Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

2013 SEINÄLLÄ


Ostin joulukuussa Taikin joulumyyjäisistä uuden seinäkalenterin tälle vuodelle. Tai oikeastaan poikaystäväni osti sen minulle lahjaksi, mutta se nyt ei ole se pääasia tässä. Vaan kalenteri! Se on niin kovin kaunis. Myyjäisissä oli monta ihanaa kalenteria, joiden väliltä oli melko vaikeaa valita parasta, mutta onnistuin kuin onnistuinkin löytämään sen kaikkein persoonallisimman yksilön. Kalenterin yksinkertaisuus, kauniit kuvat, paperi, fontit, muoto ja ripustustapa osuvat kaikki kohdilleen.


Kalenterin voi ripustaa seinälle joko yksi sivu kerrallaan, tai sitten vaikka kaikki vierekkäin aseteltuna! Mieluiten laittaisin nämä kaikki esille, jotta saisin ihastella kauniita kuvia mahdollisimman pitkään. Ja tulevassa kodissahan se tietysti pääsee oikeuksiinsa vasta, kuten kaikki tavaramme heheh. Huomenna on vuokrasopimuksen allekirjoituspäivä, sitä on odotettu! Mutta muuttoon on vielä yli kuukausi silti aikaa. Olen jo alkanut valmistautumaan myymällä vanhoja turhia tavaroita pois, mukavaa kerrankin saada tehdä kaikki tämmöinen järjestely ajan kanssa kun yleensä muuttaminen on ollut semmoinen nopea hässäkkä. Ja niitä hässäkkämuuttoja on takana niin monta kappaletta, etten edes muista tarkkaa lukumäärää. 


Kalenterin on suunnitellut ja tehnyt graafisen suunnittelun opiskelija Sonja Sarsa. Millaisia kalentereita teiltä löytyy tälle vuodelle?

17 kommenttia

 1. Meillä on Paper shopista ostettu Noa Bembibren kalenteri "cats let nothing darken their roar" http://www.noabembibre.com/thecalendar.html. Olen tykännyt tuosta paljon ja yllätyksekseni mieskin piti joten valinta oli onnistunut.

  Ihastelin kanssa Taikin myyjäisissä monia kalentereita mutta jätin lopulta ostamatta. Siellä oli yksi ihan ylitse muiden, mutta painettu ihan liian ohuelle paperille, varmaan kustannussyistä. Kalenterin hinta oli kuitenkin kova.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että monet niistä kalentereista oli painettu turhan ohuille papereille. Tuokin voisi olla paksumpaa, mutta pitää sitten asettaa turvalliselle seinälle jonka ohi ei tule kuljettua niin että kalenteri ei vahingossa rypisty ohi mennessä. On kuitenkin kiva tukea opiskelijoita ja tuo oli niin kiva etten olisi voinu jättää väliin :)

   Nuo kissakalenterit ovat kyllä hauskoja myös! Tuolla sivulla onkin laitettu vaaleanpunaisen kuukauden väriin matchaavasti samanvärisiä kukkia. Olisikin kivaa joka kuukausi stailata jotain samanväristä kalenterin lähistölle :--)

   Poista
 2. Moi! Sulla on tosi kiva blogi ja ajattelin heittää sinulle haasteen :)

  smilebyheidi.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin kauniin näköinen kalenteri ! Mä en oo vielä löytänyt meidän seinälle mitään kivaa, mutta onneksi taskukalenteri piristää päivää tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on :--) No höh, kyllä varmasti vielä tulee vastaan. Etsyssä on vaikka mitä ihania, ootko sieltä kattonu?

   Poista
 4. Käsittämättömän ihana. Ostin jo aikuisin syksyllä Polka Jamin kalenterin ja sen koomin olen kuolannut viikoittain kaikkia toinen toistaan makeampia vastaan putkahtaneita yksilöitä. Tämä taitaa nousta kärkisijalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noita kyllä tulee joka puolella vastaan jatkuvasti mitä ihanempia! :)

   Poista
 5. Oi, onpa hieno! Meillä on Johannan tavoin kissakalenteri, jonka ovelana sain tilattua vanhempieni osoitteeseen Suomessa, josta siskoni sitten kuskasi sen tänne... Olin vaan päättänyt, että se on saatava, koska viime vuonna jäin ilman! Kalenterit on kyllä hauskoja sisustuselementtejä - monesti tekis mieli ostaa monta erilaista, eikä niille ole kyllä käyttöä! Ehkä joskus mulla on vielä työhuone, sinne sitten ainakin voin hankkia oman kalenterin, heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh luinkin aikasemmin sun blogista siitä kalenterista :) jep, sisustuselementtejähän noi lähinnä on koska kukapa noista enää kauheesti päiviä kattelis! Ja hei tietokoneen näytölle voi myös ladata jonkun ihanan kalenterin!

   Poista
 6. Ihan nätti joo, ite en vaan nää pointtia kalenterilla johon ei voi kirjottaa. Tiedän ilman tuollaistakin monesko ja mikä viikonpäivä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä minäkin olen ihan kärryillä viikonpäivistä ja päivämääristä ilman seinäkalenteriakin, mutta se onkin lähinnä sisustuksellinen juttu. Mulla on erikseen laukussa kulkeva kalenteri, johon kirjottelen juttuja. Ei niitä seinästä olis kauheen kätevää lukea kun se on vain kotona :)

   Poista
 7. jee mulla on toi sama! khihi tykkään ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko? Kiva! Se on kyllä hieno kerta kaikkiaan :)

   Poista
 8. kaunis on toi kalenteri!

  ootkos muuten jo paljastanut mihin päin ootte muuttamassa, ja minkälaiseen asuntoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu eikös olekin :) Niin joo, enpäs olekaan tämän blogin puolella kertonut siitä kämpästä, kun siellä toisessa blogissani tulin kertoneeksi joulukuun puolella ennen kuin tämän perustin. Mutta voisin kyllä tännekin siitä pistää jotain! Olisi vain kiva saada siihen jotain kuvia siitä kämpästä, mutta kun me päästään sinne seuraavan kerran varmaankin vasta sitten helmikuun lopussa.

   Katsotaan mitä tässä keksisi :) Tuo olikin hyvä huomio, ite sitä vaan ajattelee että "johan mä olen kertonut" eikä viitsi toistaa itseään, vaikka se olisi kyllä ihan luonnollista kertoa asunnosta täälläkin! Eikä se varmaan ketään haittaisi vaikka joku olisi jo toisesta blogistani asiasta lukenut. Jeps.

   Niin ja ollaan siis muuttamassa Vallilaan isoon kaksioon! :) Lankkulattiat ja sitä rataa.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall