Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TAMMIKUUN INSPIS

1. Tapetti 2. What is real? 3. X 4. Mechanoid 5. Kupariteippi


Tammikuu on lähtenyt käyntiin, ja nyt vasta koulun alkamisen myötä sen tajuaa kunnolla. Keräilin pienen inspiraatiopläjäyksen tällä hetkellä inspiroivista jutuista.


1. Olen alkanut miettimään tulevan kodin olohuoneen tapetoimista, mutta se on vasta sitten joskus myöhemmin ohjelmassa. Nuo NLXL:n tapetit ovat todella upeita, voisin kuvitella sohvan taakse tuollaisen seinän.

2. Siisti mustavalkoinen kuva. Tykkään sen haparoivasta tunnelmasta ja siitä, että tuo ympäri kääntäminen saa kuvaan illuusion lammesta.

3. Pieneksi diy-projektiksi olen myös miettinyt tyynyliinoihin rastien maalaamista koska meillä ei käytetä mitään päiväpeittoja.

4. Ametistit tekevät kovasti tuloaan, ja tällä hetkellä korvissani ovatkin ihanat Topshopin ametisti-korvikset, eikä tuo kaulakorukaan pahalta näytä. Ametistitaulun maalaaminenkaan ei olisi hullumpi ajatus!

5. Kupariteipillä voisi kiinnittää seinään postikortteja.

8 kommenttia

  1. Tuo kupariteippi näyttää kivalta! Keksisin sille jo niin monia käyttötarkoituksia...

    ps. Kaveri oli tilannut tällaisen kulhon itelleen, aattelin linkata siullekin kun varmaan timskujen ystävänä tykkäät :--) http://www.boconcept.fi/kulhot.aspx?ID=132607&imageid=6873

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota saisi kyllä tulla vaikka Pinoon myyntiin mun puolesta :) Joo mäkin bongasin ton eilen uusimmasta Dekosta heh. Kiitos vaan vinkistä! Mutta ei se nyt ehkä ihan niin paljoa muhun uponnu että ostaisin :)

      Poista
  2. Oh ihana ametistikoru! Ametisteista tulee aina mieleen Muumipeikko ja Pyrstötähti ja Nipsun kohtaama ametistihirviö, se on niin kovin ihana leffa että ostaisin tuon korun heti jos kivet olisivat punaisia siinä. Niin kuin siinä leffassa. Anteeksi, oon kuumeessa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ehkä sä vielä löydät oman punaisen ametistisi!

      Poista
  3. Mistä tota kupariteippiä saa?? ja toi tapetti, ah miäki haluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa on linkki sinne sivulle, jonne Pinterest johdatti mut teipin alkuperänä :) Sieltä se siis lienee peräisin!

      Poista
  4. Aika jännän värinen toi koru, koska ametistithan on niitä violetteja :) Ihania kuvia! Ja kupariteippi kuulostaa mahtavalta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh en ole mikään ametistiasiantuntija, en vaan keksinyt parempaakaan nimeä tuolle. Crystal? Joku tollanen timanttijuttu kuitennii! Kiva kuulla että diggailit silti noista kuvista =)

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall