Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MYRSKYN JÄLKEEN + ARVONTA

Yhteistyössä Saana ja Ollin kanssa


Saana ja Olli on varmasti jo monelle teistä tuttu kotimainen nuori yritys, jonka on perustanut symppis turkulainen pariskunta. He löysivät toisensa kymmen vuotta sitten festareilla, ja siitä lähtien ovat pitäneet yhtä työ- ja vapaa-ajallaan. Pariskunta jopa opiskeli yhdessä tekstiilisuunnittelua. En kyllä tiedä miten itse pystyisin samaan, mutta heillä se toimii hyvin! Tapasin Ollin ja Saanan Habitaressa ja he kertoivat minulle uudesta Myrskyn jälkeen -mallistostaan.

Mistä saitte idean Myrskyn jälkeen -mallistoon?
Myrskyn jälkeen -mallistolla haluttiin liikkua kohti yksityiskohtaisempaa tyyliä. Pidetään menneiden aikojen kasvio-kuvituksista ja ollaan monta vuotta pyöritelty mielessä omannäköistä versiota aiheesta. Toinen juttu, mitä ollaan pyöritelty useamman vuoden ajan on uudenlainen tulkinta ruutukuosista. Kun alettiin piirtämään osia printtiin, niin nämä kaksi juttua yhdistyivät toimivasti. Lopputulos on sopiva yhdistelmä kaoottisuutta ja selkeää rakennetta.

Kuinka usein suunnittelette uusia kuoseja? Onko teillä visio pysyvästä mallistosta vai pyrittekö uudistumaan tietyin väliajoin?
Me julkaistaan yksi iso mallisto vuodessa. Se tuntuu sopivalta sykliltä meille. Tavoitteena on alusta asti ollut tyylillinen aikaakestävyys, ja haluamme, että mallistot pysyvät tuotannossa. Toki ajoittain joku tietty kuosi on lopussa, mutta mitään kuoseja ei haudata uusien valmistuessa. Kaikki kuosimme ovat 100% käsin paperille piirrettyjä ja suhteellisen kookkaita, joten aiheiden kypsyttelyyn kuluu aikaa. Yksi lähtökohta on että eri mallistoja voi yhdistää myös keskenään. Siksi pidämme värimaailman selkeälinjaisena.

Missä tuotteenne valmistetaan?
Ollaan onnekkaita että asutaan länsirannikolla ja ollaan löydetty täältä ensiluokkaiset alihankintapaikat. Kangas on eurooppalaista 100% hamppukangasta ja se painetaan Aitoossa, ommellaan Keikyällä ja Turussa, sekä tarkastetaan ja pakataan Turussa. Pidämme homman läpinäkyvänä, ja jokaisen tuotteen tagistä löytyy kartan kanssa koko valmistusprosessi.

Miksi juuri hamppu?
Hamppu on parhaita tekstiilikuituja nykymaailmaan meidän mielestämme. Kun aloitettiin, ei kukaan valmistanut 100% hamppukankaasta mielenkiintoisia tuotteita, joten päätettiin suunnitella sellaisia sitten itse. Hamppu on vaatimaton maaperän, kastelun ja lämpötilan suhteen ja tuottaa suuren sadon kuitua (6 kertaa pellavan ja 2 kertaa puuvillan verran per neliömetri). Ja ennen kaikkea hamppukangas kestää hyvin käytössä.
 
Mitä haluaisitte sanoa suomalaisille, jotka miettivät ostavansa edullisemmin kodintekstiilinsä jostain ketjuliikkeestä?
Jokainen on vastuussa omista valinnoistaan. Itse mietimme kokonaispakettia. Eli tyylillistä ja laadullista ajankestoa, ja sitä, millaisissa olosuhteissa tuote valmistetaan.

Miltä tuntuu olla niin vahvasti esillä pariskuntana, miten vedätte rajan yksityisyyteen?
Pidämme välittömyydestä. Muotoilussa on paljon hierarkisia rakenteita, jotka eivät kiinnosta meitä. Meille sopii se, että ei ole eroa työ- ja arkiminän välillä.


Kiitoksia vastauksista, mielenkiintoista! Nuorena muotoilijana olen samoilla linjoilla avoimuuden ja kotimaisuuden suhteen. Olen itseasiassa kuitenkin melko tuore Saana ja Olli -fani. Harkitsen tarkoin kuosien ottamista kotiini, mutta näissä on jotain ajatonta ja persoonallista. Yleensä pysyttelen yksivärisellä linjalla enkä haksahda mihin tahansa trendikuoseihin. Tämä uusi mallisto on mielestäni hieman rohkeampi ja ihastuin kovasti tummaväsyisiin mallistokuviin. Lisäksi saan siitä aina lisää ulottuvuutta tuotteille, kun saan tutustua tekijöihin henkilökohtaisesti.

Näissä kuvissa esiintyy uusi Myrsyn jälkeen -tyyny mustana, koossa 60x80cm. Se on ihanan iso ja tukeva. Arvomme sen nyt teidän lukijoiden kesken. Osallistu arvontaan kertomalla mitä väriä toivoisit näkeväsi seuraarissa mallistoissa, ja lisää mukaan nimimerkki. Arvonta päättyy 6.11. perjantaina. Tässä myös alekoodi kaikille Saana ja Olli -faneille: RAWXSAANAJAOLLI. Saat sillä -15% alennusta kaikista tuotteista 14.11. saakka. Onnea arvontaan!

162 kommenttia

  1. Tosi kiva ! Vaikka kevääseenpäin ollaankin menossa niin harmaan sävyt on kauniita aina :-)

    VastaaPoista
  2. Mie toivoisin näkeväni enemmän punaista ja keltaista :)

    VastaaPoista
  3. Ite tykkään kovasti harmaan, tummansininen ja sinapinkeltaisen yhdistelystä, joten jotain noista väreistä olis kiva nähdä!

    Maria V.
    Maria vuolle@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Siniharmaata.

    abackman66 at hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Saanan ja Ollin tuotteet iskevät minuun tiukasti. Niissä on jotakin niin herkkää, mutta silti sopivan rujoa. Sinappi/Okra olisi värinä kaunis, sopivasti käytettynä tosin. Onnen potkaisua toivoen! :-)

    VastaaPoista
  6. Saanan&Ollin tuotteet ovat ihania! Pitkään käytössä ollut keittiöpyyhkeeni/liinani on aina vaan lemppari ja nopean pesun jälkeen se pitää laittaa esille aina vaan uudestaan ja uudestaan. Mustavalkoinen toimii erittäin hyvin myös mun sisustuksessa, mutta toiveena tuleville mallistoille olisi värinä ruskea. Ruskea-valkoinen olisi mukavan maanläheinen mutta kuitenkin yhdistettävissä helposti monen muun kanssa. :)

    VastaaPoista
  7. Kiva tää uusi mallisto! Saanan ja Ollin tyyli on ihanan persoonallinen :)
    Pidän vanhojen mallistojen tapaan pelkistetystä värimaailmasta, mutta harmaita ja havumetsän vehreyttä toivon näkeväni.

    Laura / laura.charlottta (at) gmail.com

    VastaaPoista
  8. Musta olisi kiva nähdä tulevassa mallistossa valkoista ja mustaa. Harmaakin voisi näyttää kivalta.

    VastaaPoista
  9. Voi miten uusi ihana kuosi. Tuota en olekaan ennen nähnyt, tykkään tosi paljon Saanan ja Ollin printeistä. Kauniita! Värimaailma on minua ainakin miellyttänyt tähän asti kovasti eli samoila linjoilla voi jatkaa :)

    heiluvassaheinassa (at) gmail.com

    VastaaPoista
  10. Tähän arvontaan haluan ehdottomasti osallistua. Olen myös jutellut Saanan ja Ollin kanssa Habitare-messuilla ja jotenkin pariskunnasta huokuu niin valloittavan aito ja hyvä fiilis, että se näkyy jotenkin tuotteissakin. Toivon ihan älyttömän hyvää tulevaisuutta pariskunnalle!

    Mitä toivoisin näkeväni Saanan ja Ollin mallistossa? Vaikea sanoa, jotain hyvin suomalaista sielunmaisemaa. Salaperäistä metsää eläimineen, sellaista kuviomaailmaa, josta ei heti tajua kaikkea, juttuja mitä metsässä on, mutta niitä ei vaan näe. Pölläjä, ilveksiä jne. Ujot metsän eläimet :)

    VastaaPoista
  11. Mustaa ja valkoista edelleen ;)

    VastaaPoista
  12. Toivoisin näkeväni pastellisävyjä tulevissa mallistoissa :)
    cherrycloud(at)luukku.com

    VastaaPoista
  13. Tämä mallisto näyttää hyvältä. Mustaa, valkoista, harmaata mielellään jatkossakin, ehkä ripauksella keltaista.
    Mukana arvonnassa.
    olivia(at)luukku.com

    VastaaPoista
  14. Mustaa, valkoista, harmaata pienellä ripauksella jotain tehosteväriä : ).

    VastaaPoista
  15. Oi! Sinapinkeltaista ja turkoosia toivoisin näkeväni. :)

    VastaaPoista
  16. Ihana arvonta - olen käynyt jo vaikka kuinka monissa designmyyjäisissä hipelöimässä Saanan ja Ollin tuotteita, mutta aina ostaminen on jäänyt vain ajatuksen tasolle (yritin jopa vinkata kaikille tutuille tuosta jotta tyyny olisi paljastunut lahjapaketista, mutten ilmeisesti ollut tarpeeksi ovela). Olen itse mustavalkoisen ystävä, joten toivoisin sellaisia näkeväni jatkossakin. miimaeia(ät)gmail piste com.

    VastaaPoista
  17. harmaan sävyt olis ihania!!!=) t.Arja
    arja.katariina@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. Sellainen vedenvihreä/turkoosi tai korallinpunainen kelpaisi :)

    VastaaPoista
  19. pastelli värejä ja musta valkoiset edelleen kivoja!!!
    Jutska
    pilkku10@hotmail.fi

    VastaaPoista
  20. Turkoosia / petroolinvihreää / tummanvihreää olisi kiva nähdä Saanan ja Ollin ensi vuoden tuotannossa :)

    VastaaPoista
  21. Mustaa ja valkoista. johannaliina(at)gmail.com

    VastaaPoista
  22. Useimmat edellä vastanneista sanoivat haluavansa nähdä tyynyt harmaan ja sinisen sävyissä, mutta itselleni tuli mieleen näiden combo. Tyynyihin tuntuisi sopivan sellainen harmahtavan sininen tai sinertävän harmaa värimaailma, kumpaan suuntaan väritermin sitten haluaakaan mielessään kääntää. Vähän niinkuin myrskypilvet - nehän ovat harmahtavan sinisiä vuodenajasta riippumatta.
    - Crista -

    VastaaPoista
  23. Harmaat ovat mun kestosuosikkejani -mukana mukavassa arvonnassa.
    sanna.keskisarja(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  24. Mustaa ja valkoista kaipaan näihin kuoseihin jatkossakin mutta esimerkiksi puhdas tummansininen voisi toimia upeasti kaverina.
    Upeita tuotteita taas kerran!

    VastaaPoista
  25. Toivoisin syksyn värejä! ruosteen oranssia, maaston vihreätä...

    VastaaPoista
  26. Mustaa kuparin värisellä painatuksella ;)

    VastaaPoista
  27. Olisi ihana nähdä syksyisen ruskan sävyjä kuten viinin - ja tiilenpunaista, oranssia ja okrankeltaista :)

    Aino

    aipsu@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Peruskeltaista, puhtaanvalkoista, mustaa olisi ihana nähdä edelleen/ensi keväänä :). Ihana arvonta!

    VastaaPoista
  29. Siniharmaa olisi kova! En tiedä miksi sininen kiehtoo nyt sisustuksessa...
    herttaxxx@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Musta ja valkoinen on aina kiva yhdistelmä, ehkä myös joku kirkkaan keltainen toimisi kevätmallistossa! indiesyndromet[ät]gmail.com

    VastaaPoista
  31. Toivoisin näkeväni keltaista! :) t. marie
    mariee121@hotmail.com

    VastaaPoista
  32. Harmaan eri sävyt miellyttävät aina.

    VastaaPoista
  33. Punaviininpunainen olisi upea väri.

    viivi.suomalainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Turkoosi kiinnostaa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Kun toivoa saa, niin toivomuksena petrolinsininen. Ja osallistun arvontaan! hippu(at)outlook.com

    VastaaPoista
  36. Mulla on nyt joku terracotta villitys, joten sanotaan terracotta... En kyllä tiedä miten hyvältä näyttäisi tyynyssä. Pidin erityisesti siitä pellavanvärisestä kankaasta, jota jossain edellisessä mallistossa oli.

    VastaaPoista
  37. Komppaan edellistä :) Mustaa ja kuparilla..ostin kuparin väristä sräymaaliakin :) Maalattava kohde vielä puuttuu :))
    bikkenpilttuu@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Ehdottomasti raikasta kirkkaan vihreää toivoisin mallistoon väriksi. :)
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Musta ja harmaa valkoiseen yhdistettynä toimivat aina!

    VastaaPoista
  40. Kunnioitettavaa (ja valitettavan harvinaista), että Saanan & Ollin tuotteet valmistetaan Suomessa ympäristöasiat huomioiden. Arvostan. Värimaailmaan en kaipailisi mitään lisää, mitäpä sitä hyvää muuttamaan. Mustavalkoinen on paras.

    VastaaPoista
  41. Punaista, se on aina pop :D

    -Kissanviiksi

    VastaaPoista
  42. harmaata ja vaaleanvaaleanvaaleanvaaleanpunaista!

    VastaaPoista
  43. Ihana Saana ja Olli! Itse toivoisin eniten lämmintä / sinapinkeltaista tai vaihtoehtoisesti tummaa laivastonsinistä!

    VastaaPoista
  44. Aivan ihana mallisto! Mustavalkoinen on kyllä hyvä väritys mallistolle, mutta tummaa metsänvihreää olisi myös mukava nähdä :)

    VastaaPoista
  45. Harmaata toivon minäkin. Ja tummaa persikkaa ja violettia.
    - kurjenpolvi

    VastaaPoista
  46. Olen pitänyt Saana ja Ollin tyylistä aivan alusta asti ja rakastan heidän vilpitöntä suhtautumista suunnitteluun ja valmistukseen. Olen muuten opiskellut heidän kanssaan samaan aikaan, mutta itse olin vaatetuspuolella. :)

    Heidän valitsemat värit ovat aina miellyttäneet enkä oikeastaan kaipaa mitään. Tummansininen tai harmaa voisi toimia!

    VastaaPoista
  47. Harvoin tulee osallistuttua arvontoihin mutta postauksesi sai minutkin innostumaan tästä supisuomalaisesta ja innovatiivisesta kaksikosta. Olen kanssasi ehdottomasti samoilla linjoilla kuosien kanssa - tässä mallistossa kuitenkin on sitä jotain joka varmasti kestää aikaa ja ilahduttaa silmää vuosienkin päästä. Yleensä kuoseihin tulee nimittäin kyllästyttyä turhankin nopeasti. Peukut myös kotimaisuudesta tuotannon jokaisessa vaiheessa. Niinkuin tuossa joku jo mainitsikin noista väreistä, mitä sitä hyvää muuttamaan. Saattaisi tosin näyttää hyvältä myös laivaston- tai indigonsinisenä.
    Terveisiä maailman toiselta puolen Laosista, taitaa tämä olla itseasiassa ainoa blogi jota tulee aina kurkattua kun wifin ääreen pääsee. :)

    VastaaPoista
  48. En osaa tarkaa väriä sanoa, mutta toivoisin ylipäätään kahden värin yhdistelmiä. Kuosit tulisivat edukseen paremmin jollain muulla pohjalla kuin valkoisella. :)

    VastaaPoista
  49. Jokin punartavan sävy sopisi sisustukseen ja toisi väriä

    VastaaPoista
  50. Turkoosi/laivaston sininen/ultramariini..

    Milla
    millavuo@gmail.com

    VastaaPoista
  51. Tumman sininen voisi olla kiva. Tykkään näistä kahden värin yhdistelmistä. Sopivat moneen kotiin.

    VastaaPoista
  52. Valkoista terracotta-pohjalla! Olisi ihanan maanläheinen :)

    VastaaPoista
  53. Harmaa olisi toiveena, mukaan arvontaan =)!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Saana ja Olli -fani tässä terve! Oonko tylsä, jos sanon, että mustaa ja valkoista ja harmaata ja valkoista? Petroolinsininen olisi myös aika kiva.

    VastaaPoista
  55. Musta ja puhdas valkoinen ovat aina vain omia suosikkejani, mutta ehkä harmaata, ja vaikka lisää sitä ah, nyt niin muodikasta tummansinistä voisin kuvitella näkeväni Saanan ja Ollin tuotteissa. Ja entäs nudepinkki... Oi. :)

    VastaaPoista
  56. Jokin pastellin sävy olisi kiva :)

    Sarre3@suomi24.fi

    VastaaPoista
  57. Löysin blogiisi Kotiblogit-lehden kautta. Ihana blogi ja hyviä juttuja, jäänkin tätä heti seuraamaan :)

    Samoilla linjoilla olen kuin moni muukin vastaajista, edelleen pintansa pitää musta, valkoinen ja iki-ihana harmaa :) Mutta jos jotain uusia ideoita löytyy, mitä noihin perusväreihin on helppo yhdistää, niin ne kiinnostaa aina! :) Mutta tuon tyynyn kun onnistuisin voittamaan... :)

    VastaaPoista
  58. Haluaisin nähdä seuraavassa mallistossa poltettua oranssia!

    -Evelynelli

    VastaaPoista
  59. Toivoisin jotain lämpimän sävyistä harmaata valkoisella ja sinapinkeltaisilla yksityiskohdilla...

    terkuin,
    milkainnamaaria

    VastaaPoista
  60. Onpa valloittava uusi mallisto, ihana tuo haalen vihreä sävy! Itse toivoisin näkeväni mallistoissa murretumpia värejä ja syksyn sävyjä: mudan ruskeaa, khakivihreää ja kypsän viljapellon kultaisia vivahteita.

    VastaaPoista
  61. Suklaanruskeaa. :) indeterminates ät hotmail.com

    VastaaPoista
  62. Klassikoita jo syntyessään, upeita töitä! Ehkä lisäisin mahdollisimman tumman sinisen ja oljenkeltaisen.

    VastaaPoista
  63. Itselle on tullut kanssa tutuksi tämän vuoden puolella :) Ihanassa arvonnassa mukana<3 Itse haluaisin paljon keltaista, se on tämän hetken lempiväri.

    VastaaPoista
  64. pastellin sävyjä

    terveys1(at)wippies.fi

    VastaaPoista
  65. Keltainen tai oranssi voisi olla paikallaan, tuotteiden henkeen sopivassa sävyssä toki.

    VastaaPoista
  66. Tummansininen olisi minun mieleeni :)

    Anni / rosakirsikka@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Kauniit harmaan eri sävyt olisivat upeita :)

    VastaaPoista
  68. Petroolin sininen kiehtoisi, sellainen murrettu ja mystinen sävy :) Ihania kuosia joka tapauksessa!

    VastaaPoista
  69. Havunvihreä, tummansininen, musta, valkoinen ja harmaa.. Kaikenkaikkiaan hyvä värimaailma heillä on ollut käytössä tähänkin asti, joten luotan tulevankin olevan vähintään yhtä mainiota :)

    VastaaPoista
  70. Kirkkaankeltainen olisi pirteä, pidän kyllä myös harmaasta :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  71. Sinapin keltainen olisi herrku! -janica

    VastaaPoista
  72. Pastellin sävyjä ja tumman harmaata:)

    VastaaPoista
  73. Tummansininen voisi toimia yhteen Saanan ja Ollin aikaisempien sävyjen kanssa!

    VastaaPoista
  74. Tummaa vihreää, ehkä hiukan siniseen taittuvaa.

    elinahups[ät]gmail.com

    VastaaPoista
  75. Nämä ja kaikki aiemmatkin ovat kauniita, väreissä ehdottaisin okraa, luonnollista sävyä, sopisi mielestäni hyvin joukkoon. sanni.hakli@gmail.com

    VastaaPoista
  76. Vaalean oranssia ois kiva nähdä.
    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Vihreää, semmoista sammalenvihreää. Nudea. Harmaata.

    piia.poylio@windowslive.com

    VastaaPoista
  78. Pastellin sävy.

    kotihiirivarvikossa (at) gmail.com

    VastaaPoista
  79. Tumma liila voisi olla kiva, sellainen munakoiso! fiia.mustonen (a) student.lamk.fi

    VastaaPoista
  80. ehdottomasti sinapinkeltainen.

    ida.saariaho@luukku.com

    VastaaPoista
  81. Sävyt luonnosta varmasti sopivat Saanan ja Ollin mallistoihin. Mielestäni tuo musta "Myrskyn jölkeen" on kauneinta, mitä ovat tähän mennessä suunnitelleet! Olkoon nimimerkkini "Stormy weather"

    VastaaPoista
  82. Harmaa, tummansininen ja keltainen olis oiva lisä mallistoon! Tämä tyyny olis meille oiva lisä valkoisen ''Villi pohjola''-tyynyn kanssa.

    VastaaPoista
  83. Tykkäisin punaisesta. Viime vuoden joulun "Yö Metsässä" -kuosi oli aivan upea!

    VastaaPoista
  84. Harmaasta pitäisin minäkin :)
    ilokseni@gmail.com

    VastaaPoista
  85. Tummansininen tai tumma luumu olisivat kauniita.
    -Anu (markkanen.anu@gmail.com)

    VastaaPoista
  86. Kylmää vaalean violettia. samikoskinen@wippies.fi

    VastaaPoista
  87. Beige, ikilempparini :)

    jelena.nieminen@hotmail.com

    VastaaPoista
  88. Tumman harmaa:)
    irmeli.nieminen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  89. Mun mielestä metsänvihreä sopisi hyvin Saanan&Ollin aiheisiin :)

    VastaaPoista
  90. Purppuraa ja viinin punaista olisi kiva nähdä :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
  91. Grafiitinharmaa

    sannajii(at)gmail.com

    VastaaPoista
  92. Okra ja betoniharmaa olis aika ihanat <3 Ja ehdottomasti mukana miiarant@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Syvää sinistä olisi toiveissa. Saanan ja Ollin kuosit ovat kaikki todella kauniita, perinteisten aiheiden tulkintaa uudella juuri oikealla viehättävällä tavalla. Minulta löytyy heidän tyynyistää jo paria kuosia. Tämä tyyny kruunaisi kokonaisuuden. -Outi

    VastaaPoista
  94. Keltainen! siilitytsi at gmail.com

    VastaaPoista
  95. Mukana arvonnassa! Mielestäni petroolinsininen olisi upea väri!

    VastaaPoista
  96. Keltaisen ja harmaan yhdistelmä on aina viehättänyt ja sitä olen alkanut sisustukseenkin ripottelemaan enenevissä määrin. :)

    sitruuna.unia@gmail.com

    VastaaPoista
  97. Tummansininen ja harmaa. Tosin kaikki heidän kuosinsa ja värinsä viehättää, olen fani!

    -Minttu-Susanna

    VastaaPoista
  98. violetin eri sävyt ja harmaan sävyjä
    jennieannihilation@hotmail.com

    VastaaPoista
  99. mustaa ja valkoista
    T. Mallukka
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  100. Saana ja Olli iskee minuun ihan täysin ja värimaailmat on ollut tosi jees, mutta jos jokin uusi väri pitäisi nimetä, olkoon se kirkkaan keltainen, mun lemppari piristysväri sisustuksessa :)

    VastaaPoista
  101. Tumma violetti ois niin mun väri! :)

    teaniinimaki@gmail.com

    VastaaPoista
  102. Oonko ihan tylsä, jos tuumin että mustaa ja valkoista ei voi voittaa?

    Millis
    tigresschica@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Harmaata, mustaa, valkoista. :)

    / Maria Lehtinen

    VastaaPoista
  104. Harmaan eri sävyjä ja murrettuja pastellisävyjä ois kiva! ❤️
    saanae@gmail.com

    VastaaPoista
  105. Sinapinkeltainen olisi kiva lisä värivalikoimaan.
    kaarinasanna(a)gmail.com

    VastaaPoista
  106. Keltainen+harmaa kiinnostaa muakin ;-)
    paju.purovuo@gmail.com

    VastaaPoista
  107. luonnonhamppu, musta, valkoinen
    matleena.kehus@metropolia.fi

    VastaaPoista
  108. Toivoisin näkeväni paljon tummansinisen sekä harmaan sävyjä! :)
    paulakl@student.uef.fi

    VastaaPoista
  109. Maanläheiset murretut sävyt, kuten sammaleenvihreä ja okra kiinnostaisivat. Myös musta, tummanharmaa petroolinsininen olisivat ihania.

    VastaaPoista
  110. Toivoisin näkeväni seuraavissa mallistoissa harmaan, ruskean ja vihreän maanläheisiä sävyjä.

    VastaaPoista
  111. Okra / sinapinkeltainen.

    VastaaPoista
  112. Toivoisin näkeväni tummansinistä ja sinapinkeltaista ja vihreän eri sävyjä. :)
    juhonna [at] live.com

    VastaaPoista
  113. Oh värejä: harmaanvihreää ja hailakka pinkki!
    lauranen@live.fi

    VastaaPoista
  114. pinkkiä

    karoliina.kaisa.karjalainen (at) gmail.com

    VastaaPoista
  115. Harmaata ja beigeä!!
    -Eve K

    VastaaPoista
  116. Hopea :) jenny-94@hotmail.com

    VastaaPoista
  117. Olisi mielenkiintoista nähdä pihlajanmarjan punaista ja laventelinsinistä Saana ja Ollin uusissa mallistoissa. amanda_nurmi@hotmail.com

    VastaaPoista
  118. Navy pohja, valkoiset kuviot! tjkuok@utu.fi

    VastaaPoista
  119. Harmaa ja mintunvihreä

    Noora, n.komulainen@gmail.com

    VastaaPoista
  120. Mukana arvonnassa, ihana tyyny :) Toivoisin mustaa ja valkoista.
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  121. Väreinä luu ja helmenharmaa kiinnostavat. Saana ja Olli olivat minulle ihan uusi tuttavuus ja pitää kyllä sanoa että kuosit on aika mainioita. -KLPL

    VastaaPoista
  122. Mustaa, valkoista, turkoosia ja keltaista
    wonderwhy@netti.fi

    VastaaPoista
  123. turkoosia ja kultaa, ohtosanni@gmail.com

    VastaaPoista
  124. Metsän vihreä vaalealla pohjalla olisi mieluisa (ellub_@hotmail.com)

    VastaaPoista
  125. Musta&valkonen toimii aina! Poltettu oranssi miellyttää myös silmää näin syksyn päätteeksi.
    (paigef87@hotmail.com)

    VastaaPoista
  126. Toivoisin turkoosia ja hopeaa.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  127. Poltettu oranssi tai sitten vanha vaaleanpunainen kiinnostaisi hurjasti!

    VastaaPoista
  128. Harmaata :) millal@luukku.com

    VastaaPoista
  129. Petroolin sinistä ois kiva nähdä :) sleepingsoulmate@gmail.com

    VastaaPoista
  130. Ihana tyyny! Mustaa ei toki voi ohittaa, mutta ripaus malvaa ois kaunista!
    mullekiitos@gmail.com

    VastaaPoista
  131. Syksyn myötä olen taas rakastunut oranssiin, joten sitä olisi mahtava nähdä tässä mallistossa.
    Iiris O.
    iiris.o@hotmail.com

    VastaaPoista
  132. Keltaista!
    helina.lundberg@gmail.com

    VastaaPoista
  133. Petroolinsinistä, ruosteenpunaista, metsänvihreää :)
    thlaspi(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  134. Violettia!

    paulecebe(at)gmail.com

    VastaaPoista
  135. Ehkä ihan tylsästi vaan harmaata/mustaa/valkoista...Jos tyynyjen idea on kestää vuosi tolkulla niin tulisi sävyjenkin olla ajattomat mielestäni :)
    jenna.
    jenna.vuorinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  136. Vihreänharmaata, maanläheisiä sävyjä! /Maija_Vee

    VastaaPoista
  137. Sinisen ja lilan sävyjä
    janttarainen(at)luukku.com

    VastaaPoista
  138. Murrettu keltainen kelpaisi mulle.

    paivi.kouki(at)gmail.com

    VastaaPoista
  139. Itse haluaisin nähdä pastillin värejä seuraavissa mallistoissa.

    VastaaPoista
  140. Graffitin harmaa ja kirkas, puhdas keltainen yhdistelmänä olisi mieluisa.
    ahlfors(at)suomi24(piste)fi

    VastaaPoista
  141. Joku harmaan sävy olisi kiva.

    rismira at gmail.com

    VastaaPoista
  142. Mustikan sininen.
    TuulaK

    VastaaPoista
  143. Joku sinisen väri ois kiva! :)

    VastaaPoista
  144. Ite tykkäisin poltetusta oranssista, luumusta ja tummasta petroolista. :) Nii ja mustasta. :))))

    -Mimu-

    VastaaPoista
  145. valkoinen ja harmaa toimii aina :-)

    isabella

    (salovaara.isabella@gmail.com)

    en tiiä, että oliks tää arvonta vielä voimassa, kun tuossa lukee että päättyy pe 6.11. ja nyt on pe 7.11. :-D

    VastaaPoista
  146. Hopeaa ja turkoosia
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall