Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OSB MOODBOARD


Raahasin töistä marmoripöytälevyn kuljetussuojana toimineen osb-levyn kotiin pari päivää sitten. Mietin että se voisi olla hauska työpöydän yläpuolella, mutta nyt se päätyikin heti ensimmäisenä tuohon sohvan taakse. Täällä on edelleen ihan vaiheessa seinien somistus, joten tuo tuli kyllä tarpeeseen. Tyhjää täynnä kaikki seinät täällä olohuoneen puolella. On se kumma miten näin hitaasti hoidan kotia eteenpäin, mutta se johtunee siitä että odotan juuri sopivien palasten osumista kohdalle. En halua ostaa mitä tahansa printtijulisteita seiniä täyttämään.


Rosoinen pinta tuo mukavasti väriä ja kontrastia huoneeseen, ja tuntuu siltä että se sopii sohvan kanssa erityisen hyvin yhteen. Ihan vielä en kuitenkaan ruuvannut sitä seinään kiinni, sillä haluan ensin sen jalkalampun jotta taulujen paikat saa katsottua sen kanssa. Ja pitää vielä muutenkin kokeilla tuota siihen työpöydän ylle, voi olla että se on vielä parempi paikka.


Naulasin levyyn pienen naulan ja ripusin uusimmasta Trendistä kivan tyylin siihen. Ja viereen pääsi muutama sivu Sonja Sarsan kalenteria. Tuohon saa kivasti vaihdeltua lappusia ja kuvi, teippikin tarttuu levyyn hyvin.


Tykkään yllättävän paljon levyn keltaisesta sävystäkin! Ja sohvan räjähtäneestä olemuksesta hahah. Mitäs te olette mieltä?

17 kommenttia

 1. Sopii kyllä teille hurjan hyvin! Ja tuo mukavasti lämmintä tunnelmaa. Mikä parasta - otit käyttöön levyn, jonka moni olisi heittänyt roskikseen : )
  Omassa kodissani saattaisin vierastaa just tuota keltaisen sävyä, mutta toisaalta, mieli voi muuttua yllättävän nopeasti ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Päivi! Roskiin menevien juttujen löytäminen on parasta, kustannukset aina nolla euroa :--) Luulenpa että tuo keltainen väri toimii senkin takia niin kivasti että sitä on vain noin vähän. Tosin on meillä lattiatkin (valitettavasti) melkein tuota samaa sävyä..

   Poista
 2. Aijajiajai silmiä särkee kun noi kuukaudet on järjestyksessä elo-heinä-syys :D - teemu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhaa arvasin että joku siitä närkästyy :D Tykkään laittaa juttuja vähän väärin.

   Poista
 3. Vaikka omaan kotiini osb-levy ei tällä hetkellä sopisi, tykkään kyllä siitä kovasti! Kavereitteni lankakaupassa on tehty tiski siitä, toimii sielläkin oikein hyvin.

  Teillä taitaa olla kolme noita riisipaperivarjostimia katossa? Onko ne kaikki samassa rasiassa, ja miten semmoinen käytännössä tehdään? Olen yrittänyt googlettaa aiheesta, mutta en ole löytänyt mitään ohjetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo julkisissa tiloissa se näyttää tosi kivalta aina :) Sopii tiskimateriaaliksi loistavasti.

   Riisipaperivarjostimia on tosiaan kolme kappaletta, piti vaan laittaa kattoon kiinni vähän pidempi sokeripala niin saatiin kolme johtoa mahtumaan!

   Poista
  2. Tosin täytyy sanoa että itse en sitä tehnyt, vaan sähköjuttujakin opiskellut isäni..

   Poista
 4. Aivan, niitähän on eri pituisia! Enpä ollut tullut ajatelleeksi. :D Kiitos, nyt varmaan onnistuu kolmen valaisimen laittaminen itseltänikin.

  VastaaPoista
 5. Miten voikaan tuo levy näyttää hyvältä tuossa ympäristössä. Se jotenkin vaan kuuluu sinne.

  VastaaPoista
 6. Heips Peeta! Toivottavasti en ole aivan törkeän utelias ja tungetteleva, mutta kiinnostaisi kovasti tietää, että minkä verran teillä suunnilleen on vuokra? Ei mitään tarkkoja lukuja pidä kertoa ellei halua, mutta joku osviittaa antava luku olisi todella tarpeen itselleni. Etsiskelen itse tällä hetkellä Kallion alueelta suunnilleen samankokoista asuntoa, ja niiden vuokrataso heittelee tosi paljon. Teidän asunto näyttää tosi kivalta, ja kiinnostaisikin tietää, että onko tuollaiset asunnot aina törkyhintaisia vai voiko tuollaisia löytää edullisestikin. Vuokraanko vaan jonkun, vai odotan jotain lottovoittoa.. Kiitos suuresti jos vastaat tähän jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippis vaan ja pahoittelut vastauksen viivästymisestä kriittisillä hetkillä. Hmm mitähän mä kertoisin. No sanotaan että me maksetaan vuokraa tästä alle tonni (kuitenkin yli 900), ja yleensä tällä hinnalla saa tältä alueelta parikyt neliötä pienempiä kämppiä. Me etittiin sopivan kokoista, näköistä ja hintasta asuntoa melkeen vuoden verran, eli odotettiin just sitä oikeeta kämppää kohdalle. Ja sit se tuli!

   Näistä asunnoista pyydetään yleisesti aivan liikaa rahaa, ja jotkut pyytää ihan törkeitä summia tosi kauheista asunnoista. Eli kannattaa kyllä katella vähän pidempään jos vaan on aikaa. :)

   Tsekkaa myös mun helmikuussa tekemäni "Vuokra-asunnon etsijän opas", siellä höpisen asiasta vielä lisää:

   http://rawdesignblog.blogspot.fi/2013/02/vuokra-asunnon-etsijan-opas.html

   Poista
 7. Näyttääpä yllättävän hienolta! Nuo hempeät kalenterisivut sopivat tuohon tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta :) Joo vähän kontrastia hempeydellä hih

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall