Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

HENKARISISKOKSET


Kuten viime kerralla tulikin jo ilmi, on meillä uusi ihana henkari kotia koristamassa. Omistin jo ennestään tuon kiharahiuksisen kaunottaren, mutta sain pari päivää sitten kaveriltani myöhäisenä synttärilahjana toisen Poola Katarynan henkarin vanhan seuraksi! Nuo ovat mielestäni aivan superhienoja, ja vaikka design on jo muutaman vuoden vanhaa, ne näyttävät yhtä mielenkiintoisilta ja ajankohtaisilta edelleen.


Ja koska sisustamisen lisäksi vaatteet kiinnostavat, on vain luonnollista että sisustan vaatteilla. Niiden ei mielestäni tarvitse olla kaappien sisällä piilossa, vaan on ihanaa laittaa esille kauneimpia vaatekappaleita. Vaaterekit, naulakot ja henkarit ovat oivia tapoja maustaa sisustusta vaatteilla ja asusteilla, ja aionkin laittaa seuraavaan kämppään nämä henkarit vaatteineen jotenkin kivasti esille. Nyt toinen on makuuhuoneen seinällä naulassa roikkumassa, ja toinen olkkarin puolella. Varmaankin ne pääsevät itse tekemääni vaaterekkiin roikkumaan, olisi hauska vihdoinkin saada se kattoon kiinni ja käyttöön.


Toinen henkari on vähän söpömpi, pitkät ripset ja rusetti kaulassa korostavat tyttömäisyyttä. Uudempi tulokas on tuommoinen tyylikäs graafikko silmälaseineen ja kauluspaitoineen. Kumpi on lempparisi? Minä tykkään molemmista!

I got this hanger as a birthday present from my friend, she knew that I had already the other one. So now I have both of Poola Kataryna's lovely plywood hangers! I like to keep some clothes out of the closet and I thinks that it's an easy way to change decoration details.

12 kommenttia

 1. toi silmälasipäinen on mun lemppari koska toisella on hassut hampaat!

  pulisonkinaisesta.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha Mark sano ihan samaa :D Ite en ollu ees huomannu niitä hampaita. Mun mielestä ne on söpöt!

   Poista
 2. En osaa valita kummasta tykkään enemmän :-) Molemmat on ihanan peetamaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkö on? Hihii :) Molemmat on kyllä yhtä ihania.

   Poista
 3. Tykkään enemmän silmälasipäisestä vaikka molemmat on kyllä hienoja! Ja vaatteita ehdottomasti esille

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni kysely onkin paljastanut sen enemmän ihmisten lemppariksi :)

   Poista
 4. Ihanat ja näyttävät toimivan parina entistä paremmin! Nämä on tietääkseni valmistanut Laser Cut Studio Punavuoressa (http://www.lasercutstudio.com/home.html). Kantsii vierailla siellä katsomassa mitä kaikkea uskomattoman taidokasta ja inspiroivaa siellä tehdään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kiitti vinkistä! Tuotapa en tiennytkään :)

   Poista
 5. Vaikea valinta, mutta ehkä tuo lasipäinen on enemmän ajan henkeä! :) Hei milloinka tulee postaus siitä Nooran vessasta? Onko se jo valmis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä oo vielä laitettu uusiks, putkiremppaa odotellessa.. :) Heh kaiken säkin muistat! Aion kyllä ottaa Nooran kämpästä lisää kuvia tässä piakkoin, se on nimittäin muuttunu hieman joten sais uusia kivoja kuvia otettua :)

   Poista
 6. On niin erilaiset tyttöset et vaikee päättää kumpi olis "tyylikkäämpi", mutta pidän molemmista :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall