Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GLORIA BLOG AWARDS 2013


Nyt on kuulkaas päässyt käymään niin onnellisesti että tämä kohtalaisen tuore blogi on noteerattu ja asetettu ehdolle tämän syksyn Glorian blog awardseihin. Kisassa on kolme sisustusblogikategoriaa, kolme ruokablogikategoriaa ja kaksi tyyliblogikategoriaa. RAW Design blog on ehdolla Paras sisustusblogi -kategoriassa, joka ei kuulosta lainkaan hullummalta! Aikamoisen hyvään joukkoon olen päätynyt, oli kyllä mukava yllätys tämmöinen :)


Kävin tutkimassa muidenkin kategorioiden blogeja, ja löysinkin muutaman uuden blogin omalle lukulistalleni. Tekin saatte äänestää omaa lempparianne täällä! Tässä vaiheessa voisin kiitellä teitä kaikkia lukijoita siitä että olette jotenkin tänne blogiini eksyneet, ja jääneet seurailemaan juttujani. Kommenttien saaminen on aina ihan huippua ja joka kerta postauksen julkaisemisen jälkeen jännittää että mitäs te olette mieltä. Tuskinpa olisin päätynyt tuonne ehdolle ilman teitä. Nyt vain sitten äänestämään, odottelemaan gaalaa ja minä keskityn ennen kaikkea tähän blogin sisällön tuottamiseen. Olisi kivaa jos kertoisitte että miksi luette tätä blogia, mitkä ovat niitä mielenkiintoisimpia aiheita? Toiveitakin saa esittää. 

20 kommenttia

 1. Oot kyllä ehdokkuutesi ansainnut! :-) siirryin tänne cnb:stä, joka oli mun lemppariblogi, mutta tää on ehkä mahdollisesti vielä parempi! luen tätä, noh, sisustustyylisi vastaa hyvin omaa mieltymystäni ja vaikka sisustusblogi onkin niin tää ei oo niin 'orjallisesti' pelkkää 100% sisustusta, tykkään siis! Mielenkiintoisimpia on varmaankin nää teidän omaan kotiin liittyvät sisustusjutut, esim. hyvä vaatetankopostaus jäi mieleen hyödyllisenä, samoin nää hienot pikkuideat joita oot toteuttanut, kuten se jack daniels-pullosaippuajuttu oli kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kivaa kuulla että oot cnb:stä asti roikkunu mukana! On vähän blogi muuttunut tosiaan, mutta kai täällä pohjimmiltaan silti sama meno on. Kiva juttu että laitoit kommenttia, on tosi mielenkiintoista kuulla että mitkä jutut siellä puolella ruutua tuntuu kiinnostavimmilta. :) jotain hyödyllisiä ja pikkukivoja diy-juttuja siis lisää!

   Poista
 2. onnittelut, ihan olet paikkas ansainnut tuolla!

  VastaaPoista
 3. Miun täytyy tunnustaa, että oon alunperin päätynyt roikkumaan tänne cnb-ikävissäni... Se oli lempparini aina sieltä Joensuu-ajoilta lähtien ja vielä näinä päivinäkin saatan joskus yllättää itseni kaipaamasta sitä :D (joo, miullon omakin elämä...) Nyt oon huomannut sitten kasvaneeni kiinni tähän RAW-blogiisikin! Siullon hyvä meininki ja sitä on kiva seurailla ja vaikkei sisustustyylimme ja -makumme ehkä täysin kohtaisikaan, niin siullon silti mielestäni aivan ältsin hyvä sisustussilmä ja ihailen luovuuttasi ja ahkeruuttasi näissä kodinlaittoasioissa :) Ainiin ja se vielä, että olet todellakin ehdokkuutesi ansainnut, oli aihe sitten lifestyle tahi sisustaminen, niin miun mielestäni oot seuraamistani bloggaajista ehdottomasti yksi parhaimmista ja siusta huomaa, että panostat hommaan täysillä!

  Ai kamala mitä hehkutusta :D :D Mut minkäs teet, mitäs oot niin hyvä! Go Peeta! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh no sä oot seurannu pitkään, tiedät siis lähes kaiken musta :D Ei vitsi, aika huippua että oot jaksanu niin monta vuotta seurailla mun juttuja. Ja vielä parempaa että tää uus blogi miellyttää myös, vaikka onkin aika erilainen kuin se vanha :) Tosin tää tuntuu niin omalta jutulta että ei CNB:hen olis enää paluuta. Vaikka oli silläkin aikansa ja paikkansa.

   Niin ja kiitos paljon kehuista! Tosi kivaa että jaksoit pistää kommenttia =)

   Poista
 4. Jiihuu! Onnea ehdokkudesta babby! Teet kyllä hyvää duunii tän kaa, siul on selkee oma tyyli ja hyviä visioita.

  you little charmer

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos mauselii! :) Kehusi kovasti mieltäni lämmittää.

   Poista
 5. Eksyin tänne jokin aika sitten muistaakseni Visuaalisesti vaativa-blogissa olleen linkin kautta. Jäin heti koukkuun ja tämä siirtyi lukulistalle. Tykkään siitä, että päivität usein ja hieno visuaalinen ote on tietysti yksi koukuttava tekijä, vaikken kaikista jutuista olekaan kanssasi samaa mieltä. Huomaan kuitenkin, että tein meille uudet sohvan päälliset ja paperikassi-teline on nykyisin meidän lehtiroskiksena. Ei siis lainkaan turha blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onpas kivaa että eksyit! :) Olen tässä koittanut juu hieman kiristää postailutahtia, kesän alussa oli aika harvassa kiireiden takia. Mutta kun aiheita ja ideoita riittäisi niin pitäähän niitä sitten koittaa toteuttaakin. Ja se on muuten kivaa että vaikka et olekaan samaa mieltä kaikesta niin silti koet juttuni mielenkiintoisiksi! Terkkuja sohvalle ja paperikassitelineelle >:---)))

   Poista
 6. Löysin blogiisi vasta pari viikkoa sitten, ja jäin koukkuun saman tien. Täytyy sanoa, että olet kyllä paikkasi äänestyksessä ansainnut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain, näinkin nopeasti olet tykästynyt! Ihanaa kuulla :)

   Poista
 7. Paljon onnea ehdokkuudesta! Olen lueskellut tätä siitä lähtien kun pistit tämän pystyyn ja myös edellistä blogiasi varmaankin parin vuoden ajan ja edelleen kiinnostaa mitä kivaa keksit kirjoitettavaksi :) Varsinkin vaatteet/niiden säilytys ja sun oma koti ovat olleet suurimpia kiinnostuksen kohteita.

  Toivoisin vinkkejä nuorille opiskelijoille ensimmäisen oman asunnon kanssa, mihin kannattaa panostaa kun rahaa on vähän ja mitä asioita olet kokenut turhakkeiksi. Kalusteet, säilytys... Ihan mistä vaan saisit hyviä vinkkejä annettavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kiitos! :) Jännää että vieläkin onnistun yllättämään jutuillani. Muuttohan tähän uuteen blogiin ehkä eniten kannustikin joten kiva on laitetella kuvia kodista.

   Niiin no ehkä mä voisin miettiä ehdottomasi postauksen tekemistä. Ite panostaisin johonkin laadukkaaseen valaisimeen ja sitten kalusteet ostaisin käytettyinä edullisesti :) näin itsekin tein. Mutta Ikeaan en kyllä lähtis kannustamaan kun ne ei kuitenkaan kestä.

   Poista
 8. Menestystä toivottelen, rawta seuraan innokkaasti ja ilahtuneena olen loppukesän tullen huomannut että tahtisi on kivunnut hirmuiseen nousuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vain :) No joo vähän olen koittanut tahtia kiristää vaikka onkin kiirusta. Mutta kun asiaa riittäis paljonkin!

   Poista
 9. Mahtavaa Peeta! Bileissä nähdään :)

  VastaaPoista
 10. Vastaukset
  1. Voi kiitos... :---) nyt sit vaan jännätään! Tosin uskon että Weekdaycarnival vie voiton heh. :)

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall