Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ILTAHETKI IKKUNALAUDALLA


Hommasin eilen töistä pari kynttilälyhtyä, joita olin katsellut jo viime kesän alusta asti. Ne tuntuivat kokoajan omilta, mutta en raaskinut koskaan ostaa niitä pikkuisen korkean hinnan takia. Olisin silti varmasti itkenyt verta jos joku muu olisikin yhtäkkiä ostanut ne. Mutta onneksi asioilla on usein tapana järjestyä, ja eilen vapaapäivän jälkeen töihin tullessani olivat lyhdyt 15€ kpl alessa! Otin heti kaksi lyhtyä sivuun, ja hetken päästä joku toinen osti loput. Huh. Ja täällä ne nyt ovat, kotona vihdoin. Lyhdyt sopivat täydellisesti kirppikseltä ostetun tarjottimen ja muun sekalaisen kynttiläjoukkueen seuraan. En koskaan ole ollut mikään kynttiläihminen, mutta nyt huomaan että pikkuhiljaa olen silti keräillyt juuri meille sopivia kynttilöitä. Betonia ja marokkoa, siinäpä hyvä yhdistelmä.


Tuumasin siis että lyhtyjä oli heti kokeiltava. Ja koska ikkunan takana loisti upea vaaleanpunainen auringonlasku, päätin kokeilla ensimmäistä kertaa ikkunalautapaikkaa. Voitteko kuvitella etten ollut tätä ennen juurikaan istuskellut ikkunalaudoillamme? Vaikka sehän se ensimmäinen ajatus aina ikkunalautoihin liittyen on, vaikka niitä löytyy meiltä kolmin kappalein, ja vaikka en edes ole täyttänyt makkarin ikkunalautaa millään roinalla. Keitin teetä, asetin lampaantaljan laudalle, sytytin kynttilät ja asetuin nautiskelemaan niistä kaikista.


Teetäkään ei ole tullut hörpittyä näin kesällä juuri lainkaan. Mutta voin kertoa että eilen illalla tuntui ihan syksyltä. Sieltä se ilmeisesti taas tulee, haluttiin tai ei.


Lulukin halusi tulla seuraksi ikkunalaudalle, ja sieltä se tiiraili kadulla kulkevia ihmisiä. Suloinen otus.


Pitäisi vielä hommata kunnon kynttilät noiden marokkolaisten lyhtyjen sisään, tuikut eivät olleet se paras vaihtoehto. Mutta hyvin niilläkin pääsi alkuun, ette olisi varmasti edes kiinnittänet huomiota asiaan jos en olisi nyt maininnut. Jokos siellä aletaan fiilistelemään kynttilöitä ja pimeneviä iltoja?

Yesterday I bought those beautiful moroccoan candle holders from work and enjoyed my evening in the window bay. Pink sky, tea, furry lamb skin and Lulu (the dog) made it perfect! Now it really feels like that the fall is coming, and it's just the first of august.

18 kommenttia

  1. Ihana tunnelma! Ja hei, niinhän se menee että asioilla on tapana järjestyä. Kiva että sait kynttilänjalat halvalla hommattua, tulee aina hyvä fiilis moisista onnistumisista. Hyvä fiilis sun blogissa muutenkin, tattis! Ja syksyn odottelua...vaikka vielä on kesää jäljellä.

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia, ui vitsit mikä tunnelma!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat ja tunnelma. Eipä voisi olla kivempaa paikkaa tunnelmoida pimeneviä loppukesön iltoja. Betoni + marokko kuulostaa hyvältä kombolta! Viikonloppuja! :-)

    Maiju

    VastaaPoista
  4. Oi miten mukavan näköistä! Lulu <3
    Mä en suostu luopumaan kesästä, vaikka eilen oli kyllä niin syksyn tuntua.

    VastaaPoista
  5. muistahan paloturvallisuus, yksi heilahdus ja verhot palaa + koko asunto hetkessä

    nimim. saman kokenut ja paljon menettänyt

    lilli

    VastaaPoista
  6. Aa nää on niin kauniita kuvia! Mutta en halua syksyä ihan vielä, vaikka myönnän, että itsekin polttelin kynttilöitä toissailtana jo parvekkeella kun alkoi hämärtää...

    VastaaPoista
  7. Ihanan tunnelmallista, olispa meilläkin ikkunalaudat!

    VastaaPoista
  8. Samat sanat kuin yllä olevilla! :) Ihanat tunnelmaiset kuvat ja kyllä se syksyfiilis on alkanut täälläkin valtaamaan... Harmittaa, kun kesä on ohitte, mutta syksy on onneksi yhtä ihanaa aikaa.

    VastaaPoista
  9. Ihana tunnelma vallitsee näissä kuvissa. Mä oon täys kynttiläfriikki ja ostelenkin niitä jatkuvasti. Leveät ikkunalaudat on parhautta!

    VastaaPoista
  10. Mistä noi sun verhot on? Ja kahvilavinkki: villipuutarha on mun uus lemppari, kalliossa C:

    VastaaPoista
  11. Toi on ihan älyttömän jees, kun koira pääsee parvekkeelle katselemaan maailmaa. Meillä se valitettavasti ei oo mahdollista, joten harmittelen kun bullat joutuu olemaan vaan seinien takana :(.

    VastaaPoista
  12. Tuli heti mieleen noi verhot että ne syttyy kyllä ihan superhelposti palamaan. Varo siis=)

    http://homesick.nu/

    Ja pakko vinkata sulle yksi tanskalainen sisustusblogi mistä tykkäät varmasti tosi paljon!

    VastaaPoista
  13. Siis mikä syksy nyt on? +25 ja aurinko paistaa :) miks pitää puhua syksystä kun kesää on vielä jäljellä! Tai mä en ainenkaa haluu pilata loppukesääni ajattelulla et "syksy on jo alkanut"

    VastaaPoista
  14. Kiitos kaikille kommenteista! :) Varon verhoja! Ja kesä ei ole ohi, vaikka nyt taas on aikamoinen myrsky ulkona, ens viikolla lomailen ja silloin kyllä pitää paistaa aurinko ja olla täysi kesä edelleen hehe.

    VastaaPoista
  15. Toistan aiempia kommentoijia: tosi kauniit kuvat! Meilläkin on keittiössä paksu ikkunalauta, mutta kertaakaan en siinä ole istunut. Edellisessä asunnossa tuli kulutettua ikkunalautaa ahkerasti :)

    VastaaPoista
  16. Mistä verhot mahtavat olla? Ihanat!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. H&M Homesta tilattu joskus about nelisen vuotta sitten.. Eli ei valitettavasti enää löydy valikoimasta :/

      Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall