista
 4. Nuo on super-hienot, ja olisin jo laittanut noita meillekin pojan huoneeseen, mutta sitten aloin epäillä tuota johtohässäkkää. Pimeässä, kun valot on päällä, johdot eivät ehkä näy, mutta entä päivänvalossa? Jään jännityksellä seuraamaan, miten ratkaiset ongelman ja miltä lopputulos näyttää. Älä sitten photoshoppaa niitä muuntajia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtohässäkkä saa mun mielestä näkyä ja on just se idea tässä! Ei siis häiritse mua ainakaan, muuten kuin tuon muuntajan osalta :) Jonka senkin saan peilin paakse kiinnitettyä koska kirjaimet tulevat peilin päälle. Kai mä vaan poraan noi suoraan seinään kiinni kuitenkin.

   Poista
 5. Hei Peeta mahtavaaa! Oon niin fiilistellyt noita valokirjaimia siellä saksalaisessa nettikaupassa jo pitkään enkä oo raaskinut tilata. Nyt meen paikan päälle katsastamaan valikoiman :D Ja apua! Toi WTF on paras! Minkäköhän itse keksisin...hhhmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama, pitkään on tullut fiilisteltyä! Kannattaa kyllä kiiruhtaa paikalle valkkailemaan kirjaimia :) Hahaa pakko myöntää että kävin vaihtamassa RAWiin. Alko tuntua lapselliselta toi wtf ku on se fuck-ovikin ja sit eteisessä keskaria näyttävä juliste :D Että joku raja! Sä kyllä keksit salee jotain parempaa, tai sit voit ite ottaa ton wtf:n nyt ;)

   Poista
 6. Wohoo! Ihan mahtava tuo WTF! Ja hyvin ratkaistu koko lamppuasia! (Mitähän sitä meille keksisi, mäkin oon niin huono näissä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, tää oli mun lempivaihtoehto niistä mietityistä lampuista joten kiva ettei tarvinnut tyytyä vähempään! :--)) Kyllähän sä nyt jotain keksit!

   Poista
  2. mietin ihan abc -vaihtista mut se on niin booooooring.. :D

   Poista
 7. yleensä tuotteet ovat alessa, jos eivät mene kaupaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näihän se menee usein, mutta ihmettelen mikseivät ole menneet kaupaksi :) Sisustuskaupassa työskennelleenä voin myös kertoa että aleissa käytetään myös ns. sisäänheittotuotteita!

   Poista
 8. WTF ei ois kyllä hullumpi viesti peilin päällä. Se vois muistuttaa, että kun päällä on asu, joka saa ohikulkijat sanomaan mielessää WTF, se on just hyvä. :D Ööööh. Tai no.

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall