Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

MUUTTUVA PALANEN


Minä olen vähän semmoinen tavaroiden siirtelijä, ja tuntuu siltä että koti muokkautuu jatkuvasti vähäsen. Kasvit vaihtelevat paikkaa harva se päivä, kuten myös taulut ja muut pienesineet. Tarpeen mukaan onkin kiva siirrellä tavaroita. Hyvänä esimerkkinä toimii tämä pieni vaaterekki, jonka sisältö vaihtuu sitä mukaa kun ostan vaatteita tai muuten vain kaipaan muutosta. Yleensä uusimmat pääsevät tuohon paraatipaikalle, sillä ne tuoreimmat vaatteethan ovat aina niitä kivoimpia.


Vaihtelen vaatteita ja koruja myös fiiliksen mukaan, ja nyt on meneillään melko luonnollisen värinen kausi. Alkukesästä teki mieli pitää esillä pirteän värikkäitä vaatteita ja asusteita, mutta nyt ne tuntuisivat liian kirkuvilta. Tämä on aika helppo tapa muuttaa koko huoneen ilmettä.


Tämä on kokonaan minun vaatteilleni pyhitetty rekki, joten Markin vaatteita siinä ei näy. Kuparinen reikäneule löytyi neljällä eurolla alesta, ja meinasin vielä jättää sen ostamatta. Onneksi päätin sittenkin ottaa sen mukaan, sillä se on ihan yksi lemppareistani!


Eihän tämä postaus nyt sinänsä tarjoa mitään uutta, sillä tämä kulma on nähty täällä blogissa ennenkin. Mutta itse tykkään kyllä katsoa samoja paikkoja useaan kertaan, jos viime kerrasta on tarpeeksi aikaa ja jotain muutosta on nähtävillä. Ei kai sitä aina tarvitse mitään sen kummempaa ollakaan, vai mitä olette mieltä?


This part of our living room keeps changing. Colour of the clothes make a whole different look for the room every time I hang some new garment on the rack. At the moment I am liking quite peaceful tones, as you can see. Copper, black, white and evening sun from the window.

20 kommenttia

 1. Joo, ei aina tarvi esitellä jotan uutta ostosta tai sisustusta. Kaunista nurkkaa voi katsoa useamman kerran. :) Yöpöytä + Block toimivat muuten hienosti yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh paitsi niitä uusia vaatteita tuossa olikin ;) Mutta eihän ne nyt sisustusblogiin liity mukamas. Joo toi Block näyttää kyllä kivalta tuossa vaikka johto pitäis vaihtaa edelleenkin mustaan.

   Poista
 2. Hei! Mistä oot löytänyt oi henkarit ? Mielettömiä.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva rekki-idea pieneenkin tilaan! Ja jättää lattian vapaaksi. Henkarit näyttää kuparisina hauskoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ite olen sen suunnitellut ja tehnyt koulutyönä :) Nuo henkarit on kyllä kauniit.

   Poista
 4. Meillä kanssa eteisen rekki on pyhitetty mun vaatteille, vaikka A siihen yrittääkin aina kovasti tunkea jotain omiaan hienosti. :D

  Toi rekki näyttää ihanalta! Mutta hei, onkos noi henkarit aina olleet ton väriset? ja toi ketju? Mulla on mennyt joku ohi? Meidän pitää treffata ja koska pääsen kylään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa ei Mark vaan mitään vaatteitaan tuohon oo koittanu laittaa :D Joo kyllä mä keväällä heti noi henkarit tohon ostin, eli ovat olleet aina tuommoiset :) Ja ketju myöskin! Ehkä mä en oo muuten ku ohi mennen niistä täällä löpissyt.

   Niin pitää, se grilli-ilta! Ja kyllähän meille saa tulla vaikka iltateelle millon vaan :)

   Poista
 5. Tosi kiva ja persoonallinen kyllä tuo rekki. Vaatteet roikkuvat ilmavasti - kaunista!
  Just niin, ei aina tarvitse esitellä uusia kulmia kodista. Kauniita kuvia on mukava
  katsella aina uudelleen, vaikkei sen kummempaa muutosta olisi tapahtunutkaan. Jo pieni
  kuvakulman vaihdoskin voi olla riittävä juttu tai huone eri valaistuksessa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Joo olen ihan samaa mieltä, tykkään itekin katella muiden blogeista kuvia samoista paikoista, kuvakulman vaihdos tekee jo paljon! Jotenkin hahmottaa aina vähän eri tavalla tilaa sitä kautta.

   Poista
 6. Minä ainakin tykkään katsella samoja nurkkia, on kiva katsella minkälaisia muutoksia pienillä jutuilla saa aikaan. Ei siis kyllästytä ollenkaan, vaikka tosin itsekin välillä ihmettelen kuinka kukaan jaksaa meidän samoja nurkkia katsella :D Mutta kauniita kuvia katselee aina mielellään, niinkuin Päivi tuossa edellä totesi :)

  Heitin sinua muuten pienellä haasteella: http://talopihkala.blogspot.fi/2013/08/merkkilista.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, itse sitä ei oikein osaa hahmottaa että miten paljon muut ovat nähneet sitä minun kotiani. Jotenkin mulle tekee tosi vaikeeta ja pitää aina selata omaa blogia nähdäkseen että miten muut tämän homman näkevät :D Itsstä tuntuu kun että kaikki on jo ihan nähty heh. Pitää koittaa vaan etsiä niitä uusia kuvakulmia ja piilossa olleita nurkkia, niin saa erilaista lähestymiskulmaa.

   Jaahas, kiitos haasteesta! Tuollaiset on kyllä aina hauskoja :)

   Poista
 7. Voisitko alkaa tehtailemaan tota rekkiä kaikelle kansalle asap?? :D
  Mää ostaisin.
  Ei Ihan yhtä helppo toteutettava kuin kangaskassit, mut mut...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mä haluaisin sen tuotantoon saada, pitää vissiin alkaa toimimaan asian puolesta :) Ihanaa kuulla että olisit kiinnostunut ostamaan sen!

   Poista
  2. Juu mulle kanssa tuommoinen rekki, kiitos! ;) Eikun tuotantoon vaan, varmasti kiinnnostuneita löytyy.

   Poista
 8. ei kyllästytä todellakaan! :) Voisitko tehä semmosen kunnon kotipostauksen, missä näkyis kaikki huoneet? kylppäriä ei ainenkaan oo (kai) vielä näkynyt täällä blogissa, en oo varma onko eteistäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä oikeastaan taida haluta tehdä semmoista postausta jossa näkyis kaikki kerralla. :) Ensinnäkin siitä tulis hehtaarin pituinen, toisekseen täällä ei oo kaikki nurkat esittleykunnossa vielä heh, ja kolmanneks mistäs mä sit enää bloggaisin ku kaikki kortit olis jo näytetty? Joten pikkuhiljaa! ;) Eteistä muuten on näkynyt, tsekkaa vaikka tää:

   http://rawdesignblog.blogspot.fi/search/label/Eteinen

   Tosin ei sekään näy siinä ihan kokonaan, on aika haasteellisen muotoinen kuvattava. Ja pieni kylppäri olis kuvaustyön alla. En kyllä tiedä saako siitä neliön kopista mitään kivaa postausta aikaseks mutta kyllä mä aion yrittää ainakin! :) Eli koitahan jaksaa roikkua mukana niin ripottelen nurkkia esille.

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall