Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SITKO PIZZA & BAR


Sitko pizza & bar on nyt ollut pari viikkoa auki Tamperella. Kävin viime viikonloppuna katsastamassa avatun paikan ja otin kuvia lopputuloksesta! Autoin siis suunnittelemaan sisustuksen Sitkoon, ja omistajat ovat omin käsin suuren osan ravintolan sisustuksesta rakentaneet sekä tuunanneet. Osa ehdotuksistani on toteutettu, mutta lopputulos on tietysti ravintolan pitäjien oma versio. Sisustuksen  viimeistely (esim viherkasvit, tekstiilit) sekä akustiikkaan liittyvät yksityiskohdat ovat  vielä hieman kesken, mutta eiköhän se siitä pian tule valmiimmaksi muotoutumaan.


Ravintolaan haettiin rustiikkia tunnelmaa puisilla pöytälevyillä ja vanhoilla tuoleilla. Pöydät tulevat patinoitumaan ajan myötä ja kirpputoreilta haalitut eriparilasit tuovat rentoa fiilistä ravintolan sisustukseen.


Maistoin viikonlopun aikana kahta erilaista pizzaa, ja neljän juuston Quattro formaggi oli suosikkini. Pyysin siihen vielä rucolaa päälle, joka kyllä kruunasi herkun! Kuvassa Vege, joka sisälsi munakoisoa, vuohenjuustoa sekä pinjansiemeniä. Ei valittamista siinäkään, pohja on mukavan rapea ja tomaattikastike herkullista. Suosittelen lämpimästi testaamaan.


Tampere tuntui jo ottaneen paikan haltuun, sillä molempina päivinä riitti porukkaa kiitettävästi. Instagramistakin löytyy aimo kasa pizzan kuvia hashtageilla #sitko ja #sitkopizzabar. Pizzojen lisäksi Sitkoon voi tulla viettämään iltaa juomien parissa, sillä ravintola erikoistuu oluisiin ja viineihin. Löytyy sieltä onneksi siideriäkin.


Ruokasalin puolelle tuli mustia pinnatuoleja ja puisia "koulutuoleja" puukantisten pöytien seuraksi. Kattoon ripustettiin himmennettäviä hehkulamppuvaloja eri korkeuksille ja betonilattia lakattiin kiiltäväksi. Tumma tila tuntuu kotoisalta ja illan hämärtyessä pöytiin sytytetään tuikkuja palamaan.


Valaisimetkin muistuttavat lyhtyjä ja tuovat lämmintä valoa.


Vessoista otin muutaman yksityiskohtakuvan. Osb-levy tuo alakerran wc-tiloihin samaa rosoista tunnelmaa kuin mitä yläkerrankin puolelta löytyy.


Käsienpesupisteelle oli ehdotukseni mukaisesti laitettu tiiltä puoliväliin seinää mustilla saumoilla, ja pyöreät peilit altaiden yläpuolelle.

Täällä aiempi postaus, jossa kuvia Sitkon remppavaiheesta. Jos sinulla on avuntarvetta sisustushommien kanssa, niin ei muuta kuin viestiä tähän suuntaan! Tämä oli tosi kiva projekti. :)

14 kommenttia

 1. minkälainen hintataso tuolla on? :----)

  VastaaPoista
 2. Love the setting!!! Although I don't understand your language ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Yeah I'm sorry, I really should start doing again translates.. But here is a restaurant where I designed the decoration :) They serve quality pizza's and good wine in Tampere.

   Poista
 3. Näyttää hyvältä, onnea Peeta!! Meen käymään seuraavalla Tampereen reissulla!

  VastaaPoista
 4. Upea sisustus, tuossa on luonnetta! Hyvä Peeta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitäähän sitä luonnetta olla! ;) Ja myös omistajien kädenjälkeä. Tuollaisia baarijakkaroita muunmuassa ei löydy mistään muualta.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No sepä on mukava kuulla :) Kannattaa käydä piipahtamassa!

   Poista
 6. Kiva lisä Tampereen raflatarjontaan ja todella tyylikäskin vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä ymmärsin että Tampereella ei tuon tyyppistä paikkaa vielä ollutkaan, ja kyllä jengi on selvästi jo ottanut tilan haltuun. Huippujuttu :)

   Poista
 7. Tää on loistava paikka. Käytiin heti testaamassa, kun avattiin. Varsinkin pimeellä toi paikka pääsee edukseen...On niin mageen näköinen ulkopuolelta. Ruoka oli tosi hyvää ja palvelu pelasi myös. Ainoa mikä itseä häiritse niin paikassa kaikui tosi paljon. Tosin kuulemma tähän on tulossa helpotusta...Mutta varmasti menen uudestaan tonne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla :) Joo kaikua varten tilaan on tulossa akustiikkalevyjä,ellei niitä sitten ole jo asennettukin. Toivottavasti niistä on siis apua!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall