Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

PLANS FOR WORKING SPACE

Kotonamme on yksi salainen nurkka, jota en ole vahingossakaan vilautellut täällä blogissa. Se on olohuoneen työpiste, joka on tällä hetkellä vielä aivan kaaoksen vallassa. Nurkka koostuu siis suuresta työpöydästä, korkeasta avohyllyköstä sekä tuolista. Nykytilanne on seuraavanlainen: pöydän ja hyllyn levyt ovat sinertävää lasia ja jalat kiiltävää kromia. Työvalaisin on aivan liian pieni ja tuossa pöydän ja hyllyn välissä sijaitsee vieläkin pahvilaatikkokasa. Sininen lasi ei ihan heti tulisi mieleeni jos lähtisin työpöytää kaupasta etsimään, mutta arvaattekin varmaan että nehän ovat tietenkin Markilta tulleita kalusteita. Monta vuotta olen niitä katsellut, ja nyt sain vihdoinkin luvan vaihtaa siniset lasilevyt puisiin. Jes! Voitto! Tätä on odotettu! Vielä mieluummin tosin vaihtaisin ne kokonaan uusiin/ tekisin uudet tilalle, mutta se ei nyt kuulemma sovi. Joten tuunataan. Monta kuukautta tätä projektia on pitänyt aloitella, mutta nyt kun tajusin että koulu loppuu tältä keväältä niin tuli aikamoinen kiire vanerilevyjen tilauksen kanssa. Nimittäin jos haluan nämä valmiiksi ennen kesää, niin nyt on toimittava ja äkkiä.

1  /  2  /  3 
4  /  5  /  6

Tekaisen siis koulun pajalla vanerista uudet hyllylevyt ja pöytälevyn, ja luultavasti lakkaan ne päältä läpikuultavalla valkoisella. Sitten jos saisi hommattua jonkun isomman, paremman ja teollisen näköisen pöytävalaisimen niin tämähän alkaisi olemaan hyvällä mallilla jo. Sitten saisi purettua nuo kamat pahvilaatikoista hyllyille ja arkkuun, jolloin pahvilaatikkokasastakin pääsisi eroon. Työtuolista olikin jo aiemmin puhetta, ja kuten varmaan joku on huomannutkin, niin uusi &Traditionin työtuoli täällä jo valmiina majailee. Se on tähdittänyt mm. parvekepostausta ja vilahtanut keittiönkin puolella kerran.

3  /  4

Tässä siis muutamia kuvia siitä tyylistä, jota lähden tavoittelemaan työpisteelle. Nahkainen hiirimatto olisi myynnissä Etsyssä, sen tilaamista voisi harkita. Ja sitten viimeiseksi pääsisi väsäilemään jotain kollaasia tai kalenterihässäkkää tai jotain muuta kivaa tuohon seinälle. Sitten tämä olisi valmis.  Ajattelin kuitenkin laittaa vielä kunnon ennen-kuvat, jotta näette miltä tämä nyt just näyttää hehee. Varautukaa siis johonkin todella kaameaan..

There is still one corner in our living room, which you haven't seen quite yet. It is our home studio, including working table and shelving unit with 5 shelves. And of course a chair and a lamp. But the corner is still in horrible condition so it definitely will be my next project. Table and shelf are from my boyfriend and they have blue glass planes. So it is not something I would choose... Luckily I finally (after three years asking) got a permission to change the planes, and I'm going to do new planes from plywood.
Here are some inspiration pictures about the feeling I'm aiming at. Next time I'll show you how ugly this corner really is, and then some pictures of the process. Can't wait!

4 kommenttia

 1. Öäh, työpiste. Meilläkin on olkkarissa mun työpiste (teen töitä kotona), ja se on ikuinen murheenkryyni... Kalusteet on kyllä ihan kivat, mutta sitten kun on lisämonitoria ja tuhat kilometriä piuhaa ja härpäkettä ja monta kovalevyä, ei työpöytä kerta kaikkiaan ole ikinä siisti. Mä olen vaan päätynyt ignooraamaan koko roskan olemassaolon työaikojen ulkopuolella. Hämmästyttävän hyvin se kyllä sujuu! Sitä vaan tyytyväisenä katselee vaikka kukkia pöydällä. JOSKUS vielä mulla on oma työhuone. Joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no mä luulen et sit ku on saatu noi kalusteet kuntoon niin pitää alkaa kattelee uusia kajareita ja konetta ja hiirtä jne että saa kokonaisuuden kuntoon haha. Mutta jos nyt eka sais nää isoimmat hoidettua nii olis jo parempi tilanne. Monta monitoria ja kovalevyä kuulostaa jo aika prolta.

   Poista
 2. joko projekti alkaa olla valmiina? kuvia jo innokkaasti odotellaan. ja jos vielä puuhastelet asian kimpussa niin tsemppiä matkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, ei vielä alkuunkaan valmis... Ei ole edennyt ollenkaan :/ Kyllä mä sitten heti kerron!

   Poista

© RAW DESIGN BLOG
Maira Gall