Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OPISKELIJAN YKSIÖSSÄ


Täällä asuu ystäväiseni, jonka luona kävin teellä sunnuntaina ja otin samalla hieman kuvia asunnon yksityiskohdista. Kodin tärkeimmät aarteet on peritty isoäidiltä, esimerkkinä nämä kauniit kynttilänjalat, joihin heti iskin silmäni.


Ikkunalaudalla on kaunis asetelma, joka koostuu kynttilänjaloista, orkideasta ja REVSistä napatuista mustavalkoisista kuvista.


Keittiön seinällä oleva Kentin tiikerijuliste on matkannut kaverin mukana jo kymmenen vuoden ajan asunnosta toiseen. Dieselin Cage -kattovalaisin taas on ostettu työpaikaltani Casuarinasta, ja täytyy sanoa että aika hyvä valinta oli! Upea punainen ruukku on isoäidin peruja.Asukas itse pysyttelee nimettömänä ja kasvottomana, mutta hurmaava kyyhkyspanta hänen päässään pääsee esille.


Vanhat avaimet kaappien ovissa ovat ihana yksityiskohta!

I visited my friend on sunday, and took some photos of her pretty home. My favourite part was that collection by the window bay with golden candle holders, b&w pictures and orchidea. She herited those beautiful candle holders and red vase from her grandma. What do you think about these cute details in this little student's home?

16 kommenttia

 1. Toi shakkiruutulattia on aivan ihana ! Oon aina himoinnut semmoista omaan keittiöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli joskus haaveissa semmoinen :) Onhan se nyt klassikko! Sopis ihanasti jotkut ranskalaistyyppiset kalusteet hih

   Poista
 2. Äää! Tämä tuska kalvaaaaaa! Nuo kaikki yksityiskohdat, upeutta!

  VastaaPoista
 3. Vau taas mikä ihana pikku koti! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! :) Vielä kun päästään kuvaa sun kämppä niin jengi pääsee ihastelee sitä ;)

   Poista
 4. Tässä näkee taas miten pienillä asioilla asumuksesta saa mielenkiintosen. Tuo keittiökin näyttäis hyvältä vaikkei siellä olis mitään muuta kun tuo ruukku ja taulu. Hirveä asuntokateus kyllä iski. Itselleni on siunautunut lähtökohdiltaan liian hallitseva asunto(esim.rumat tapetit ja puolipaneeli...), opsikelijabudjetti ei kestä sen muutosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Pikku jutut sen tekee! Voi ei, rumat tapetit ja puolipaneeli tekee kyllä jo paljon hallaa.. Mutta eikö tapetteja sais vaihtaa tai maalata päälle? Puolipaneelikin vois olla ihan jees jos se olis kivan värinen ja tapetti mätsäis siihen oman tyylin mukasesti :)

   Poista
 5. Upeita yksityiskohtia ! Haluan noi kynttilänjalat <3

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavan näköstä. Johanna esitteli Kotilon puolellakin vasta ei-bloggarin kodin - mukava välillä päästä kurkistamaan uusiin nurkkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä kiva kurkkia erilaisiin koteihin, jotka ei oo niin superstailattuja ;)

   Poista
 7. nää kämppäpostaukset on varmaan mun lempparijuttuja koko blogissa :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! Mutta toivottavasti muutkin jutut kiinnostaa kun ei näitä ihan niin usein saa tehtyä.. :)

   Poista
 8. Ihan mahtava! Toi valaisin keittiössä on upea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan mieletön! Dieselin kaikki lamput on ihania.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall