Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

YKSIÖ KALLIOSSA

Jo kauan ennen tämän blogin perustamista olen kuvannut ystävieni asuntoja toiseen blogiini. Julkaisin nämä kuvat toukokuussa 2011, mutta koska palaan yhä uudelleen ihastelemaan kaverini sisustusta, ajattelin että voin yhtä hyvin uudelleen postata kuvat tämänkin blogin puolelle. Kaverini asuu Kalliossa yksiössä, ja hän on mielestäni todella hyvällä maulla sisustanut kotoisan asuntonsa. Jotain uutta, jotain vanhaa, Tikaun mattoja ja pastellisia väripilkkuja. Toukokuun valo piristää näin helmikuun kynnyksellä, luoden toivoa kesästä! Nyt asunto on jo varmaan hieman muuttunut, ja kutkuttaisikin päästä kuvaamaan sitä uudelleen,  parantuneilla kuvaajan taidoillani kröhöm. Mutta nauttikaa, tämä koti on ihana. Ei liian täydellinen, vaan juuri sopivasti elämän makuinen. 










My friend's cosy one room apartment in Helsinki.

32 kommenttia

  1. hei jos vaan mahdollista niin näitä lisää ! mietin tässä myös että ois kiva jos esittelisit sun lemppari sisustusblogeja :) ja nyt kun jostain ihmeestä näitä postausehdotuksia kumpuaa, niin miten ois tässä kevään korvalla sellanen kevättä asuntoon helposti -tyylinen postaus ? sulla on ollut aikaisemminkin mun mielestä kivoja vinkkejä asunnonpiristämiseen. miltä kuulostaa ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan kyllä ottaa kuvia muiden kodeista! Pitäisikin kysyä parilta kaverilta josko pääsisi kuvailemaan :) Lempparisisustusblogit löytyy tuolta sivupalkista, ootko niitä vilkaissut? :) Hyviä ehdotuksia kyllä, kiitos kovasti! Täytyy miettiä ja pistää toteutukseen. Tosin kevättä asuntoon vois tulla multa vasta myöhemmin keväällä vasta kun oon ihan talvimoodissa vielä.

      Poista
  2. Uiuii mitä fiilistä, tuossa sisustuksessa on lähes kaikki kohdallaan ja hivelee omaa sieluni silmää (öööö...? :D). Ainoa plussa ois mun makuun vielä se että lattia vois olla vaaleampi tai vaikka lähes valkoinen. Ah, ihanan kaunis pikku koti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo valkoinen lankkulattia on kyllä munkin mielestä se paras pohja, mutta puun väri tuo hurjasti kotoisuutta :)

      Poista
  3. Oi miten ihana koti! Lissää näitä :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan saada lisää uusia, ja luultavasti siirrän pari muutakin vanhaa tälle puolelle tässä ajan mittaan :--))

      Poista
  4. mihin kaikki kledjut on sullottu? tohon siniseen lipastoon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatekaappiin, ei näissä kuvissa näy koko kämppä. :D Esim keittiö, eteinen ja vessa jäi kuvaamatta.

      Poista
  5. Nämä tosielämän asunnot on aina niin mielenkiintoisia ja inspiroivia! Kiitos! Kiitos myös kommenteista mun blogiin. Valitettavasti ne oli ajautuneet roskaviestien sekaan, mutta nyt pitäisi filtterin jo tunnistaa sun nimimerkki ei-spammiksi. Mukavaa ja aurinkoista viikonjatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos :) Ah no mä mietinkin että mihin mun kommentit on jääny ku oon käyny kuikuilemassa vastauksia niihin.. Hyvä tietää että asia selvisi! Kiitos ja samoin aurinkoista viikkoa sinnekin suuntaan!

      Poista
  6. Tuulahdus keväästä tekee hyvää näillä paukkupakkasilla, sielu sai lämpö- ja valohoitoa :) Kaunis koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, tuli ihan keväinen fiilis. :) Ja kaunis on kyllä!

      Poista
  7. hih, toi televisiopöytä, mikä hällä oli yöpöytänä/radiotasona, on mun isoisän suunnittelema ja tuottama :) lindbäckin tvpöytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, niitä näkyy muutenkin paljon sisustuslehdissä. harmi, että meillä on sukuun jääny vaan yks. ne oli hirvee hitti silloi joskus (kun minä olin vielä pilke ISOvanhempieni silmäkulmassa) joten niitä on ollu liikkeellä tosi paljon. toivottavasti joskus joltain kirpparilta nappaan oman <3

      Poista
  8. näitä lisää! en muista ja saa aikaiseksi etsiskellä niitä vanhoja tekemiäsi kämppäpostauksia mutta tykkään kuitenkin hirveesti katella näitä, joten postaile vaan tännekin blogiin näitä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva kuulla ettei haittaa nähdä uudestaan. Kyllä mä kuitenkin uusiakin juttuja laitan, mutta on hauska päivittää tänne semmoisia juttuja mitä ne tyypit ei oo nähny jotka ei oo seurannu cnb:tä :)

      Poista
  9. Ihana koti, mä olen ihan ihastunut ikkunanäkymäänkin! Ja hyviä kuvia oot ottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kiitos! Juu Kallio on kyllä kaunis, ihania taloja :) Ja tuo söpö kurkistava puu.

      Poista
  10. Sopiiko, et lisään ihanan blogisi mun blogilistaan?

    VastaaPoista
  11. aivan unelma kämppä. en kestä :D

    VastaaPoista
  12. ooooh, toi pöytä!! ihan mieletön! en jaksa odottaa yhtään omaa muuttoa ja omia lautalattioita kraah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookin ihana! En mäkään, mutta hei sä pääset muuttaa ennen meitä! Pitääkin jutella sun kanssa lisää tästä teidän yhtäkkisestä muutosta, kääks!

      Poista
    2. joo tää tuli vähän puskista itsellenikin :Dkutsun sut kahville kunhan saadaan tavarat ojennukseen! :)

      Poista
  13. ihanan näköstä tuolla! (: toi turkoosi lipasto/kaappi on ihana, oonki ihastellu semmosta joskus Perobassa.

    VastaaPoista
  14. Kiva kun postasit nää kuvat uudelleen, sillä kävin aina vähän väliä kaivelemassa tän postauksen esiin CNB kätköistä, sillä en vaan saa silmiäni irti tosta sisustuksesta. Uppoo ihan täydellisesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, noniin! Ei siis ollut mitään haittaa uudelleenjulkaisusta :) Onhan siitä jo aikaakin nimittäin. Ja tää on niin kiva kämppä.

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall