Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PRINTIC = INSTAGRAM POLAROIDS


Postiluukusta tipahti tänään oranssi kirjekuori tutulla logolla varustettuna. Kuoren sisältä paljastui instagram-kuvistani tulostettuja polaroidin mallisia valokuvia. Siis kuinka loistava keksintö! Tämä on täydellinen applikaatio instagramista ja muutenkin valokuvaamisesta pitäville. Itse kun nappailen noita kuvia aika monta kertaa päivässä ikuistaen tärkeitä, sekä vähemmän tärkeitä yksityiskohtia elämästäni. On aivan eri fiilis nähdä nyt näitä instagam-räpsyjä oikean valokuvan muodossa. Ne ikäänkuin muuttuvat todeksi.


Sain kuvat blogiyhteistyön merkeissä lahjaksi, enkä voisi olla tyytyväisempi. Kuvien laatu on mainio ja näistä saa koottua tosi kivan kollaasin seinälle, odottakaahan vain. Valkkasin kuvia tämän kesän ihanista hetkistä, kivoista maisemista ja tärkeistä ihmisistä. Näissä kuvissa näkyy vilahdus Lissabonin reissua, mustikkamaan voikukkia, kahvilaa sekä studiota ekalta työharjoittelupäivältä.


Aloin jo ruokapöydän ääressä mallailemaan näitä hyvään järjestykseen ja laitan sitten kuvia tänne kun saan ne kiinnitettyä johonkin seinälle. Olen himoinnut näitä Printicin kuvia jo keväästä asti, joten iloitsen kovasti tästä yhteistyöstä! :) Mihinkään tyhmiin yhteistöihin en lähtisi mukaan, mutta kaikki blogini linjaan sopivat ja omaa makuani miellyttävät jutut toteutan enemmän kuin mielelläni.

Homma toimii siis näin:
-applikaatio ladataan puhelimeen
-rekisteröidytään
-valitaan halutut kuvat
-lähetetään kuvat eteenpäin ja tässä välissä myös maksetaan. 0,79€ per kuva
-odotetaan kuvien saapumista, minulla kesti vain 2-3 päivää
-Lisätietoja voi mennä vakoilemaan osoitteesta printicapp.com

Collaboration with printicapp.com. I highly recommend this cool smartphone app! You can get your own instagram pictures in a polaroid form, and they sent the pictures in few days. My order took only 2 days. I chose 20 photos of our Lisbon trip, other beautiful moments and my dearest people. You know how much I like to take pics with instagram, and I can tell you that this takes it to the next level. It feels great to see those snapshots in real photographs. And I will show you later what I did with these, I am thinking about making some nice collage on the wall.

24 kommenttia

 1. oh miten sattuikin, juuri tänään mietin että haluaisin teettää instagram kuvani polaroideina!!

  VastaaPoista
 2. Vaikuttaa oikein hyvältä. Itse olin jossain vaiheessa teettämässä suunnilleen polaroidin kokoisena kirjana noita mutta tämä on melkein vielä hauskempi. Silloinkin se jäi jotenkin kesken se projekti kun tuli kaikkea muuta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näitä mä kyllä suosittelen, ovat tosi kivoja ja hyvälaatuisia :)

   Poista
 3. noi on niin siistejä, pitää kyllä tilata

  VastaaPoista
 4. Apua miten upeita! Ja varsinkin toi Portugalin-reissulta otettu raitsikka! Meinaatko laittaa vielä lisää kuvia matkasta? (----:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on ihan huippuja :) En mä oo suunnitellut laittavani enää niitä kuvia, alkavat olla jo vähän vanha juttu. Mutta ei sitä koskaan tiedä, ehkä vielä innostun jossain välissä muistelemaan reissua tai kesää kuvien muodossa :--)

   Poista
 5. oho, aika kiva idea! varainkin kun sun igkuvat on aina toinen toistaan hienompia, kyllä niitä kattelis seinälläkin! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks ookin tosi kiva! Hih kiitos :) kuvat on aina hyvä sisustuselementti, ja varsinkin omat kuvat tuo muistoja.

   Poista
 6. What a great idea! I can't wait to see your collage!

  VastaaPoista
 7. Kaikkea ne keksiikään! Aivan mahtava idea, kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja eipä mitään :) Kivaa että niin moni on innostunut tästä.

   Poista
 8. Bongasin joskus kesän alussa Printicin ja siitä meni viikko, niin iPhone otti ja hajos. Nyt odottelen sormet syyhyten, että saan puhelimen korjauksesta parin viikon sisään ja sit saa laittaa vihdoinkin Printicille tilausta! :) Sun ottamat kuvat on kyllä erihienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottavan aika on pitkä :D Mäkin oon bongannut tän jo keväällä, mutta ei vain ole tullut toimittua. Kiitos kuvakehusta :)

   Poista
 9. Onpas kiva keksintö! Ja kauniita kuvia olet valinnut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin, olen ihan innoissani :) Kiitos!

   Poista
 10. Hei tämäpä kiva vinkki! Just tämmöiset yhteistyöt toimii eikä ärsytä yhtään. :)

  VastaaPoista
 11. jos kuva maksaa 0,79e ja niitä tilaa vaikka ne 100kpl nii on musta aika kallista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki jos tilaa kerralla noin paljon niin ei mullakaan varaa olis, mutta vaikka kymmenen tai 20 kappaletta voi hyvinkin tilata jos haluaa paljon kuvia :) Perinteiset oikeat polaroidit on silti vielä kalliimpia, noin pari euroa kappale plus se itse kamera, joten ei tämä siihen verrattuna niin kauhean hintaista ole. Pieni vaivakin kaiken lisäksi vain.

   Poista
 12. Aika nasta idea! Pitipä heti kokeilla! Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall