Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AUTUMNAL NEIGHBOURHOOD


Rakastan syksyn värejä, ja kyllä niitä täällä kaupungissakin pääsee ihastelemaan. Valillassa on onneksi paljon puita, puistoja, siirtolapuutarhoja, metsää ja meren rantaakin ihan vieressä. Kävimme Markin kanssa vähän käppäilemässä viikonloppuna lähialueella ja nappasin kameran mukaan.


Meidän taloyhtiön sisäpihankin puut ovat nyt kauneimmillaan. Pian tuossa jököttää vain paljaita puita, mutta toisaalta kyllä taas huuru ja lumi tekevät oksista omalla tavallaan kauniit. Keittiön puoli on sisäpihalle päin.


Oranssin ja keltaisen sävyissä hehkuvat puut sopivat niin nätisti Vallilan kanssa. Tuntuu että koko Vallila on värikoodattu syksyn kanssa yhteensopivaksi, sen verran paljon täällä on persikkaisia, keltaisia, oransseja, punaisia, ruskeita ja vaaleanpunaisia taloja.

Paavalin kirkolta kun lähtee alaspäin, niin pääsee mukavalle lenkille luonnon ääreen. Kävelyreitti kiertää siirtolapuurhojen välistä ja metsän reunan kautta. Ja koiran omistajanahan sitä saa lenkkeillä kyllästymiseen asti ihan joka päivä joten mieluisa reitti on välttämätön juttu... :)


Winter is coming but before that we can enjoy the beautiful colours of autumnal nature! I took these pictures from our neighbourhood area and in the second picture is our courtyard. This is a nice place to go walking around, and since we have a dog we do that everyday. Helsinki is a small place where you can find nature very near the city center!

4 kommenttia

 1. Kauniita värejä, luonto on upea syksyllä! Näköjään myös siellä kaupungissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, täytyyhän noista väreistä päästä nauttimaan :) Nyt alkaa jo olemaan lehdet tippuneet..

   Poista
 2. Moikka peeta! Asia ei varsinaisesti tähän postaukseen liity, mutta mulla olisi kysymys sun opiskeluista! Muistaakseni opiskelit muotoilijaksi metropolissa, joten millaiset ennakkotehtävät ja pääsykokeet sinne oli? Oon ite tällä hetkellä 18 ja kiinnostaa kovasti sisustusarkkitehdin/muotoilijan opinnot mutta jänskättää pääsenkö edes sisään, koska en osaa piirtää sitten ollenkaan!!

  - Emma L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi moi! Joo opiskelin Metropoliassa teollista muotoilua. Pääsykokeissa piti piirtää aika paljon, oli erilaisia suunnittelutehtäviä liittyen tilan hahmottamiseen ja tuotemuotoiluun. Kyllä sä nyt varmaan jonkun verran osaat piirtää mutta jos on epävarma olo niin ehkä kannattaisi käydä ensin joku piirustuskurssi, jossa opeteltaisiin niitä tekniikoita? :) Tsemppiä!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall