Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

10 FAV INSTAGRAMMERS

Visuaalisena ihmisenä kuvien ottaminen on vienyt mut ihan mennessään. Kuvaan paljon, ja iPhonessa kovimmassa käytössä on instagram. Sen lisäksi että tykkään ottaa sinne kuvia, seuraan myös mielelläni muiden kuvia ja otan niistä inspiraatiota elämääni. Instagramin parhaita puolia mielestäni on se, että voi seurata maailmaa muiden silmin. Ja tietysti, mitä hienompia kuvia, niin sitä parempi! On todella hauskaa puuhaa kurkkia Pariisin, New Yorkin ja Hong Kongin katuja omalta kotisohvalta. Katukuvien lisäksi sisustukseen ja koiriin liittyvät kuvat ovat lemppareitani. Tässä esittelyssä kymmenen suosikki-instagrammaajaani, jotka päivittävät aktiivisesti kuvia profiiliinsa.Jenniferin sisustusblogi on varmasti monille tuttu, ja itse löysin hänen blogiinsa instagramin kautta. Mukavan valoisia ja tilavia kuvia hänen kodistaan.Välillä kuvissa seikkailee myös heidän hauska poikansa, jolla on aina söpöt vaatteet. Erityisen otettu olen siitä, että hän seuraa myös minun kuviani ja me kommentoidaan toisiamme siellä. Kuinka siistiä!


Mielikuvituksellisia graafisia luomuksia tarjoaa abcdebes.


Upeita kuvia Miamin kaduilta brianladderin linssin läpi. Miehen katutaidekuvat ovat erityisen lähellä sydäntäni, mutta ne eivät nyt eksyneet tuohon hänen etusivulleen.


Suloinen ranskanbulldoggi Beta (melkeen mun kaima!) seikkailee vaaleissa kuvissa ja keräilee hurjia määriä tykkäyksiä.


Pariisissa kuvia nappaileva fdpy kuvaa ahkerasti kaupunkimaisemaa, ja eräänä lumisena päivänä oli hauska seurata kuvista kuinka ihmiset siellä riehaantuivat leikkimään lumessa. Tämän tyypin löysin kun hän alkoi seuraamaan minua.


Överisiistejä kuvia Hong Kongista. Arkkitehtuuri siellä on jotain aivan uskomatonta, ja tuokin vasemman yläkulman talo näyttää ihan joltain transformers-leffan robotilta. Tuolla pitää kyllä päästä käymään.


Paul&henriette nappailee kuvia kodistaan, joka on sisustettu mukavan simppelisti. Ruotsalainen sisustusbloggaaja Emma teki heidän (hänen?) instagram-feedistään postauksen blogiinsa, josta innostuneena paul&henriette pisti pystyyn oman blogin. Sitä siis mielenkiinnolla seuraten.


Ranskanbulldoggien lisäksi corgit saavat aina suunpieleni ylöspäin, joten en voi olla seurailematta hauskoja kuvia tästä karvapötkylästä. Japanilaiseen tapaan koiralle puetaan usein paitoja päälle, ja inhimilliset kuvat koirasta ruokapöydässä ovat kuvien parhaimmistoa. Näitäkin kuvia löytyy näköjään myös blogin puolelta.


Berliiniläisen yrittäjän arkea. Kuvissa esiintyy joka päivä kahvinrakastajan lattekupposia, ja kivasti sistusteltulta työhuoneelta napattuja otoksia. Nainen myy verkkokaupassaan neulottuja kynsikkäitä ja printtejä, jotka ovat ilmeisen suosittuja.


Viimeisenä ehkä suurin lempparini, trashhand. Hän on ehkä yksi ensimmäisiä seurattaviani, ja on kyllä niin makeita kuvia että jokainen ansaitsisi tulla kehystetyksi seinälle. Ei voi muuta kuin ihailla. Eksyinpä muuten nyt ensimmäistä kertaa tuonne hänen blogiinsa ja siellä on ihan oikealla kameralla otettuja kuvia, jotka ovat nekin todella upeita.

Ketkä ovat teidän lemppareitanne Instagramin ihmeellisessä maailmassa? Minut löytää sieltä nimellä Peetanen, mutta älkää sitten odottako näin hienoja kuvia kuin mitä nämä tyypit ovat ottaneet!

8 kommenttia

 1. ihan huikee postaus ! tosi mielenkiintonen ja lähti muuten seuraukseen jokaikinen :D

  VastaaPoista
 2. ai että, on kyllä ihania kaikki :)

  VastaaPoista
 3. jee, tää on kiva! ois kiva jos haluaisit/jaksaisit/kiinnostais tehdä samantyyppinen pinterestistäkin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pistetään korvan taakse. tosin sieltä näkee kyllä aina että keneltä mä pinnailen eniten! :) mee vaklaa niitä.

   Poista
  2. oon jo vähän kattellukkin, pahinta ja parasta on se, että sit eksyy myös ihan muualle ja koneen ääressä menee se sata tuntia.. :-)

   Poista
 4. Kiitos vinkeistä, pitää käydä tsekkaan uudet tuttavuudet :) Tuollaiset tunnelmalliset citykuvat jostain kaukaa on niin kiehtovia!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall