Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

REST OF THE FLOW


Viikonloppu hujahti festareilla aika nopsakkaasti. Sinänsä nuo eivät niinkään tunnu festareilta kun yöksi mennään kotiin ja seuraavana päivänä kotoota lähteminen aina meinaa venähtää, mutta kuten kaverini Hanna sanoikin, tämä on oikein kiva kaupunkitapahtuma. Nyt siis lisää kuvamateriaalia loppufestarialueelta, joka aukesi perjantaina ja sulkeutui eilen sunnuntaina klo 00:00.


Punaisia ilmapalloja liihotteli jälleen kaljateltan tietämillä, aivan kuten aiempinakin vuosina.


R/H:n pisteellä mukavan rennosti aseteltuja tauluja. Mustat kehykset ostoslistalle!


Laura Lehtisen maalaamia sadepilviä.


R/H oli suunnitellut Flown muotitietoiselle festarikansalle oman vestivaalimalliston. Paita olisi sinänsä kiinnostellut, mutta pukukopittomuus koitui ostoaikeitteni turmaksi. Pirteän mintunvihreäksi maalatut seinät toimivat oivana taustana vaatteille ja niiden simppelille esiinpanolle.Kraftwerkin keikkaa varten jaettiin 3d-laseja, ja oi että oli hupaisa näky kun tuhannet ihmiset pukivat lasit yhtäaikaa päähänsä. Tästä tulossa todistusaineistoa muutaman kuvan jälkeen, odottakaahan vain...


Flowssa hanttihommatkin tehdään valkoinen kauluspaita ja suorat housut päällä!Sunnuntain suloista festariseuraa tarjosi Minna, joka oli pukeutunut ihanan kesäiseen paitaan ja huiviin! 


Ravintolapisteilläkin oli panostettu esillepanoon, tosin sunnuntaina tuntuivat pelit ja vehkeet hieman loppuvan kesken eikä ruokakaan ollut kaikkialla ihan sitä parhainta kamaa. Kannattaisin panostamista loppuun saakka.


Kaasukellon sisään pääsi kurkistamaan, ja pelkistettyyn tilaan oli asetettu yksi valaisin. Ruostuneita pintoja ja satelliitin näköinen lamppu, tämä oli jo taidetta!


Noniin, tässä sitä edustetaan Paulan ja Hannan kanssa Kraftwerkin keikalla, jota ei kylläkään jaksettu katsoa kun piti lähteä etsimään ruokaa ennen Grimesin keikkaa. Mutta saatiinpahan oiva otos lasit päässä. Täytyy varmaan alkaa käyttämään noita arkikäytössäkin, näyttävät sopivan erityisen hyvin kasvonpiirteisiini.


Pilvistä oli koko viikonlopun ajan, mutta kertaakaan en kastunut! Tosin vesipullolla onnistuin kastelemaan silti takkini ihan märäksi, mutta onneksi Mark kävi tuomassa sitten toisen takin portille.


Satumaista tunnelmaa tarjoili Backyardin nurmialue ihanine valoineen. Tuolla tuli bailattua vähän myöhemmin  korokkeen päällä vaahteran oksa naamalla.


Ihania valoja, paljon tuttuihin törmäilyä, Grimesin odotettu ja ihanin keikka sekä ylikalliit siiderit tekivät tämän viikonlopun. Kiitos kaikille osallisille, ensi vuonna taas! Mitenkäs muilla meni Flow? Olitteko fiilistelemässä?

Party is over, thank you everyone who involved in my weekend! Festival was pretty, Grimes was the best and cider was way too expensive. But it was fun. Here are some snapshots of the weekend, I tried to keep my camera pointed to the decor and design stuff, but maybe it's ok to slip into lifestyle-theme sometimes. 
This is the part of the year when fall begins here. I'm having my holiday week now, so let's hope it won't rain too much (I already got wet today when I was walking our dog).

10 kommenttia

 1. Täytyy kyllä huomauttaa että tuo mies kauluspaidassa on paikalle kutsuttu taiteilija maalaamassa teostaan eikä niinkään hanttihommissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah no joo kunhan vitsailin ja väritin tarinaa.. ;) En tosin tiennyt että hän on paikalle kutsuttu taiteilija, mutta en myöskään luullut että tuolla hommailtaisiin puvut päällä kraka olan yli heitettynä! Mikäs tämän herran nimi oli?

   Poista
 2. Everything look awesome!!!! thanks for sharing, love the picture with the balloons!!

  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Great to hear that you enjoyed :) It was really nice festival with all the details.

   Poista
 3. Kameran kanssa suhailin töissä. Omalla tontilla kuvatunnelmia. :)

  VastaaPoista
 4. Hihi, täällä yks lukija joka bongasi sut ennen public enemyn keikkaa, mutta en uskaltanut tulla moikkaamaan :D katsoin vaan että oletpas kaunis ja herttaisen oloinen tapaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, hauskaa :D Kiitos, mutta en mä nyt ihan niin herttainen ole >:::--)

   Poista
 5. Jee! Mun hieno asukuva. :D Lähetteletkö mulle niitä muita? Noi iltakuvat, ooh <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pistetään tulemaan muutkin! :) Ihana asunen.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall