Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

INSPIROIVIN SISUSTUSBLOGI?Mietin että mikä minua itseäni inspiroi sisustusblogeissa. Luen sellaisia blogeja, joissa toistuu se tyyli ja maku joka itseäni miellyttää. Rosoa pitää olla, uutuustuotteita ja -paikkoja näen mielelläni, vaihtelevuus pitää kiinnostusta yllä ja tykkään ehdottomasti siitä että bloggaajan oma persoona ja naamakin välillä näkyy. Muuten unohtaisin että kuka sitä blogia oikein pitää, ja blogi hukkuisi massaan. Luen sekä englanninkielisiä että kotimaisia blogeja, mutta eniten inspiraatiota saan ulkomailta. Se johtuu varmasti siitä että kotimaisissa blogeissa on jotenkin liian tuttu fiilis, mutta toisaalta niihin samaistuukin paremmin lukijana. Arvostan laadukkaita kuvia ja tyylikästä ulkoasua, enkä niistä suostu tinkimään lukulistallani.


Sain kunnian päästä mukaan Indiedays Blog Awardseihin ehdolle, jossa sisustusblogikategoriassa on lisäkseni yhdeksän muuta blogia. Tässä gaalassa ratkaisevat vain ja ainoastaan lukijoiden äänet, kun taas aiemmin olen päässyt palkintokorokkeille tuomareiden mielipiteen ansiosta. Olen erittäin iloinen siitä että blogini voitti viime vuonna Gloria blog awarseissa Parhaan sisustusblogin tittelin, ja viime keväänä Aussie gaalassa sain olla Vuoden tulokas. Taisi olla jotain uuden blogin huumaa se!Tämä blogini ei kuitenkaan ole kovin suuri, ja lukijoita löytyy paljon enemmän monelta muulta sisustusblogilta. Luulen että siellä ruudun toisella puolella kuikuilee pieni, mutta samanhenkinen porukka. Tyylini ei ehkä ole se helpoiten lähestyttävä, enkä menisi sitä ihan perinteiseksi skandityyliksi kutsumaan. Tykkään jopa taipua lievän melankolian puolelle, ja inspiroidun astetta rajummista jutuista. Jos koet että tämä blogi on inspiroinut sinua, niin olen kovin otettu äänestäsi. Veikkaan että voitto menee tässä kisassa muille apajille, mutta on ehdottomasti kiva olla mukana! Toivon että blogini on onnistunut erottautumaan muista omalla tyylillään, yritän pitää sellaista blogia jota itse lukisin :) Klikkaamalla alla olevia kuvia pääset osallistumaan äänestykseen, ja palkintojakin on osallistuville lupailtu.
http://showroom.indiedays.com/indiedays-blog-awards-2014-syksy/
http://showroom.indiedays.com/indiedays-blog-awards-2014-syksy/
I know I have been lazy writing english translates lately.. But now I'm going to start doing it again! I really wasn't sure if there are so many readers from abroad but then I took a look at the statistics and learned that there actually are some people struggling with my finnish posts. Brave people. :D This post is about Indiedays Blog Awards, where my blog is nominated in category The most inspirational decoration blog. If you would like to give your vote for me, you just need to add my blog name, your name and email and then press LÄHETÄ. Thank you for being there! I'll start paying attention to you also. This is a promise. :)


12 kommenttia

 1. Täältä lähtee ainakin ääni RAW Designille samoista syistä, joita itsekin listasit: juuri sopivasto rosoa ja vaihtelevuutta sekä sopivasti bloggaajan omaa persoonaa <3

  VastaaPoista
 2. No jestas, olipahan kehu sinulta! kyllä täytyy sanoa että jos sun blogi olisi tuolla ehdolla niin itse äänestäisin sitä :) teidän talo on ihan törkeän hieno ja kuvat tosi upeita. ehkä mullakin vielä jonain päivänä on se oma betonimöhkäle tämän vuokrakämpän sijaan sisustettavana..

  VastaaPoista
 3. Täältä tuli myös ääni sinne!

  VastaaPoista
 4. Hei täältä ääni ehdottomasti RAWille! Olen hiljaisena seurannut taustalla blogiasi jo pitempään. Blogisi on todella upea juuri noiden omien listauksien vuoksi, vaihtelevuutta, persoonaa, tyylikäs ulkoasu ja ihanat kuvat. Tästä blogista löytää aina mielenkiintoisia juttuja ja koskaan ei käy tylsäksi tai aika pitkäksi täällä. ♥ Ihana blogi, pidä tällaisena! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon äänestäsi! Mukava kuulla palautetta ja kiva että sinä löydät täältä mielenkiintoisia juttuja :) kyllä se vaan piristää ja kannustaa jatkamaan samalla tyylillä.

   Poista
 5. Multa meni ääni ehdottomasti RAWille! Kukaan mun aikaisemmista lempparisisustusbloggaajista ei päässyt ehdolle, joten uuden ehdokkaan valitseminen oli ajankohtaista. Heti ensimmäinen postaus vakuutti (taisi olla ihan tämä) ulkoasunsa kanssa ja päätös oli tehty. :) Jään ehdottomasti seuraamaan sinua, tyylisi on erittäin mielenkiintoinen!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta että ehdolla on nyt tosi pieni kattaus blogeja, joten varmasti moni tuttu lemppari puuttui.. Mutta kiva että suosikkiblogien puuttumisesta oli jotain uuttakin iloa, nimittäin tämän blogin löytäminen :) Kiitos paljon äänestä ja tervetuloa seurailemaan!

   Poista
 6. Täältäkin tuli ääni, sillä yhtään postaustasi en ole skipannut Bloglovinista, mitä ei voi sanoa muista blogeista. Ja täytyy muuten muistaa kehaista että siellä täällä postauksissa vilahtaneet harmaat hiuksesi ovat muuten ihan huikeat - inspiroivat nekin!

  P.S. Hyvän mielen pikkuasusteiden arvonta löytyisi blogista:
  http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/pari-sanaa-eettisista-lahjoista-ja-pikkuasustearvonta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho no se on kyllä jo aika iso kunnia, itsekin luen tosi paljon blogeja bloglovnin kautta ja usein tulee klikkailtua postauksia luetuiksi... Joten aivan mahtavaa että sun mielestä mun postaukset on olleet niin mielenkiintoisen oloisia että oot kaikki halunnut lukea. Olen otettu :) Heh ja kiitokset hiusvärikehusta, ne kyllä tuntuvat just mun tyylisiltä eikä tarvii kriiseillä tukkavärin kanssa enää.

   Poista
 7. Täältä lähti myös ääni. Sun blogista (ja asunnosta/tyylistä/persoonasta) ei vaan voi olla pitämättä :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall