Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MEANWHILE IN AUSTRALIA


Eräs kaverini on tällä hetkellä Australiassa, ja hän laittoi minulle tämän kuvan tervehdyksenä. Kuulemma minä tulin tuosta ruosteisesta nostokurjesta mieleen. Ja kuinka siisti se onkaan! Upea. Se sijaitsee Sydneyn satamassa Cocktakoo Islandilla. Juuri tuommoisissa paikoissa kävisin mielelläni kuvailemassa. Pitääkin tehdä lähiaikoina joku kuvausreissu johonkin vastaavaan mestaan täällä Helsingissä, tosin pakkanen voisi ensin laskea hieman..!

"Cockatoo Island is a heritage-listed island in the middle of beautiful Sydney Harbour." (source) My friend sent this picture for me from Australia. I love that kind of rusty industrial style. Thanks Emma for the picture!

6 kommenttia

 1. Wow, siisti kuva! :O

  Asiasta munakkaaseen; muistaakseni sulla on sellainen valkoinen pienehkö "ruttuisen" näköinen kulho..? Minkä merkkinen se on? Oon yrittänyt googlettaa sitä mutta en löydä :( Olis ihan täydellinen lahja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on töissä myynnissä niitä, siis Casuarinassa :) Olet varmaan nähnyt jotain kuvia mitä olen sieltä laittanut. Niitä samoja ei myydä muualla, mutta Muutolla on myös hauska Crushed-niminen kipponen! Niitä taas myydään esim Artekissa.

   Poista
 2. Heipparallaa! Oisin kovasti kiinnostunut tuosta sisustusassistentin koulutuksesta. Ja ajattelin siitä sulta kysäistä, kun varmasti tiedät enemmän siitä kuin minä. Eli missä oot kyseisen koulutuksen saanut? oliko se maksullinen? ja mitä tykkäsit siitä? Olis mukavaa, jos jaksaisit jotain tuosta asiasta kertoilla. :)

  -Reetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli Tampereen amk:n järjestämä kurssi, kesti 9kk. Kävin sen Pasilassa, joten ei tarvinnut Tampereelle asti mennä :--) Ja joo se oli tosiaan maksullinen. Se oli kyllä varsin hyödyllinen kurssi, mutta en itse kokenut sen jälkeen olevani valmis työelämään kuitenkaan. Käy tskkaa tää linkki:

   http://www.tamk.fi/cms/tamk.nsf/$all/A8445205D5A94A30C225768E00553C56

   Kysy vaan lisää jos joku tietty juttu kiinnostaa.

   Poista
 3. Suosittelen ehdottoman lämpimästi Pietaria, joka sijaitsee tosiaan tossa 3,5 tunnin päässä (Allegro). Pietari on täynnä upeita rapistuneita rakennuksia, taidemestoja ja melankolisia sisäpihoja. Täysin aliarvostettu kaupunki, jos multa kysyt. Luulen, että nimenomaan sä voisit arvostaa sitä. Viisumihommia kaikki valittelee, mutta oikeasti se on pala kakkua koko homma. Kiva uusi blogi & jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerran onkin siellä tullut käytyä, mutta siitä on jo aikaa. Kiinnostais kyllä mennä uudestaa, siellä olis niin paljon kuvattavaa! Ihan oikein avelit, kyllä arvostaisin sen karua kauneutta :) Just fiilistelin yhestä blogista Pietarin kuvia. Viisumi kyllä hieman hankaloittaa, ja juna on semikallis, mutta eipä se ole muuta kuin järjestelykysymys.

   Ja kiitos, kiva kuulla! :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall