Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

DIY CONCRETE CANDLE COASTER


Samalla kun tein betonisia kynttilänjalkoja myyjäisiin (voin muuten edelleen tehdä niitä halukkaille!) tekaisin betonisen alusen isommille kynttilöille. Käytin muovista eväsrasiaa muottina. Ja kokeilustahan tuli ihan hauska! Ainakin se kerää pahimmat valuvat steariinit talteen, vaikka noi kynttilät valuttavatkin ihan törkeän paljon. Minusta valuneet steariinit ovat hienoja. Nyt polttelemaan lisää kynttilöitä BB:n äärelle, hahaa.

Ps. Tänään on viimeinen päivä aikaa äänestää Indiedays Blog Awardseissa! Blogini on nyt päässyt top vitoseen, mutta olisi aika huikeaa kiriä kolmen parhaan joukkoon. Jos siis et ole äänestänyt vielä niin tästäpä se onnistuu! Kiitos jo kaikille äänestäneille :) Jänskää!


I did this concrete coaster for candles by using a plastic box. Very easy DIY!

7 kommenttia

 1. Kynttilöitä pimeisiin iltoihin, täälläkin palaa parhaillaan pari kynttilää! Tuo betoninen alusta kiinnostaa, täytyy tutustua asiaan tarkemmin. Ääni lähti sinulle, parhaalle ja suosikilleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät on kyllä joka syksy aina kiva kaivaa esiin fiilisteltäviksi! Joo eli olen ostanut k-raudasta betonijauhetta ja siitä askarrellut milloin mitäkin. Helppoa! :) Ja kiitos paljon äänestäsi ja sanoistasi.

   Poista
 2. i love such simple things, that can easily change the style. it looks really great!

  VastaaPoista
 3. Täytynee ehdottomasti kokeilla! Ei tosinole hirveästi pulaa noista kynttilän alusista... :D Ehkä kuitenkin teen ensin hieman inventaariota ennen uusien tekemistä/hankkimista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan kuule askartelemaan! :) Jos siis tarvetta on hehe.

   Poista
 4. Nää DIY-jutut on musta tän blogin parhaimmistoa! Täytyy kokeilla tätä joku kerta :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall