Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BATIIKKIVÄRJÄTTY PAPERI SÄNGYN PÄÄDYSSÄ


Kävin eilen Nougatista ostamassa niitä Himalajalla käsin maalattuja batiikkipapereita, joista puhuin maanantaina. Olin nimittäin yhteydessä Tine K Homeen ja sieltä kerrottiin että nämä ovat vanhempaa mallistoa, eivätkä kevätuutuuksia kuten luulin. Keväämmällä tulee harmaan ja ruskean sävyisiä papereita, mutta ihastuin nimenomaan näihin sinisiin. Ja he tosiaan kertoivat että näitä löytyisi Nougatista, jonne sitten eilen koulun jälkeen riensin innoissani.


Ja kyllä vain, siellähän näitä oli vaikka miten paljon! Kaikki paperit ovat erilaisia keskenään, joten oli todella vaikeaa valita sieltä niitä ihanimpia joukosta. Liian paljon vaihtoehtoja. Kuusi paperia päätin ostaa, ja ajattelin toteuttaa niillä jonkinlaisen pienen seinän tapetoinnin. Mutta en tietenkään tänne nykyiseen kotiin, vaan sinne tulevaan. Näillä tapetoiminen on sitäpaitsi tosi edullista ja vuokrakämppäystävällistä, koska paperit voi teipata seinään ja ottaa milloin vain helposti pois. Yksi paperi maksoi 7e. Mietinpä vain että olisiko pitänyt ostaa pari lisää, jos niitä ei saakaan enää myöhemmin ja kuusi ei välttämättä ihan riitäkään.Halusin kuitenkin heti laittaa edes yhden paperin johonkin, joten kiinnitin yhden paperin teipillä vanhan taulun päälle, ja asetin sen sängyn yläpuolella olevalle hyllylle. Ja voi miten kaunis se onkaan! Valkoinen unisieppari sopi sen kanssa mielestäni täydellisesti, joten se pääsi roikkumaan taulun reunalle. Jotain muutakin tuohon hyllylle voisi vielä asettaa, valkoisen koristeellisen ja korkean kynttilänjalan vaikkapa.


Vaihdoin lisäksi (vihdoinkin) joululakanat valkoisiin pellavalakanoihin. Ihanan raikasta. Me käytetään jouluna punaisia Marimekon lakanoita, joita en enää nykyään muulloin suostu sänkyyn pistämään. Mutta jouluna on sitten joulunpunainen poikkeustila käynnissä, ja onhan siitä joulusta jo aikaa. Heheh toivottavasti siellä ei ole ketään siisteysfriikkiä, joka vaihtaa joka viikko lakanat ja paheksuu likaisuuttani nyt kovasti!

Miltäs näyttää?

24 kommenttia

 1. Tosi upee toi paperi, noist saa varmasti tosi upeen seinän :)

  VastaaPoista
 2. Minäkään en enää käytä punaisia pussilakanoita kuin jouluisin. Vaaleat ovat vieneet voiton. Ja no löytyy tuolta mustavalkoistakin. Minä olen ihan hulluna petivaatteisiin! Aina tekee mieli ostaa uusia pussilakanoita, vaikka kaapissa on nyt jo aikamoinen pino ja kaikki kuitenkin vallan ihania!

  Meillä vaihdetaan petivaatteet kahden viikon välein vähintään. En kestä nukkua jos ne tuntuvat yhtään likaisilta :D haha. Mutta toisaalta, näin kaikki ihanat pussilakant pääsevät käyttöön vuorotellen.

  Hyvä tämä petivaatekommentti, kun ehkäpä ideana sinulla oli kuitenkin nuo seinäpaperit... ne on kivat kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, heh meillä on vain kahdet valkoiset ja yhdet harmaat joita vaihdellaan :) Mun mielestä olis vaan turhaa kerätä enempää kun ne veis vaan tilaa ja yksiä tässä vaan ehtii kerralla käyttämään kuitenkin! Mutta jos jotkut erityisen ihanat tulisi vastaan niin sitten ehkä... ;)

   Joo kyllä tässä oli tosiaan ehtinyt venähtämään turhan pitkä aika edellisestä vaihtokerrasta, kyllä me pyritään vähän useammin sentään vaihtamaan. Mutta välillä se vaan venähtää..

   Poista
 3. Tuli tästä postauksesta mieleen, etten ole itsekään vaihtanut joulusiivouksen jälkeen lakanoita... :D Kauheen isoja noi paperit, olin jostain syystä saanut sellasen kuvan, et ne on jotain A4-kokoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh ei siis oltu ainoita :D Mitä isompia, sitä parempi! Onneksi eivät ole niin pieniä :)

   Poista
 4. Meillä sama juttu. Punaiset Marimekon lakanat jouluksi ja muuten saavat vuoden odotella kaapissa :)

  Tosi upeita nuo paperit. Voi hitsi kun saisi jostain aikaa piipahtaa keskustassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan vielä samat lakanat, se olisikin hauska sattuma! Koitahan löytää aikaa, noi on kyllä ihania :) Oli niitä siellä vielä aika paljon kuitenkin jäljellä.

   Poista
 5. määkin luulin että olit läntännyt jo ne kaikki kuusi tohon tauluun, ymmärsin että ne ois paaaaljon pienempiä ! hyvä vaan että olin väärässä :D joooo ja koskahan meillä on vaihdettu lakanat.... venähtää aina se väli vähän turhan pitkäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt sentään, sehän olis aivan naurettavaa jos ne olis niin pieniä.. :))

   Poista
 6. niiiiin ja sehän mun piti vielä sanoa, että hemmetin hyvältä näyttää niin tuo tapettipääty, kuin siihe yhdistetty valkoinen unisieppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Mieki tykkäilen :) vähän uutta ilmettä vaikka ollaankin kohta muuttamassa. en vaan malta.

   Poista
 7. Onpas isoja noi paperit! Mut tosi kivalta näyttää, just sun tyyliseltä :) omaan himaan sopis varmaan paremmin ruskeen sävyiset, täytyy varmaan kärkkyä niitä keväällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, moni on näköjään luullut niitä pienemmiksi kuin mitä ne oikeesti on. :) Sit vaan kevättä odottelemaan!

   Poista
 8. Hauskaa tapettia, paperia, mitä nyt onkaan. Mutta aika kallis pala, tai siis joo on käsintehty jne. Vois kokeilla tehdä ite jotain tuon tyyppistä :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm ei se mun mielestä oo kauheen kallis kyllä. Aika halpa itseasiassa, mitenhän paljon ne tekijät tosta saa itelleen, tuskin montaa senttiä.. Mutta ei muutaku ite kokeilemaan! :)

   Poista
 9. Tunnelma ylimmässä kuvassa jopa mystinen, upea!

  VastaaPoista
 10. Mistä oot hommannu ton unisiepparin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin sen viime kesänä Maailma kylässä -festareilta.

   Poista
 11. Hämmentää tuo batiikki, se muodostaa kaakelimaisen kuvion. Olis aika metka lattiassa tuo kuvio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä tekeekin. Sopis kyllä loistavasti lattiaan!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall