Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

FRIDAY FLOWERSKauhean pahana ihmisenä menin ja katkoin Vallilan sporavarikon vieressä kasvavasta kirsikkapuusta oksan. Oi että se puu oli kaunis, ja iso! Seisoin sen varjossa ja Lulu pureskeli keppiä. Ihastelin vaaleanpunaisia kukkia ja niiden väleistä pilkottavaa vaaleansinistä taivasta. Ulkona oli jo aamulla niin lämmin että tarkenin ihan kesävaatteissa. Oli pakko ottaa yksi oksa mukaan kotia koristamaan. Pidän tänään bileet meidän koulun teollisen muotoilun opiskelijoille, joten pitäähän sitä nyt vähän olla. Ikäänkuin en muuten muka olisi ottanut. Täällä Vallilassa on kyllä todella kaunista nyt kesän kynnyksellä, rakastun tähän paikkaan joka päivä enemmän. Ei olisi enää Kallioon paluuta, tämä on enemmän mua varten. Ihanaa perjantaita kaikille!

6 kommenttia

 1. Tiedän tunteen, asuin 10 vuotta vallilassa, kirkon kulmilla! Ensimmäistä kertaa kommentoin, löysin blogisi muutama viikko sitten. Tosi kaunis koti teillä, ja ihanaa tässä kuluttamiseen kannustavassa yhteiskunnassa, ettei teille kaikki tule valmiina, arvostan!
  Aurinkoista viikonloppua :) minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samoilla nurkilla siis asuit. Kiva kun pistit kommenttia! Mun mielestä on paljon fiksumpaa, nätimpää, edullisempaa ja mielenkiintosempaa sisustaa kirppislöydöillä ja tuunata ite ku ostaa kaikki vaan uutena :) Ihanaa viikonloppua sinnekin suuntaan!

   Poista
 2. Voih mä pyörittelin silmiäni jo niille puun oksille, nyt haukon henkeäni täällä- että vielä kirsikkapuusta! :D musta tuleepi isona hyvä naapurikyttääjä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah voivoi. Kyllä nyt isoista puista voi pari oksaa napata, ei ne kärsi kauheesti siitä. :D

   Poista
  2. Niponipo: mut entäs jos kaikki ohikulkijat ja koiranpissattajat tekisivät samoin...? Jossain maalla tai muuten väljemmillä vesillähän tuo vielä kävisi, mutta ei urbaanissa ympäristössä. Ne puut on meitä kaikkia varten :-)

   Poista
  3. Joo, hyvin todennäköisesti olet täysin oikeassa. :D

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall