Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

AUTUMN DAYS


Kävimme mökillä tiistaista keskiviikkoon isän ja pikkuveljen kanssa. Vene piti nostaa talviteloille ja muutenkin oli kiva piipahtaa mökillä ekaa kertaa sitten elokuun alun. Miten sitä onkin aina niin kiireinen olevinaan ettei ikinä ehdi mökille kunnolla. Siellä saa rentoutua ja nauttia luonnosta.


Kaunis syyssää vaihteli sateesta paisteeseen ja ulkona alkoi olemaan jo hyytävän kylmä, selvästi talvi jo tulossa. Illalla oli aikaa pelata korttia. Onneksi perheestä löytyy pari kitaranrämpyttäjääkin, sillä juuri sellaiset asiat mielestäni kuuluvatkin mökkeilyfiilikseen. Kitara, takkatuli, tikan heitto, korttipelit, palju, sienien etsiminen, kokkailu. Tällä kertaa oltiin niin vähän aikaa ettei ehtinyt pistää paljua lämpimäksi, mutta pitää mennä pian uudestaan ja olla koko viikonloppu.


Lempikuvakulmani mökillä on kyllä tämä etuterassi. Olisi pitänyt ottaa tuo roskisämpäri pois kuvasta, mutta olkoot siinä nyt realistisena viitteenä haha.


I spent monday and tuestay at our family's cabin. We went there with my father and littlebrother to get the boat safe from the winter. It's getting freezing cold but fireplace kept us warm. Nature showed all the beautiful tones of fall. Gotta get back there soon.

4 kommenttia

 1. kaunista <3 ja syksytunnelma välittyy tänne asti! syksy on ihanaa rauhoittumisen aikaa, voi kaivaa villalangat ja puikot esille ja käpertyä pimeinä iltoina sohvan nurkaan, no, ne villasukat jalassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin vielä kuvailemassa syyskuvia täällä Vallillassa, joten niitäkin varmaan pian tulossa näytille :) Pari vuotta sitten itsekin neuloin kaulahuivin ja onhan se mukavaa puuhaa kun näkee kättensä jäljen. Teetä ei sovi myöskään unohtaa!

   Poista
 2. Ihan täydellisiä syyskuvia. Tekisi mieli koskettaa laiturin pintaa ja istahtaa terassin kauniille tuolille. Eli kiitos - sait tunnelman välittymään tällekin puolen ruutua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih no kuulostaa hyvin käsinkoskeltavalta fiilikseltä, ihanaa että onnistuin välittämään. =)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall