Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KALLION UUSIN BAARI


Kallion kolmannella linjalla sijainnut Sadron kulma on uudistunut sisältä päin täysin. Ennen se oli paikallinen kulmakioski, nykyään trendikäs baari, joka toimii päivisin lounaspaikkana ja kahvilana. Paikan taustalla häärii samoja hemmoja kuin Siltasen, Kutosen ja Shanghai Cowboynkin, joten samaa meininkiä lienee odotettavissa. Paikan nimeksi jätettiin Sandro entisen omistajan mukaan. Olin viime aikoina kuullut huhuja tästä kotini lähistöllä sijaitsevasta paikasta, joten pitihän sitä ihan omin silmin mennä tiirailemaan. Keskityin nyt lähinnä arvioimaan sisustusta.


Kovin on ajan mukaisesti käytetty materiaaleja, osb-levystä tehtyjä penkkejä ja betonisen näköiseksi maalattua seinää. Näiden elementtien lisäksi soppaan on lisätty Artekin lamppuja ja tuoleja, marokkolaisia yksityiskohtia, monenlaisia tauluja, punaisia yksityiskohtia siellä täällä, retrohenkeä ja ripaus kierrätysfiilistä. Eriparituoleja pöytien äärellä, messingin kimallusta ja futuristisesti valaistu tiski, joka on kuin jostain klubimaailmasta.


Paikka on aika iso, ja alakerta on vielä kesken. Omistajat eivät ole vielä päättäneet että mitä sinne tehdään, vaan he kyselevät asiakkailta ensin mielipiteitä. Kiva idea. Me oltiin kaverini kanssa sitä mieltä, että sinne  voisi jatkaa baaritilaa, sillä Kalliossa on aika vähän kivoja illanviettopaikkoja. Eikä sitä kalliolaisena jaksa mihinkään keskustaan asti lähteä! Ja täällä olisi iltaisin DJ-keikkoja, hiphopia, soulia ja housea.


Nykyisen lounaan  ja aamiaisen lisäksi tulossa on sunnuntaibrunssi ja iltamenut. Itse en syönyt tällä kertaa mitään, join vain valmiiksi haudutettua minttuteetä joka oli kyllä hyvää. Joten kiinnostaa kyllä kokeilla tuota syömäpuoltakin sitten kun se lähtee paremmin pyörimään. Nythän Sandroa ei ole vielä mainostettu millään tavalla, vaan omistajat odottelevat ensin remontin valmistumista. Kyllä tuonne silti asiakkaita näyttäisi jo löytäneen, ja tässähän minäkin juuri mainostan kyseistä paikkaa.


Kävin Shanghai Cowboyssa joulukuussa, ja tykkäilin senkin sisustuksesta. Juttelin tiskin takana hyörineen työntekijän kanssa (liekö ollut omistaja?) ja hän kertoi että itse ovat paikan sisustaneet. Aika samannäköinen kotoisan sekalainen meininki sielläkin oli, joten epäilen että tämäkin on ihan omin voimin tehty. Muuten annan kyllä ihan hyvät pisteet sisustukselle, mutta tiski tuntuu olevan ihan eri maailmasta muun sisustuksen kanssa, olisi hienoa jos sekin olisi tehty osb-levystä. Muutamat betoniset seinät olisivat myös voineet olla ihan vaikka mustia, jotenkin ne näyttivät hieman päälleliimatun näköisiltä minun silmääni. Kuvia baaritiskistä löytyy Sandron sivuilta, josta voitte käydä kurkkimassa paikan iltatunnelmaa. Näyttää kyllä mukavan hämyiseltä.


Ruuasta vielä sen verran, että maut ovat afrikkalaisia, ja kasvissyöjät pyritään ottamaan hyvin huomioon. Eli ainakin puolet listasta on suunnattu kasvissyöjille, joka on plussaa. Dinneriä ruvetaan tarjoilemaan 2.4 ja brunssia noin kahden viikon päästä. Oi vitsi, kumpa se brunssi olisi hyvä! Omistajat hoi, jos luette tämän niin minä toivon mahdollisimman runsasta brunssia. Kaikkien perus croissanttien ja salaattien lisäksi juustoja, piirakoita, tuoreita hedelmiä ja marjoja, sekä suklaisia jälkkäreitä! Lasipalatsin brunssi on mielestäni tämän hetken ykkönen, enkä yhtään pistäisi pahitteeksi jos tämä paikka pistäisi paremmaksi, ja vieläpä alle 15 euron hintaan. Katsotaan mitä tuleman pitää.


Funkis-tyylinen sohva asetettiin kunniapaikalle sisääntulon viereen. Siihen ei oltu kaavailtu mitään tiettyä sohvaa, vaan sopivan osuessa kohdalle se ostettiin. Tykkään kyllä tämmöisestä vähän rennommasta meiningistä, omistaja hengaili ravintolassa ja kertoili minulle mielellään mistä on kyse. Luulenpa että sisustukseen on vain päätynyt juttuja, joista omistajat itse ovat pitäneet.


Tämä tiskillä sijaitseva mustan pylvään, kuparisten putkien ja mietetaulun muodostama yhdistelmä oli yksi lemppariyksityiskohtani.


Minttutee haudutetaan marokkolaisessa teepannussa, josta olisi kyllä pitänyt ottaa parempi kuva. Se oli nimittäin hieno, ja iso. Lisäsin jostain syystä teehen puolikkaan sokerin, jota ei kyllä olisi kannattanut tehdä, koska tee oli muutenkin makeaa. Joten älkää  tehkö samaa virhettä! Juokaa sellaisenaan! :)


Tässä on paikan retroin spotti. Ja ainut pehmeä sohvapaikka, tuossa haluaisin brunssini nauttia ystävien kanssa!


Ihan kaikkea en näihin kuviin ottanut mukaan, vaan kuvasin kivoimmat palaset. Joten kaiken tämän loruilun jälkeen teemme siis jonkinlaisia johtopäätöksiä. Summa summarum, rento mesta, ihan kiva sisustus. Menen uudestaankin. Mitäs raati on mieltä? Oletteko käyneet jo paikan päällä?

A new trendy bar near my home.

10 kommenttia

  1. Näyttää tosi kivalta! Menisin, jos olis lähimaillakaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä, jos joskus satut tänne suunnalle pyörimään :)

      Poista
  2. Hei Peeta!! Käy Kallion Villipuutarha-kahvilassa, aivan todella ihana paikka ja brunssi (johon pitää varata pöytä melko aikaisin) on taivaallinen. Ota ihmeessä myös kamera mukaan, paikassa on supersuloinen sisustus ja paljon kuvattavaa!! Joohan? :)

    - kipi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä erikoinen paikka, siellä onkin tullut käytyä :) Olinkin ihan unohtanut että sielläkin on brunssi. Mulla on toisen blogin puolella postaus Villistä puutarhasta, mee ihmeessä kurkkaamaan:

      http://coolnbored-peeta.blogspot.fi/2012/02/kahvi-lammittaa.html

      Poista
  3. oi näyttääpä hauskalta paikalta! :) Täytyy tsekkailla kun hakeudun seuraavan kerran nurkille. Haluan ehdottomasti itselleni tuon breakfast taulun, mahtava :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä vilkaisemassa! :) Haha nappaat sen taulun sit samalla kainaloon :D

      Poista
  4. No khyl! Käytiin tuolla parisen viikkoo sitten kahvilla ja silloin se oli ehkä vähän kesken maybee mutta näissä kuvissa näyttää niin hyvältä ja ohi ku oon kulkenut ja kurkistellut ikkunoista sisään niin on vaikuttanut vieläkin viihtyisämmältä kuin ekalla kerralla käydessäni. Ihan mahtavaa toi brunssihomma ja parasta tietenkin se, et legendaarisesta Sandriksesta tuli vielä siistimpi mesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, no nopeesti se kyllä rakentuu :) Kiinnostaa kyl mitä sinne alakertaan vielä tulee! Mun ei tullu ikinä käytyy Sandron kulmassa.

      Poista
  5. Ihan super postaus!!! Tosi kiva blogi :)!

    VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall