Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

COFFICE - A NICE CAFE AND A MEETING PLACE IN SÖDERMALM

Lupailin kertoa vielä erityisemmin muutamia vinkkejä Tukholmaan matkaaville, ja suosittelen lämpimästi ihan vain kiertelyä Södermalmilla. Siellä on paljon kivoja putiikkeja, kahviloita, ravintoloita ja kävelykatuja, joista varmasti löytää omaan makuunsa oikeat paikat.

Tämän kahvilan ohi olin kiireessä kävelemässä, mutta oli pakko kurkata sisään kun paikka näytti niin kivalta ikkunan läpi. Nappasin nopeasti muutaman kuvan, mutta kahvia en kerinnyt maistelemaan. Kahvilan nimeksi on annettu hauska Coffice, joka kertoo paikan ideasta. Työskentelypaikkanakin toimiva kahvila tarjoaa virtapisteitä, kokoushuoneen ja ergonomiset työpöydät kahvin ystäville. Voin kuvitella että tuollaisessa paikassa olisi kiva viettää etäpäivää ja palaveerata.Liittymällä Cofficen jäseneksi saa vielä lisäetuja, kuten oman tallelokeron, oikeuden käyttää työpisteitä loungessa, tuoreita hedelmiä ja mehuja ilmaiseksi yms. Meillä ei taidakaan tällaista olla Suomessa.12 kommenttia

 1. Me pyörittiin kesäisellä Tukholman reissullamme lähinnä Södermalmilla ja olisin voinut jäädä kiertämään sinne vieläkin useammaksi päiväksi, niin paljon tarjolla oli kaikkea. Cofficessakin kävimme, paikka oli kiva, henkilökunta ihan supermukavaa ja kahvikin hyvää (sai soijamaitoakin!). Eli minäkin voin lämpimästi suositella paikkaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hauskaa että sä olet testannutkin kyseisen paikan, hyvä kuulla positiivista siitä lisää, muuten olisikin kurja suositella sitä haha. Södermalmilla olisi kiva kyllä käydä pyörimässä uudelleen taas, ihan omalla ajalla :)

   Poista
 2. No kylhän tämmönen pitää meillekin saada! Kuinka kiva idea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sopis hyvin freelancereille ja pienyrittäjille :) Kyllä mä varmasti kävisin silloin tällöin tuollaisessa ainakin. Eiköhän perusteta oma !

   Poista
 3. Todella kiva idea - ja upea paikka.

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Ai sä oot käyny testaamassa :) Munkin pitää mennä uudestaan..

   Poista
 5. Lasipalatsin yläkerrassa on Kaupunkiverstas, avoin kirjaston jatke, jossa on työskentelypisteitä, latauspisteitä ja mahdollisuuksia käsitöiden tekemiseen mm. ompelukoneita ja muita käsitöiden tekemiseen soveltuvia juttuja. Mietin että jos pitäisi joskus löytää paikka kirjoitushommiin keskustasta, vetäytyisin sinne. Tosi magea idea mielestäni. Piti tännekin jakaa, kun olin niin ihastunut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tästä en tiennytkään, kuulostaa kyllä hyvältä paikalta! Saako sieltä myös kahvia ja onko sisustus kiva? :--)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall