Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TINE K SHOWROOM HELSINKI


Kävin lauantaina piipahtamassa Tine K:n uudella showroomilla ihan tuossa naapurissa. Nougatin pitäjä Sanna oli puunaillut paikkoja ja pistänyt herkkuja pöytään, joten kyllä siinä kelpasi katsella ympärilleen, kuunnella Pernille Corydonin koruesittelyä ja nappailla vähän kuvia. Pernille on Sannan uusin edustus, ja vaikka ne eivät ihan ominta tyyliäni olekaan, niin sulkakorut olivat kyllä aika herkkiä. Yksi kaverini onkin ostanut tuommoisen kaulakorun itselleen!


Siellä oli seinällä noita samoja käsinmaalattuja papereita, joita olen ehtinyt kotiinikin jo hommaamaan. (Tosin ne eivät oikein sovi siihen olkkarin seinälle, joten pitää keksiä jotain muuta.) Eniten tykkään Tine K:n valikoimassa olevista marokkolaisista jutuista, mutta ihan lemppareimpia juttujani ei nyt näkynyt esillä. Kerran bongasin Nougatista hienon vanhan laatan, josta otin talvella instagramiin kuvan. Se oli varmaan 50x50cm eli melkoisen iso, ja hintakin muistaakseni monta sataa euroa.. Ja ihanasta tarjottimestakin otin silloin samalla reissulla kuvan, mutta nythän minulta löytyy jo oma kirppistarjotin, joten enää ei tarvitse haikailla niiden perään.


Marokkolaiset lyhdyt, lautaset ja muut kipposet myöskin ihastuttavat. Kaikenlaista maalaisromanttisempaakin putiikista löytyy, mutta itse en ole kauheasti raitojen tai tähtien perään. Näitä etnisiä juttuja on kiva yhdistellä rouheampaan teollisuustyyliin ja skandinaaviseen minimalismiin.


Yllättäen innostuin ottamaan kuvia oksista maljakoissa, nämä eivät taida olla nyt enää ihan yllättävintä materiaalia tässä blogissa. Omenapuun oksat näyttivät tosi kivoilta, ja nuo isot lasimaljakot olivatkin hyvä valinta oksille. Meiltä löytyy vain melko pieniä maljakoita, joten niihin ei kovin isoja karahkoita voi pistää.

Kiitokset kutsusta showroomille! :)

On saturday I stopped by Tine K showroom Helsinki, where I got a change to see other bloggers, look around and taste some delicious food. My favourite things in Tine K collection are the maroccoan trays, bowls and lanterns. They also have more romantic things, which are not really my thing (like stripes and stars). But I love to mix oriental, industrial and modern scandinavian styles together. That is what makes my style. And the owner of the showroom seems to have a similar taste putting branches in vases, like I tend to do!

6 kommenttia

 1. Hei!

  Tilasit joskus Society6:sta niitä iPhonen kuoria? Onko ollu millaset ja voisitko suositella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkelis moi, joo siitä olikin juttua silloin toisen blogin puolella :) Ne kuoret on kyllä tosi tukevat ja hyvät, mutta printtausjälki ei ollut ihan odotuksien mukaista. Ihan kivat. :) Tosin se varmasti riippuu siitä että keneltä tilaa, mä otin ne ametistikuoret. Kyllä mä ihan suosittelen.!

   Poista
 2. Sun pitäis kyllä päästä käymään Marokossa! (Tuli tosta lautasesta mieleen.) Se maa on täynnä basaareja, jotka notkuvat noita lautasia monessa koossa, on tarjotinta, teekannua, mattoa, niitä nahkapäällisiä, koruja ja kaikkea, ja tinkimällä niihin ei edes uppoa omaisuutta :D Arvaa vaan harmittiko, kun oltiin siellä matkassa niiden pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin pitäis! Se olis niin aarreaitta :) Uskon että harmitti, ite ottaisin kunnon laukun mukaan ihan vaan niiden ostosten takia hehe.

   Poista
 3. Mä rakastan kanssa noita marokkolais juttuja, ai että! Mustaa ja valkoista... :D

  VastaaPoista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall