Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

WHITE FOXES
Inspiroiduin eilen ihan valtavasti tästä biisistä, ja toivoisin että laittaisit sen soimaan, katsoisit ensin musiikkivideon, ja sitten nämä kuvat jotka laitoin tähän alapuolelle. Siten näkisit tämän samalla tavalla kuin minä. Tai et tietenkään samalla tavalla, koska kaikkihan me koemme asiat erilailla, mutta ainakin sinulla olisi mahdollisuus päästä samaan tunnelmaan. Mä istun tässä kynttilän valossa, melkein liikuttuneessa tilassa ja rakastan tätä kappaletta aivan älyttömän paljon just nyt! Ja huh, miten ihana sisustus tästä syntyisikään!

Avainsanoiksi heittäisin tämmöisiä:


vintage
talvi
valkoinen
mielikuvituksellinen
unelias
yksinäinen
herkkä


1  /  2

1  /  2

1  /  2

1  /  2

1  /  2

1  /  3

1  /  2

1  /  2

1  /  2

Mitä fiiliksiä syntyi? Oliko sun mielestä biisiin ja sen musavideoon osuvia kuvia? Toivottavasti tää biisi uppos johonkin toiseen myös! Itse en ole kauheasti musiikki-ihmisiä, mutta silloin kun joku biisi osuu niin kuuntelen sitä repeatilla ja nautin.

25 kommenttia

 1. oon just tässä pari viikkoa ollu ihan fiiliksissä tästä biisistä :--D

  VastaaPoista
 2. Musiikki ei nyt ollut kyllä lähelläkään sitä mitä tavallisesti kuuntelen, mutta tykkäsin silti! ja kyllä, nuista kuvista välittyy just samanlainen fiilis kuin videoltakin. Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hauskaa että silti kuuntelit! Ja kiva kuulla että tykkäsit kuvien tunnelmasta :)

   Poista
 3. rakastan tota biisiä! ja aivan ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän kaunis biisi. Ja kuvat sopii hyvin, toi kolmas kuva alkoi ahdistaa hieman, mutta muuten hyviä valintoja. Erityisiä lemppareita on noi kraanat, piano, portti ja tuo tie.

  Itse taas on musaihmisiä täysin ja melkein elän musiikin kautta. Tää on kanssa semmosia biisejä, mikä saa monia vahvoja fiiliksiä aikaseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin! Mäkin kyllä fiilaan kovasti musaa mutta harvoin jaksa etsiä mitään uutta ja usein olen kotona ihan hiljaisuudessa. :)

   Poista
 5. Ihana toi luminen kettu! Fiilikseen on helppo päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Kiva kuulla että fiiliksen luominen onnistui.

   Poista
 6. susanne sundfør on niiiiiin ihana!

  VastaaPoista
 7. Kyllä kyllä!
  Harmi että meidän vahvistimeen tuli joku oikosulku, biisistä tuli ihana fiilis ja ois tehny mieli luukuttaa täysillä, mutta nyt piti tyytyä kuulokkeisiin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmin paikka, kannattaa kyllä kuunnella toi kappale ihan kunnolla koska se on aivan ihana!

   Poista
 8. Biisi varsin hieno, video kamalalla tavalla hieno, hiljentävä. Sairaan tyylikkäät kuvat olit valinnu alle. Ja siis oho, tulin tätä sun uudentuoretta blogia kattelee, kun huomasin jonkun ikuisuusvanhan kommentin, minkä olit heittäny mun blogiin. Koulussa voidaankin sit tätänykyä moikata, heh! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä siitä videosta vähän kylmät väreet tuli. Ja kauhea surku turkistarhoissa värjöttelevien eläimien puolesta. Hmm minkähän kommentin mä oikeen oon pistäny, en muista ollenkaan! Pitääku tulla kurkkimaan sun blogia :) Jaa no saapa nähä miten siellä pääsee moikkailee ku kaikki on suljettu omille alueilleen ovien ja lukkojen taakse, ettei vaan päästäis tutustuu muiden koulutusohjelmien opiskelijoihin..!

   Poista
 9. On ihan mieletöntä, miten musiikki aiheuttaa mielikuvia sekä inspiraatiota ja miten erilaisia ne voi olla. Itsellä musiikki, myös tämä kappale, inspiroi eniten näyttämötaidetta. Tätäkin kappaletta kuunnellessa fiilistelin minkälaisen koreografian tähän voisikaan luoda tai minkälaisessa teatterijutussa kappale voisi olla.

  Mutta siis kaiken kaikkiaan kaunis kappale ja kauniita kuvia.

  -kaisa.
  http://kindlyhardcore.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Hmm, olenkohan mä ainoa jonka mielestä toi video oli karmiva? :p teki pahaa noi leikkaussali-kohtaukst suoraan kuin jostain Teho-osastosta, enkä tajua mitä tekemistä sillä taas oli pojan&ketun kanssa. t.moukka;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä jotenkin sivuutin mielestäni ne moottoripyörä-, ja aivoleikkauskohtaukset. Keskityin enemmän talviseen maisemaan, ensimmäisen kohtauksen kotiin, poikaan, kettuun ja musiikkiin :) Kyllähän sieltä aivoista joku ketun näköinen alkio noukittiin pois! Mutta mitäpä sitä taidetta liikaa pohtimaankaan, ehkä niillä oli joku tietty tarkoitus, tai sitten ei!

   Poista
 11. Ihana kappale, ihania kuvia ja mistä sä noi kuvat löysit? Ja toi biisi iski muhunki tuli ihana fiilis nuiden kuvien jälkee varsinki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! :) Pinterestistä tuli keräiltyä kuvia, se on huippu paikka!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall