Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TAIKALAMPPU


Hyvää perjantai-iltaa itse kullekin! Täällä on ollut vähän blogitaukoa hullun kiireen takia, mutta nyt vihdoin pääsin hieman koneen äärelle uusien kuvien kanssa. Kävin tänään koulun jälkeen Lulun kanssa kävelyllä Vallilan siirtolapuutarhassa, ja siitä inspiroituneena kaipasin hieman uutta kasvustoa meille sisälle. Nappasin terttuseljan oksan jostain pöpeliköstä mukaan (en sieltä siirtolapuutarhasta kuitenkaan) koska se näytti aika kivalta.


Mietiskelin siinä kotiinpäin kävellessäni että mihinköhän maljakkoon sen oikein tökkäisin, mutta koska meillä on vain yksi maljakko jota käytetään myös vesikannuna, kaipasin jotain uutta. Olin parin viikon ajan tsekkaillut meidän läheisen kirpparin ikkunassa olevaa tarjotin + kannu -settiä, ja nyt menin taas tiiraamaan niitä. Ja siellähän ne edelleen olivat. Mielessäni on siintänyt mielikuva marokkolaisesta hopeisesta tarjottimesta olkkarin  valkoisen arkun päällä, ja tämän yksilön värikkyys oli hieman arveluttanut. Mutta nyt kun huomasin palaavani yhä uudelleen ja uudelleen saman tarjottimen äärelle, niin kyllä siinä jotain houkuttelevaa täytyi olla. Päätin siis ostaa sen. Kannu sopii täydellisesti kukkamaljakoksi seljankukille, ja ehkä siitä voi teetäkin tarjoilla jos pesen sen kunnolla. Jotain munakuppeja / teekupposiakin tuli mukana, joten miksikäs ei!


Ja nyt kun toin setin kotiin, olen aivan ihastuksissani! Sehän on ihan täydellinen. En tiedä mitään sen alkuperästä, mutta kyllä astiat näyttävät mukavan kuluneilta ainakin. Tarjotin tulee näyttämään tosi hyvältä olkkarin arkun päällä kynttilöiden kanssa hih. Nuo osaset toimivat varmasti hyvin sekä yhdessä että erikseen.

17 kommenttia

 1. Makea! Eikös marokkolaisuus, arabilaisuus ole tulevia/olevia sisustustrendejä, joten aalloon harjalla olet?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan se kyllä yksi pinnalla olevista sisustustrendeistä :)

   Poista
 2. Teesetti:) Siis nuo "munakupit"ovat juomiseen tarkoitettuja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mä vähän arvelinkin. :) Tosin noiden kuppien sisälle kuuluu vielä semmoset paksusta sinisestä lasista tehdyt lisäkupit jotka vähän hämää mua. Jos niihin kaataa teetä niin siinä on sit puol desiä per kuppi ja ne teet tippuu syliin ku alkaa siitä kaataa suuhunsa. Tosin ne on sen verran rumat muutenkin että en käytä.

   Poista
 3. ooo, ihan mieletön!! tollanen kelpais mullekin ihan samantien, pitääkin lähteä joku päivä vähän kiertelee kirppiksiä ja inspiroitumaan lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppiksiltä löytyy kyllä välillä kunnon aarteita :--) voisin hyvin kuvitella ton teillekin heh.

   Poista
 4. Ihana! Hyvä vaan saada vähän väriäkin, muuten niin valkoiseen sisustkseen. ;)

  VastaaPoista
 5. ihan saakelin ihana setti, ei sanat riitä, määki tahon !!

  VastaaPoista
 6. Uuuh, olen haltioissani. Makeet!

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall