Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BATIIKKIKUVIOITU TAPETTI


Tine K home on minulle kohtalaisen uusi tuttavuus, olen pitänyt sitä aiemmin vähän turhan maalaisromanttisena omaan makuuni. Mutta viime viikkoina Pinterest-kansiooni tuli tallennettua kuva ihanasta batiikkitapetista. En tiennyt sen alkuperää, enkä liiemmin ottanut selvääkään. Se vain oli siellä inspiraationa. Mutta nytpä minulle selvisi että se kuuluu Tine K homen uuteen kevätmallistoon!

Itseasiassa se ei ole tapettia laisinkaan, vaan yksittäisiä papereita, joista tanskalaisen omistajan kotiin on loihdittu seinän mittainen paperikokonaisuus. Hyvältä näyttää, samaten tuossa alemmassa kevätmalliston esittelykuvassa oleva paperirivistö. Tykkään kovasti siitä, että paperit ovat hieman erilaisia keskenään! Jossain blogissa törmäsin myös muutamaan seinälle kehystettyyn yksittäiseen paperiin (muistaako joku että missä?) ja näyttipä sekin aika hauskalta. Voisinkin poiketa Bulevardille Nougatiin katsomaan, josko siellä olisi noita papereita myynnissä. Vai olisiko jollain heittää vinkkiä että mistä muualta noita voisi löytää?

Kuvat Tine K Home

4 kommenttia

 1. Noi on hienot! Tine.K ei kyllä oo maalaisromanttinen, vaik kai niilläkin saa sellasta fiilistä jos vaan tekee... Ite kävin Nougatissa just viime viikolla, eikä ollut kevätkamoja vielä tullut. Mäkin vähän odottelen et mitä sieltä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinne ei ollut vielä tullut, no hyvä tietää. Nyt kyllä kiinnostaa että mitähän noiden kevätkamoja sinne tosiaan tulee :)

   Poista
 2. olen tilaamassa itse noita white & greysta kunhan saapuvat.ihania nuo ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin niitä siis olisi, kiitti vinkistä! :) Noi on aivan ihania, hehe saapa nähä kuinka monessa blogissa nää tulee vielä vilkkumaan kevään mittaan!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall