Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUST HAVE

Kuvat: H&M Home

H&M:n syksyn uutuuksissa on monta kivaa juttua, harmaat pellavat varsinkin kiinnostavat. Mutta nämä kynttilänjalat taidan heti ensimmäisenä rynnätä kotiuttamaan. Meinasin ensin että yksi riittäisi, mutta sitten huomasin että noitahan on kahdessa eri korkeudessa. Joten täytynee ostaa molempia korkeuksia yksi, näen jo sieluni silmin miten kivalta nuo näyttäisivät meidän vaneripuisella työpöydällä! Alan rakentelemaan vähän kontrastia sinne työpisteen vaaleuden sekaan.

These candle holders are a definite must have item from this autumns H&M Home collection. I also like very much all those grey linen fabrics but these cheap little copper things I have to buy first! They would match perfectly with our plywood table.

3 kommenttia

 1. Kiva kun kävit kommentoimassa, sillä löysin nyt tieni tänne sinun blogiisi ja taisinpa törmätä sielunkumppani-blogiin (jos blogeilla sellaisia voi olla) siinä samalla. Tämän postauksen jutuista löytyi samiksissa huvittavan uskomaton hattutemppu, eli todettakoon että mulla on noi kuparinväriset henkkamaukan kynttilänjalat kummassakin koossa, sekä tummanharmaat pellavalakanat samasta puljusta. Ja kas vain, täältäkin löytyy vaneripöytäkin! Sellaista en ole nähnyt varmaan missään aikaisemmin, joten hauska törmätä.
  Jään seurailemaan liikkeitäsi mielenkiinnolla. Ihku blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainiota että säkin sitten eksyit tänne! :) Itseasiassa mä taisin sun blogissa nähdä vielä yhden samantyylisen jutun kuin itselläni: nimittäin sohvan tuunaus! Vai oliko se sun blogissa kun näin semmoisen Ghost-sohvan oman version tuunaamisen? Koitin just etsiä mutta en löytänytkään sitä sulta hmm..

   Poista
  2. Öö, tuo ei ollut kyllä mulla. :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall