Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PAPERIKASSITELINEEN MUODONMUUTOS


Päätin hieman uudistaa vanhan paperikassitelineen väriä. Ennen ah-niin-ihana pinkki ei enää kauheasti innostanut, joten tartuin jälleen kerran parhaaseen ystävääni spraymaaliin. Hoidin homman koulun tiloissa, jossa on mukava ilmastoitu maalauskoppi. Putsasin ensin telineen kauttaaltaan tinnerillä, jonka jälkeen hioin maalipinnan rikki teräsvillalla.


Alunperin meinasin hiekkapuhaltaa telineen teräspinnan vain esiin, mutta päädyin sittenkin maalaamaan sen kupariseksi ylijääneellä maalilla. Voinhan sitten kupariin kyllästyttyäni hiekkapuhaltaa sen, tai maalata jollain muulla värillä. Näissä metallisissa esineissä on kyllä se hyvä puoli, että niiden väriä voi vaihtaa helposti. Vaan mitäs sinä tuumaat tästä värivalinnasta? Vieläkö kupari jaksaa innostaa vai alkaako se jo olla mennen talven lumia? Mun mielestä se passaa aika kivasti valkoisen paperikassin ja puisen lattian kanssa. Ja kun samassa huonessa on vielä se viime postauksessa nähty tuhannen ja yhden yön kannu, niin siinähän meillä on oiva väripari.


Muutenkin tuo Everyday Designin teline kasseineen on tosi kätevä, siihen me kerätään kaikki lehti- ja pahviroskat. Pitäisi kylläkin hommata siihen sellainen juuttikankainen pussi, koska tuota paperista on aika hankala sateella käydä tyhjentämässä. Eikä tuota valkoista oikein viitsi maahankaan laskea, joten hankalaksi menee. Mutta ollaan me silti pari vuotta sen kanssa jo selvitty, pussia vaihtamalla silloin tällöin.


I decided to change the colour of my paper bag holder. It used to be cute pink, but nowadays the colour doesn't inspire me as much as it used to. So I painted it in school, where we have excellent space to do our own projects. First I was about to sandblow the holder, when it's natural metallic colour would have came out. But then I thought I could do it later as well. I had some left over copper paint, and wanted to use it.

25 kommenttia

 1. On kyllä makeen värinen noin. Mistä alkuperäinen kassiteline?

  www.nymfimaatti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se on Everyday Designin, lisäsinkin tiedon linkkeineen tonne nyt :) Ostin sen joskus muutamia vuosia sitten Kierrätystehtaalta.

   Poista
 2. Vaude! Kyllä on ihanaa kun osaa ja on aikaa tehdä. Ei mitään järkeä ostaa uutta kun voi itekin tuunata. Eli hieno tuli!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu no ei tuohon paljoa aikaa mennyt! Koulussa parina päivänä kävin maalaamassa ja annoin välissä aina kuivua :) Ehdottomasti kannattaa tuunata jos on kiinni vain väristä!

   Poista
 3. kupari sopii tosi hyvin noin simppeliin esineeseen. :) Tuosta telineestä oon haaveillut jos vuosia. Ehkä vielä joku päivä.

  VastaaPoista
 4. oli toi pinkkikin kiva mutta kyllä toi kupariväri vie mennentullen! kivan yksinkertainen koko teline :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä munkin mielestä nyt mentiin parempaan suuntaan :) itekin tykkään tosta simppelistä ideasta.

   Poista
 5. Tulipa siitä kaunis !!
  Oon tuon ostamista myös miettinyt. Ehkäpä miettiminen jonain päivänä muuttuu toimimiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuumasta toimeen vaan ja arjesta toimivampaa.

   Poista
 6. hieno tuli, ja sopii teille ku nakki silmään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Tosin en kyllä haluais nakkia silmääni hmm...

   Poista
 7. Hieno on! Eikä kai kupari vie menneen talven lumia oo... toivottavasti ainakaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe no välillä tuntuu siltä että monet ilmiöt kuluu niin nopeasti puhki blogihypetyksen takia :) Mutta eipä sillä väliä ole!

   Poista
 8. Paperikassiteline! Miksi sellainen ei ole tullut aikaisemmin vastaan, sehän on saatava heti! :))

  VastaaPoista
 9. Menee ohi aiheen, mutta on ihan pakko kommentoida. Pahvia ei saa laittaa paperinkeräykseen! Se kuuluu kartonkiin tai jos kartonkia ei kerää erikseen niin kuivajätteeseen.
  http://www.hsy.fi/jatehuolto/jatteiden_lajittelu/paperi/Sivut/default.aspx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tiedetty :) Eipä mekään pahvia paperinkeräykseen laiteta vaikka samaan kassiin kerätäänkin ne kotona heh.

   Poista
 10. Tulipas telineestä hieno! Huomasin nyt vasta tekemäsi muodonmuutoksen, kupari sopii todella hyvin telineeseen. Mitä juuttikassiin tulee, itse kokeilisin ehkä mustaa juuttikassia - korostaisi hienosti kuparia :). Vaihtoehtoisesti kaksi paperikassia päällekkäin on lähes yhtä kestävä kuin kankainen kassi.

  Aurinkoisin kesäterveisin,
  Helena
  Everyday Design

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että te olette huomanneet tämän muokkaukseni! :) Musta sopisi kyllä tosi hyvin kuparin kanssa, ihan totta. Kankaista kassia ja sen kestävyyttä mietin sen takia kun se pitää aina raahata ulos roskakatokselle ja laskea likaiseen/kosteaan maahan, jolloin paperi oikein kestä käytössä..

   Poista
 11. Mikä mahtaa olla spraymaalin merkki? Etsin lamppuihin sopivaa spray maalia ja toi näyttäs tosi kivalta! :)

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall