Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FLOW FESTIVAL 2013

Tänään se alkoi The Knifen keikalla, ja olikin aika kivaa esimakua festariviikonlopulle. Kasarista trendikkäästi vaikutteita ottanut koreografia oli hauska, ja ilta huipentui keikan jälkeen ukkoseen. Sai siis vähän kastua kotimatkalla äsken. Muilla festareilla ei ole tänä kesänä tullut käytyä, joten odotan kyllä innolla Flowta! Sain pressipassin, joten saan napsittua kivoja kuvia festareilta ihan kunnon järkkärillä. Mielestäni Flow on laitettu paljon innovatiivisemmin kuin esimerkiksi viimeksi mainitut Asuntomessut, joten itse katselen festareita tietysti sisustussilmällä. Odotan innolla millaisia ravintoloita ja hengailupisteitä tänä vuonna on rakennettu.

Alueelle sisään tullessa osuu heti ensimmäisenä silmiin upeat viherkirjaimet, jotka ovat parin metrin korkuiset. Ennestään tuttuja juhlavaloja on käytetty tänäkin vuonna, ja kaunista karnevaalitunnelmaa osasi jo valmiiksi odottaa. Happy Joen alue oli myös kivasti duunattu maalaishenkeen, joka tuo sopivaa kontrastia keskelle kaupunkia! On ihanaa päästä istuskelemaan paikalle kuljetetuille nurmikoille ja rentoutumaan puiden alle. Saapa nähdä mitä kaikkea muuta kivaa loppualueelta löytyy, kun perjantaina sekin avataan. Itse en ole mikään superkeikkaihminen, joten en aio eniten käyttää aikaani lavojen edustalla, kunhan vain hengailen kavereiden kanssa ja nautin festarimenosta. Grimesin keikka kiinnostaa eniten. Ja sitten olisi tietysti se asukriisi...

Today started the coolest festival in Finland, Flow festival. It is kept in the middle of Helsinki and I can walk there in 15 minutes from home. I am totally loving the way festival is decorated, and therefore I keep my camera with me. All the current restaurants and coffees have put their spots here, and I can't wait to see the rest of the area on friday. You can also spot the trendiest people there, because everybody really puts effort on their outfits. Which causes a huge outfit crisis for me, ha! Now I'm just waiting for the weekend. Read more about the festival from here.

6 kommenttia

 1. Makeita kuvia! Flowssa näyttää taas niin tyylikkäältä! Hieman harmittaa kun tänä vuonna en mitenkään pääse edes käymään tuolla! Onneksi saa siis nauttia sun hienoista kuvista paikan päältä!

  Sanoin jo miehelle, että olisin voinut käydä siellä edes syömässä hyvää ruokaa, vaikka keikkoja ei olisikaan ehtinyt katsoa ;) Olis tullut pikkaisen kalliit safkat vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta Pinja! :) Joo ihan sama juttu, ruokatarjonta ja hengailu tuntuu kiinnostavan enemmän kuin keikat hah..! Onneks noita ruokia saa nauttia muutenkin niiden oikeissa pisteissä kaupungilla.

   Poista
 2. heiheiii koska olen tolkuttoman huono (ja laiska) etsimään mitään kysyn näin, mikä se oli se nettikauppa josta joskus tilasit tai ehkä vaan hehkutit iphonen suojakuoria? se missä oli paljon päheitä kuviokuoria ja tuhottomasti erilaisia? kiiiiitos :-)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall