Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIRPPISLÖYDÖT


Otsikko on nyt hieman harhaanjohtava, sillä tämä peili ei ole kirppislöytö. Mutta koska se löytyi kirppiskierroksen aikana Kasvihuoneilmiöstä, niin niputettakoon samaan settiin. Olen jonkin aikaa himoinnut kultakehyksista krumeluuripeiliä, jonka aion sijoittaa makuuhuoneeseen pukeutumistilojen yhteyteen. Kuvittelen sen läheisyyteen putkista väsätyn vaaterekkijärjestelmän, hehkulamppujohdon roikkumaan kattoon ja itseni tietysti sen eteen sovittelemaan vaatteita aamuisin kiireessä. Suuri kokovartalopeili pääsee nojailemaan lankkulattiaan, ja uskon sen  istuvan mukavasti kokonaisuuteen krumeluurina yksityiskohtana.


Kehykset ovat ottanet hieman osumaa myymälässä, jonka takia se myytiin alennuksella. Minua se ei oikeastaan liiemmin haittaa, eiväthän tuommoiset pikkukolhut edes näy kauempaa.


Kirpputorilta löytyi vanha ruosteinen metallilaatikko, joka myytiin margariinilaatikkona. Enpä taida margariinia sen sisään laittaa, mutta hyvältä säläboksilta se kyllä näyttää. Säläboksi. Kyllä te tiedätte miten tasojen päälle kertyy aina kaikenlaista pientä ihmeellistä roinaa, jota ei halua esilläkään pitää mutta ei poiskaan voi heittää. Sellaisia pikkutavaroita, joilla ei ole mitään omaa paikkaa. Mark saa tämän omaan käyttöönsä, koska se keräilee sälää enemmän kuin minä. (Ainakin näin itse kuvittelen). Boksi pääsi ikkunalaudalle dyykatun minitynnyrin viereen.


Ja viimeisimpänä ensimmäisenä bongattu suloinen sokerikko. En voinut jättää sitä hyllyyn, sillä se oli ensimmäinen esine jonka kohdalla todella ihastuin! Ja sainpa vihdoin uuden sokerikon vanhan ruskean rumiluksen tilalle (joka ei näy kuvissa).

14 kommenttia

  1. Ihania löytöjä ! Erityisesti tuo peili, aaah <3 Multahan löytyy makkarista melkein samanlainen myöskin seinää vasten nojailemasta, mutta aina välillä harmittaa ettei se ole kultainen... :) Ootan muuten mielenkiinnolla sitä sun putkirakennelmaa, sulla oli joku luonnos siitä vissiin instagramissa ja heti ihastuin ajatukseen ! Olisinpa yhtä kekseliäs - ja tuottelias.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin, se on kyllä harmillista jos mieli muuttuu ajan kuluessa, ehkäpä joku tuunaus onnistuisi? Joo katsotaan mitä saadaan aikaseksi sen putkirakennelman suhteen, suunnitelmathan on aina tunnetusti isoja, mutta toteutus on eri asia :D Kun ei noi putket ole mitään halpoja vaikka ite rakenteliski.

      Poista
  2. Peili on kyllä jotain niin upeeta ! En malta odottaa miten toi asettuu sinne teidän uuteen kotiin :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) En mäkään, en millään malttais enää odottaa haha.

      Poista
  3. hei halpa-hallissa oli nimensä mukaan halpis-kopio tosta Jatta Lavin maitotölkistä! harmi et siinä luki reunassa 'milk' tai 'cream', muuten oisin napannu mukaan :(

    pulisonkinaisesta.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooh joku muukin oli tosiaan kommentoinut aiemmin että oli ostanut semmoisen halvalla. Noi tekstit on kyllä välillä vähän tökeröitä munkin mielestä.

      Poista
  4. Sokerikko on söpö!

    Kasvihuoneilmiö on meitä aika lähellä... olen ostanut itse sieltä lähinnä seinäkoukkuja, niitä on siellä valtava valikoima. Jonkun niistä vanhoista kaapeistakin voisin kyllä ottaa mitä siellä myydään..

    Kiva kun kävit blogissani moikkaamassa! Nyt olis lisää Nykki-kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin söpöläinen :) Joo koukkuja siellä tosiaan näytti olevan paljon, kuten kaikkea muutakin :D Vähän liikaa kaikkea. Ne oikeasti vanhat talonpoikais-kalusteet olivat kyllä hienoja.

      Kiitos kommentista ja kiva kun säkin eksyit tänne! Mutta tiedätkös mitä? Sulla ei ole tuossa sun profiilissa ollenkaan linkkiä sun blogiin joten mä en enää löydä sinne takaisin. Harmillista. Olis ollut kiva nähdä lisää kuvia reissulta.

      Poista
  5. Mä en näe edes tuossa lähikuvassa mitään kolhuja! Olen joko sokea tai sitten tuo peili on vaan ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sieltä kulmasta on kipsi rapistunut, ja niitä kohtia on muuallakin kehyksissä. Mutta eipä niitä tosiaan juuri huomaa jos ei mene ihan vieren zuumailemaan! :)

      Poista
  6. Fiilistelin tota toista sokerikkoa kunnes tajusin että se oli se vanha "rumilus" :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvissa on vain yksi sokerikko eikä vanhaa rumilusta ollenkaan? Joten lienet ihastellut ihan sitä oikeaa sokerikkoa :) Sen vieressä on pieni maitokannu.

      Poista
  7. tää sun uusi blogi on niin superi! mulla on vähän erilainen sisustusmaku, mutta silti kaikki juttus kolahtaa ja kovaa :) mutta tuo peili, rakkautta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Niin ja laittelenhan mä tänne aika laajasti erilaisia juttuja, kun omakin sisustusmaku on niin rönsyilevä!

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall