Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GRAAFIKKO HAUSSA

1  |  3  |  5

Tervehdys arvoisat lukijani. Otaksun että sillä puolella ruutua voisi olla joitakin luovan alan osaajia, olenko oikeassa? Ja nyt olisi haun alla nimenomaan graafisen puolen taituri. Tunnustan heti kättelyssä osaamattomuuteni koodaamisen kanssa, ja se taas ei oikein toimi jos haluaa pitää hienoa blogia. Tiedostan että blogini ulkoasu on auttamattoman jälkeenjäänyt eikä se näytä lainkaan innostavalta. Minä kyllä tiedän miltä haluaisin sen näyttävän, mutta äherrettyäni päivän Wordpressin kanssa, totesin että eihän tästä tule yhtään mitään. Tarvitsisin siis jonkun apua. Jonkun pitäisi tehdä minulle hieno uusi blogisivu, joka innostaisi sekä minua että ennenkaikkea teitä lukijoitani tulemaan tänne yhä uudestaan. Jos siis sinä osaat toimia Wordpressin kanssa taidokkaasti, trendit ja tekniikat ovat hallussa ja luulet että makusi voisi osua yksiin minun visuaalisen silmäni kanssa, niin otapa kuule yhteyttä! Kysymyksiä saa myös esittää.

Minulla ei ole valitettavasti varaa maksaa palkkaa, mutta koska minulla on tämä tuore yritys, opiskelija voisi varmasti saada esimerkiksi hyväksiluettua jonkun kurssin tämän avulla. Tai sitten työharjoittelu? You name it. Työnäytteitähän ei koskaan voi olla liikaa, ja näkyvyyyttäkin lupaan ehdottomasti tekijälle. Hän saa halutessaan pysyvästi nimensä ja linkkinsä blogipohjaan esille. Olen avoin ehdotuksille, voidaan yhdessä miettiä miten sinä parhaiten voisit tästä hyötyä. Laita minulle sähköpostia, kerro itsestäsi ja laita mukaan työnäytteitä. Odotan innolla viestiäsi! :)

rawdesignblog @ hotmail.com

13 kommenttia

 1. Huh kerkesin jo innostumaan otsikosta, mut näemmä haet enemmänkin front-end developerin kaltaista tyyppiä. Meikäläisellä on ton koodipuolen osaaminen vielä sen verran vajaavaista, että enpä kehtaa nostaa kättä pystyyn tällä erää. Ois ollu muuten kyllä mielenkiintonen prokkis. Onnea metsästykseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi front-end director olikin uus sana mulle, mutta just sellasta etsin! (Piti googlaa) :) Harmi että ei nyt natsannut sulle, mutta kehitäpäs äkkiä koodaustaidot kuntoon niin katotaan sit uudestaan. Mutta kiitos, toivotaan että oikea tyyppi löytyy! Jos tunnet jonkun sopivan niin saa vinkata eteenpäin :)

   Poista
 2. Vinkkasin kurssikaverille! Varmaan tyyliin vois Metropolian digiviestinnän koulutusohjelmaankin olla yhteydessä, siellä olis niitä koodariosaajia... kai! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitos vinkkaamisesta! Hmm pitäisköhän sitä Metropoliaa vaivata.. Miksei! Aina voi yrittää. :) Ja jos sulla sitä ylimääräistä aikaa liikenee jossain välissä niin... Pistähän korvan taakse ;)

   Poista
  2. Kannattaa, kyl siellä varmaan joku innostus! :) Miulta liikenis viimestään joskus joulukuussa aikaa jeesailla ja perehtyy tähän, uskon että haluisit jo vähän aiemmin jotain..?

   Poista
 3. Täällä myös toinen joka ehti innostua, mutta ehkä taidat tosiaan kaivata siis enemmän koodaajaa kuin graafista suunnittelijaa. Kannattaa myös tutkailla erilaisia Wordpressin valmispohjia, moni niistä nyttää myös hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah voi hitsi mä kun luulin että graafiset tyypit osais myös koodata. Pitää etsiä siis enemmän koodaaria! Mä oon kyllä katellut niitä valmiita pohjia, mutta mikään ei oikeen oo iskenyt. Tiedän aika tarkkaan millaista haluan, mutta kyllä sillä tyypillä pitäis myös olla näkemystä ja taitoa toteuttaa vähän erikoisempiakin juttuja. Pitäis vissiin ite opetella :)

   Poista
 4. Toivottavasti löydät innostuneen ja idearikkaan graafikon! Pidän kovasti peukkuja...hihi.. Mekin saamme sitten lukea vielä mielenkiintoisempaa blogiasi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että löytyy joku koodari! Kiitos kivasta kommentista :)

   Poista
 5. Hei, Peeta, katsoithan myös maksullisia pohjia? Wordpress.org:in ilmaiset pohjat ovat pääosin melko vaatimattomia, mutta muutamalla kympillä saa pohjan, jossa on mukautusmahdollisuuksia paljon enemmän. Hyvä paikka etsiskellä sopivaa on esim. http://themeforest.net/category/wordpress - tuolta Blog/Magazine ja ehkä myös Creative -kategoriat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo kyllä mä niitäkin oon selannut mutta kun mielessä on joku tietty juttu niin muut ei kelpaa... :) Kiitos kuitenkin vinkistä!

   Poista
 6. Juurikin olen puuhamassa vastaavaa No Homelle Wordpressiin! :) Toiminnallisuudet ovat niin paljon moninaisemmat, että nyt viimein saa vaihto tapahtua omallakin kohdallani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä taidatkin olla vähän taidokkaampi noiden sivujen tekemisen kanssa! Pitää jutella tosta huomenna =)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall