Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SISUSTUSBLOGGAAJIEN KIRPPUTORI 5.4.


Ensi lauantaina meikäläinen nappaa Markin kainaloon ja suuntaa Kiseleffin taloon myymään ylimääräisiä romppeita. Me nimittäin järjestetään yhdessä muiden sisustusbloggaajien kanssa kirppis! Tämän pariskunnan myyntipöydästä löytyy lähinnä vaatteita, kenkiä, asusteita ja vähän sisustustavaraakin. Mm. nuo yllä näkyvät siis. Lisätiedot ja linkit kaikkien myyjien blogeihin löytyy meidän facebook-tapahtumasta, jossa on osoite jne selkeästi merkattuna. Myyjät ovat sinne laittaneet makupaloja myyntiin tulevista jutuista, ja monet tekevät käsitöitäkin myyntiin. Varmasti kiva tapahtuma luvassa, tervetuloa mukaan! :)

5.4.
10-16
Maksut käteisellä

5 kommenttia

 1. Ei tämmösiä kiusauskuvia saa laittaa kun kaikki ei pääse paikanpäälle! Haluan tuosta tuon kannun. Ja tuon pienen telineen. Ja tuon lasisen mikälieonkaanmuttahienoltanäyttää! :-D Mistä tuo kannu on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh sori! ;) Kannun ostin Köpiksestä kaupasta jonka nimeä en muista..

   Poista
 2. aiettä, tällästä tapahtumaa pitäs tampereellekin järjestää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit vaan järkkäämään! Tämä tapahtuma lähti liikkeelle siitä että yksi kirppistelijöistä harmitteli että kirppispöytää on vaikea saada, ja sitten ehdotti että mitä jos järjestettäis oma kirpputori :)

   Poista
 3. Eih toi hattu! Höhlä miks en asu lähelläkää pääkaupunkiseutua

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall