Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

LANTERN PARTY


Juhlistimme viikonloppuna tyttöjen kesken kesän päättymistä, vaikka se sinänsä ei olekaan mikään juhlimisen arvoinen asia. Mutta jos kesän loppumista ylipäätään voi juhlistaa, on se tehtävä. Elokuun pimeät illat tarjoavat täydelliset puitteet lyhtyjuhlille, ja vanhempieni juhlateltta toimi loistavana paikkana. Virittelin siis teltan, pöydät, lyhdyt, lounge-alueen ja muut tykötarpeet valmiiksi jo perjantaina, ja lauantaina sitten tytöt saapuivat paikalle ruokien ja juomien kanssa.


Sisustusteemana toimi aika sekalainen otan-mitä-porukoilta-löydän ja muutamat tarvikkeet toin kotoota. Virittelin grillikatokseen meidän keittiön hehkulamppujohdon ja loungealueelle marokkolaiset lyhdyt sekä turkkilaisen vesipiipun. Pöydän päähän asettamani huiskakasvi (lajitietämys taas huipussaan) toi puumaljakkonsa kanssa lisää itämaista tunnelmaa, ja ehkäpä nuo perintöhopeatkin tekivät pientä juhlavuutta pöytäkattaukseen.


Olen itse boheemin epätäydellisyyden fani, vaikka yhtälailla rakastankin suoria linjoja ja minimaalisia värejä. Tämmöisiin pihajuhliin sopii mukavasti kotoisan sekalainen sisustus. Tuolit olivat kaikki erilaisia keskenään, muutama piti tuoda sisältäkin, ja näkisittepä nuo jämälaudoista kyhätyt pöydät. Ne onneksi sai yhtenäistettyä noilla lakanapöytäliinoilla.


Kirsikat maistuvat miljoona kertaa paremmilta hienosta astiasta tarjoiltuina! Tai ainakin tarjoavat silmänruokaa estetiikanjanoisille silmäpareille.


Vaikka ilta kylmenikin ulkona, pysyi teltan sisällä lämpö kohdillaan. Vilteillä, kynttilöillä ja viinillä saattoi toki olla osansa asiassa...


Illan hämärtyessä kynttilät ja lyhdyt pääsivät oikeuksiinsa tuoden ihanaa tunnelmaa. Tästä syystä aloitettiin juhlat vasta vähän ennen hämäran saapumista.Loungealueella oli mukavinta istuskella, ja keksin pistää vanhempien makuuhuoneesta pienen vaaleanpunaisen maton pöydän päälle. Yksi taannoinen diy-projekti näkyykin kuvassa: maalasin tuon vesipiipun johdon valkoiseksi! Se oli aiemmin karmaisevan keltainen. Heti näyttää paremmalta.  Kiitokset kaikille tytsyille juhlista!

The summer is ending here in Finland, and dark nights in august offer a perfect timing for a lantern party! So we arranged a nice & cosy party with girls. My parent's tent was a great place for our festival. I gathered various chairs, lanterns and flowers to set up an bohemian atmosphere. The lounge area was my favourite part. And the party went just well, thank you girls!

10 kommenttia

 1. Kiitos Peeta<3 Oli ihanat juhlat. Teltta oli tosi tunnelmallinen! Haikeeta että kesä loppuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itelles kun tulit! :) Nojoo jotenkin tuntuu että kesä on ollut lopuillaan jo monta viikkoa, onneks vielä aurinko paistaa ja mä lähdenkin nyt mökille ottamaan kaiken irti siitä !

   Poista
 2. Hienot kuvat ja kiitos viimeisestä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! No eipä kuule mitään, oli tosi kivaa ja mielenkiintoista. Kiitos itelles :)

   Poista
 3. Tunnelman luominen kohdillaan! psst. ulkojuhliin sopii hyvin sekalainen sisustus ja toihan on loisteliasta kun on hopeat ja lounge :D Tuo huiskakasvi ja korituolit luo ihan 30-luvun tunnelmaa, hauska yksityiskohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin sopiikin, olisi tylsää jos kaikki tuolit olis samanlaisia. Pieni huvikumpumaisuus on vain kotoisaa :) Nojoo hopeat ja lounge oli kyllä mukavaa ekstraa ;) 20-luvun tunnelmaa mä vähän hainkin kun sitä kovasti tällä hetkellä ihailen hih.

   Poista
 4. niiiiin kaunista ja tunnelmallista, kuin suoraan jostain mun villeimmistä unelmista ! sulla on käsittämättömän hyvä maku sisustuksen ja aika lailla kaiken suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas nyt! Taitaa meillä olla sitten yhtä hyvä maku kun noin hyvin osuu yhteen ;)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall