Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GREEN FLOWERS


Sain kesätöiden päättymisen kunniaksi pomoltani aivan ihanan kukkakimpun ja shampanjaa. Kai se sitten oli niin iloinen päästessään minusta eroon ;) Täytyy kyllä sanoa että kimppu on kaunein koskaan saamani, yksinkertaista paperinarusidontaa myöten. Usein ihmiset ostavat ruusuja tai muita tavallisia rehuja, vaikka kukkakaupasta voisi ihan hyvin valita jotain persoonallisempaakin. Itse ihastuin tähän viherkimppuun aivan täydestä sydämestäni, ja se on vieläpä kestänytkin viime perjantaista lähtien moitteettomassa kunnossa. Valkoiset kukat alkavat jo hieman nuupahtamaan, mutta ahkeralla veden vaihdolla sekä oksien leikkuulla olen saanut kasvit pidettyä hengissä ihmeen hyvin.


Tämä viikko onkin siis mennyt lomaillessa. Sopivasti sitten kelitkin vaihtuivat erittäin syksyisiksi viime viikon helteiden jälkeen, joten ei tämä mitään kesälomaa tunnu olevankaan. Mutta onneksi on ollut muita kiireitä, kuten kirppiksillä kiertelyä, ensi viikolla alkavaan työharjoitteluun valmistautumista, kodin siivoilua sekä ihan oikea työkeikkakin sisustusaiheen parissa. Kirppisostoksia on tullut tehtyä, Artekin Aitasta löysin jotain kivaa ja viikonlopulle on suunniteltu tyttöjen kanssa elokuisia iltajuhlia lyhtyjen alla.


Kukkakimppu on seilannut ympäri kämppää aloittaen matkansa olohuoneen ikkunalaudalta, hypäten arkun päälle, ja sittemmin se on saanut sulostuttaa keittiön pöytää. Nyt juuri maljakko majailee keittiön ikkunalaudalla. Tämmöisiä kukkia mulle lisää jatkossa!

My summer job ended last friday and I got these flowers from my boss. I must tell you that these must be the most beautiful flowers I've ever gotten! Roses are pretty but these green flowers are so much more individual choice. Fresh!

7 kommenttia

 1. http://casablogit.fi/blogit/ sun blogi pitäis kanssa olla täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinkö? Itse en koe tuota kyllä ihan täysin minun blogini tyyliseksi portaaliksi :)

   Poista
 2. Kauniita! Ja tosi hyvältä näyttää nuo Granitin hyllyt. Ihan kuin tauluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne hyllyt ovatkin ihan yksi lempijutuistani täällä kotona :)

   Poista
 3. Hei oot varmasti aikaisemmin kertonutkin, mutten jaksa alkaa kaivelemaan vanhoja postauksia.. Mistä on noi viimeisen kuvan laatikkomaiset hyllyt hankittu? :)

  VastaaPoista
 4. Love, love, love the last picture!!!

  xx

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall