Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LIITUTAULU


Tekaisin tämmöisen liitutaulun pari vuotta sitten koulutyönä. Meidän piti tehdä taulun kehykset, mutta jatkoin hommaa tekemällä siitä liitutaulun. Halusin tehdä kehyksistä paksut ja massiiviset, ja jättää vaalean puun käsittelemättä. Mielestäni siitä tuli ihan symppis, ja siirsin sen juuri eteisestä olohuoneen puolelle. Ajattelin että olisimme kirjoitelleet siihen arkipäivän viestejä, mutta eipä sitä oikein ole tullut käytettyä, joten piirsin tauluun espressopannun koristeeksi.

Puiset nimikirjaimet taulun päällä ovat mielestäni ehkä jo vähän nähty juttu, mutta koska Mark halusi ne meille ostaa, niin niillä on oma tunnearvonsa. Onhan se nyt aika söpöä! Huomasin, että ovat leveydeltään juuri samaa luokkaa kuin taulu.


Liiduille tein oman uran taulun alareunaan.Tästä viimeisestä kuvasta huomaa hyvin, miten taulu on ulkoreunoiltaan paksumpi, ja ohenee keskiosaa kohti. Onhan nuo välit vähän rakoilleet puun eläessä, mutta kyllä se mun mielestäni on ihan mukavan näköinen tekele :) Mitäs te tykkäätte?

I designed and made this blackboard in school two years ago.

17 kommenttia

 1. miksi pidät &-merkkiä väärinpäin?

  VastaaPoista
 2. Tää on tosi kiva! Äiti just kovasti yritti kaupata mulle tota liitutaulumaalia kun sillä on sitä joku jämäpurkki kotona, mut en jotenki millään keksinyt et mitä tekisin sillä. Ehkä sillä vois maalata jonkun ison puulevyn ja laittaa seinälle, vähän niinkuin toi sunkin! Kiitti siis inspiraatiosta, en tiiä miten ei jotenki tullut mieleen näin "itsestäänselvä" asia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa sitten hioa ihan silkinsileäksi se pohja, koska mä en hionu tarpeeks (vaikka luulin hioneeni) ja nyt tosta ei millään saa pyyhittyä kunnolla liitua pois, vaan aina jää pohjalle vanhat näkyviin.. Mut hyvä idea kyl, tulis kiva :)

   Poista
 3. se on hieno! haluaisin kans jonkun liitutaulujutun uuden kämpän eteiseen, toi sun on kyllä ihanan simppeli ja kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitosta! :) simppeli mutta painava mötikkä heh, pakko pitää jonkun tason päällä.

   Poista
 4. tosi kaunis ja erikoinen liitutaulusi, eikä varmana tuu missään samanlaista vastaan :D Oot kyllä taitava tekemään ihan omannäköistä juttua. Nuo kirjaimet suorastaan huutaa kuuluvansa taulun päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Eipä ole juu ihan tuommoisia näkynyt. Huomaan itekin että näissä mun kalusteissa on alusta asti ollu sama muotokieli, tommonen selkeä ja kulmikas!

   Poista
 5. onpa nätti, kiitos sun mun ainainen "inho" vaaleeta puuta kohtaan on alkanut laantua ja se ehkä jopa näyttääkin ihan hyvältä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Heh mä taas en suostuis kotiini ottamaan tummaa puuta ;)

   Poista
 6. Suloinen liitutaulu! /Bianca**

  VastaaPoista
 7. HIeno. tykkään just tuosta vaalean puun ja liitutaulun mustasta yhdessä. Ja tuo ura liiduille on ihan pa-ras! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samoin, kivasti sopivat yhteen! :) Hih kiitti!

   Poista
 8. On kerrassaan mainiota käsityötä tuo! Olet lahjakas. :)

  VastaaPoista
 9. Todella kivat nuo kehykset. Pidän etenkin tuosta "liituhyllystä".

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall